Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Jak miałam, 3 tygodnie wynik. I mnie niestety nie był dobry. Rób jak najszybciej.
Dzieki Nona... 3 tygodnie! to dlugo! Ja robilam raz biopsje tego guzka ale w 2012, byl wtedy mniejszy, teraz dostalam skierowanie na biopsje miesiac temu i sie ociagalam niepotrzebnie az do teraz, eh zla jestem na siebie no nic, ide 16.07 we wtorek, a na za 3 tyg umawiam wizyte u lekarza w takim razie
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Magda dziekuje za zdj
Zbieram juz pomysłyMagda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Witam się w 34 tygodniu.
Jakoś nie umiem się jeszcze zabrać za pakowanie torby do szpitala, ale chyba niczego mi nie brakuje, więc o tyle dobrze. Muszę tylko poprasowac, ale mi się bardzo nie chce.
Dopiero za 2 tygodnie wizyta, przez urlop lekarza mam 6 tyg przerwy
Co do wózka to się nie znam ,nigdy nie kupowalam. Mam po siostrze i bardzo sobie chwalę, a spokojnie jeszcze posłuży na kolejne dziecko
madziorek86, Lami, przedszkolanka:), Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Sorki że dopiero teraz ale wleciałam do domu zjadłam obiad i ruszyłam na zakupy. Już piszę relacje z wizyty. Badania wyszły ok. Przepływy prawidłowe jak i u mnie tak i u maluszka. Nosek jest rączki, nóżki też. Reszta też ok. NT 1,7 jest w normie. Maluszek tylko 3 dni młodszy niż z OM ale to wiedziałam bo owulka była później niż te 3 dni. Pytałam też o acard mam brać aż do 24 tyg😮😮. Dzidziolek tak się kręcił że nie było szans zobaczenia co ma między nóżkami. Zdjęcie też średnie. Liczę że na następnej da sobie zrobić zdjęcie na pamiątkę.
Magda - mbc, alex0806, blair., tęczova, madziorek86, Dośka, Lami, Wik89, Nikodemka, kark zakamuflowany na maksa, Słoneczko123, Ani0nka, Niezapominajka2, sunshine03, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Arashe, Pestkaa, Biegającą-mama, Meggs, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Magda, nawet nie wiesz jak się cieszę, że moje rady Ci pomogły. Ja nie miałam nikogo, kto by mi poradził w takich lekarsko-dziecięcych sprawach i musiałam Amerykę odkrywać. Ile ja czasu zmarnowałam, ile nerwów, wolę nie myśleć. Dobrze że trafiłam na ogarniętych lekarzy, którzy mną pokierowali. Także cieszę się i obiecaj, że kupisz sobie coś fajnego w ramach tej kasy, którą oszczędzisz na 5w1 i rehabilitacji. Mama musi o siebie dbać i siebie rozpieszczać. :*
Domi_tur, Lami, tęczova, Magda - mbc, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Szczesciaro - super :* Szkoda tylko, ze nie wiemy jakie sa wyniki naszego obstawiania płci 😂
Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość
-
Mala spi juz 3h. Odsypia nocke bo w nocy spala niecale 3h.
A ja spac i tak nie moge bo musze ja pilnowac wiec wije gniazdo 👀 mowie Wam oszalec mozna. Kolejne 2 sufity umyte, lampy i w meblach porobione.
Szczesciaro gratuluje wiesci z wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 15:57
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Magda jesteś Mamą na Medal! super, że tak wszystko pięknie ogarniasz ❤️
Rzepakowe jesteś naszą ciążowo-dziecięcą skarbnicą wiedzy! można Cię zaprosić na kawę i dokształcenie? 😁
Naprawdę mega się cieszę, że trafiłam na to forum. Nawet mężowi mówiłam ostatnio, że chciałam wpaść na forum na kilka dni, walnęłam byle jaką nazwę użytkownika i się teraz bujam z tym😂 a wiedzę z forum wciągam jak gąbka, potrafiłam doradzić znajomej starającej się długo o dziecko jakie badania powinna zrobić, zawstydziła nimi własnego lekarza 😁😁 jesteście the Best ❤️madziorek86, Lami, tęczova, Wik89, Arashe, Magda - mbc, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że poczułam taką ulgę dziś po tej wizycie że zaczynam dopiero się cieszyć że jestem w ciąży. I szczerze już mi to obojętne co noszę aby było zdrowe. Wiadomo że fajnie mieć parke ale z drugiej córeczki też się uciesze☺️☺️
XxMoniaXx, Lami, blair., Wik89, przedszkolanka:), Arashe, Pestkaa, Dośka, Meggs lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )