Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiorella ja jutro dzis Sloneczko chyba ma ponownie zatestowac - kciuki! a Ty kiedy?
Niechze w koncu pojawia sie jakies dwie kreski!
Mi dzis temp poszla w gore ale nie wiem czy nie ze stresu bo mialam wczoraj w pracy ciezka sytuacje i dzis bedzie kontynuacja tego i pol nocy nie spalam ale z temp sie ciesze poza tym wypryski i humor jak przed @
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hej
Ja tam jestem z tych co czytają,przeanalizuja a i tak zrobia po swojemu 😀😀
Dzisiaj jadę po kolejną paczke ciuszkow(wymieniam sie perełkami z koleżanką) 🤗
Kto testuje prócz bety Słoneczka?
Teczova z Nikodemka a Wy po tych pizzach to przedszkole pizzowe otworzycie czy pizzerie?😀Nona, tęczova, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja używek nie lubię :p tzn.dla takiego malucha stan idealny ciuszka to tak ,ale bielizna-skarpety czy rajstopy, fotelik,wanna czy buty ( zwlaszcza dla uczacego sie chodzic malucha o zgrozo )nie wyobrażam sobie po kimś. Zabawki tak samo,ale teściowa notorycznie je znosi do domu 😣zwłaszcza obskurne maskotki.
Oo Nona ale kurteczka to juz co innego np.patrząc na cenyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 07:34
Nona lubi tę wiadomość
-
Dośka rozumiem ze bez cukru ten pączek dla mnie 😁? Wszystkiego najlepszego 😊😊
Dośka lubi tę wiadomość
-
Oj widzę, że zrobiła się gęsta atmosfera. Nie ma co się spinać. Każdy jest inny, ma inne doświadczenia i przekonania. Każdy robi tak jak uważa, że jest najlepiej.
Ja używek np ubranek dla córki nie kupuję. Nie wiem, lubię jak ma wszystko nowe. Ale rzadko co kupuję w regularnej cenie, jestem łowcą promek.
Słoneczko czekam na Twój test. Jeśli wyjdzie biel czas zmienić lekarza, ale to już wiesz
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Powiem Wam, że już mam dosyć. Wolałabym dostać okres, a nie czekać nie wiadomo na co. Test - negatywny. Płakać mi się już chce 😞 Pojadę na tą betę, choć nie jestemm jakoś przekonana. W nocy bardzo bolał mnie brzuch, teraz cisza. Mam wrażenie, że coś wstrzymuje @..
Tęczova, wizytę mam w poniedzialek. Myslalam, że będę w okolicach owu.. 😞
Dośka, spełnienia marzeń 😘Dośka lubi tę wiadomość
-
Dośka wszystkiego najlepszego! 😊
Anionka to fajnie, ze akurat dzis idziesz na wizyte kontrolna kciuki!
Mnie glowa boli po na wpół nieprzespanej nocy i na dodatek mam pryszcza na samym srodku czola 😮 maskowalam korektorem ile wlezie ale i tak widac a dzis akurat wazny dzien w pracy hahahDośka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dośka, wszystkiego co najlepsze, żeby ten słodki pączuszek w brzuchu miał się dobrze.
Przedszkolanko, jasne, że przedszkole, kto widział własne dzieci dawać komuś do zjedzenia 😂 możemy zarezerwować Ci fuchę przedszkolanki
Słoneczko, dobrze kojarzę, że miesiąc temu też miałaś długa drugą fazę? Dziwne 😘
Nikodemko, ja to jakąś carbonarę 😂Dośka, Nikodemka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyJa na olxie kupilam kilka ciuszków jeszcze z metkami
A resztę nowych na promkach i teraz na wyprzedażach
Także dziewczyny kupujcie ciuszki dla bejbików teraz, bo przeceny są spore, a potem będą normalne ceny h&m, smyk, newbie można przepaść
Ja już na 68 i 74 kupowałam, żeby na 56 i 62 nie mieć za dużo, bo takie były piękne i tanie haha
Ja akurat fanką pepco nie jestem, więc stamtąd ciuszków nie planuję.