Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik, nic już nie biorę..
Tęczova, odkąd zaczęłam chodzić do tej ginki i brać leki, które mi przepisuje to moje cykle wariują. Poprzedni cykl, faza fl 19 dni ( alle od momentu zastrzyku, nie byłam na monicie czy pękło). Teraz już 22 dzień od domniemanej owulacji.. -
Słoneczko123 wrote:Wik, nic już nie biorę..
Tęczova, odkąd zaczęłam chodzić do tej ginki i brać leki, które mi przepisuje to moje cykle wariują. Poprzedni cykl, faza fl 19 dni ( alle od momentu zastrzyku, nie byłam na monicie czy pękło). Teraz już 22 dzień od domniemanej owulacji..
Moim zdaniem przy takiej stymulacji clo+zastrzyk jest to obowiazkowe.
To,ze rosna po clo to juz wiemy ale moze one ci nie pękają.
Ja mam powiedziane ,ze obowiazkowo trzeba sprawdzic czy peklo bo to wcale nie jest oczywiste.Moze robi CI sie jakas torbiel z tego -
Wik ja juz bym z ta temp nie wytrzymala do jutra
MAsz kobieto cierpliowsc hahah -
nick nieaktualny
-
Kurcze, naprawde dziwne z ta predluzajaca sie faza lutealna.. chyba ze jest tak, jak zdaje sie pisalas wczesniej, ze przypuszczasz, ze moze gin zle odczytala obraz na usg. Eh idziesz na bete?
Beti trzymam sie wskazan doktorka zeby testowa w srode rano a najchetniej bym nie testowala bo tak boje sie tej bieli
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ojj.. Ale się zrobiła gęsta atmosfera wczoraj. Kark ochłoń i wróć do Nas.
Dośka wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Zjedz drugiego za mnie😘😘
Słoneczko kurcze nie wiem co jest grane takie długie cykle robiły mi się jak przyjmowałam castagnus ale u mnie była dłuższa pierwsza faza a nie druga. Miejmy nadzieję że to dzidziuś tylko nie chce test wyłapać. Kciuki za betę.Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Doska Wszystkiego najlepszego
Dośka lubi tę wiadomość
-
Rzepakowepole na położyłam na domowej komodzie o wys. 84 cm przewijak i było mi akurat poręczenie, a wzrostu mam 175.
Co do ubranek też osobiście wolę nowe, poluje na promki, czasem kupię w pepco ale są raczej słabej jakości. Dużo ubrań córka ma po moich kuzynkach małych, a ciotka nie ma umiaru w zakupach, ubrania do tego jak nowe, bo parę razy założone i dobrej jakości. Od obcych raczej nie kupuje.
Doska najlepszego ja tam nie znoszę lukruWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 08:30
-
Wik89 wrote:Kurcze, naprawde dziwne z ta predluzajaca sie faza lutealna.. chyba ze jest tak, jak zdaje sie pisalas wczesniej, ze przypuszczasz, ze moze gin zle odczytala obraz na usg. Eh idziesz na bete?
Beti trzymam sie wskazan doktorka zeby testowa w srode rano a najchetniej bym nie testowala bo tak boje sie tej bieli
U mnie plasko jak nigdy hah nic z tego nie bedzie -
Dośka kochanie ja jestem pod opieką endokrynologa bo mam niedoczynność. Napisałam do niej smsa czekam aż prześlę mi zalecenia. Na ft4 też się nie znam wiem tylko im niższe tsh to i ft4.
Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )