Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti, my bzykamy glownie rano, efekty jak widac :d
Juz sie troche ogarnelam, bo po przebudzeniu byl ryk. Teraz zaczal bolec mnie brzuch jak na okres, wiec juz sie godze z tym, ze moj pelen nadziei cykl z histeroskopia idzie sie j****.
Od dzis prowadze indywidualne warsztaty foto, wiec mam czym zajac glowe az do soboty. A w sobote... Baby Shower. Idealny moment na taka impreze -_-. Dodam jeszcze, ze bedzie 9 dziewczyn z czego dwie bezdzietne i bez ciazy (w tym ja) :d -
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Beti będziecie wcześniej wstawać czy tylko w weekendy? Mocne postanowienie 😉👍
-
fiorella82 wrote:Dziewczyny, a ja mam jakieś odjazdy, jest mi niedobrze i sapie jak lokomotywa, czuję się od rana mega zmęczona, tak że mam problem z oddychaniem. Możliwe że to od dupka?
-
Fiorella Ty jutro sikasz czy ze mna w pt?
Siknij jutro bedzie płynnosc emocji hahahWik89 lubi tę wiadomość
-
Blair, niestety jest tak, jak mowisz. Czasem naprawde chcialabym totalnie uwolnic glowe od tego tematu, ale po prostu nie mam jak. I jeszcze te hormony teraz 😭 Az czuje jak buzuja.
Wierze, ze kazdej z nas zostanie to wynagrodzone. Ja podziwiam Ciebie, ze dajesz rade tak cierpliwie czekac
A blizniakami nie pogardze!blair. lubi tę wiadomość
-
Fiorella, to nie dupek, tylko ciaza
Ja mam tak normalnie, przed okresem. Wczoraj walczylam z uderzeniami goraca i dusznosciami. No, ale jesli Ty tak wczesniej nie mialas, to dobry znak! -
Dziewczyny do jakiego lekarza wysłać meżulka żeby przebadać pod kątem infekcji intymnych? Ew. Zrobić posiewy? Jak to wyglada, może któraś wie.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyHahahaha, nie mogłam u was liczyć na inną odpowiedź. Jesteście lepsze niż test, zawsze można na was liczyć! Ja dziś 7 dpo, zatestuje najwcześniej w poniedziałek, żeby dłużej się łudzić. Ale tak mi jest niedobrze...bleee
Nikodemka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Fiorella, dobry znak:)
Blair, no to jestesmy na bardzo podobnym etapie! Moj M bierze clo od konca czerwca, dzis mial morfologie i jakies tam badania krwi, w piatek hormony a w srode wizyta. Ponowne badania nasienia chyba pozniej.
To trzymam kciuki za Wasze wyniki rowniezblair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
No właśnie, fiorella, 6dpo w szczęśliwym szłam na autobus 20 zamiast 10 minut, pufałam jak lokomotywa Tuwima, po czym jak babcia rozsiadłam się na dwóch siedzeniach i skarżyłam się Wam na forum regulując oddech, że tego jeszcze nie było i że wszystko mnie ciągnie i nie mam sił 😁
fiorella82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:A ja sie chyba pierwszy raz pożale w tej ciąży. Spać dziś nie mogłam. Brzuch bolał. Troche jak na zgage, troche jak na okres troche jakby mi ktoś narządy w środu przestawiał. Wstałam z bólem krzyża, a nigdy w życiu mnie nie bolał. Mam wrażenie że w miejscu tali upchnięto mi jelita. Skóra napięta. A po śniadaniu mam wrażenie jakby jedzenie utknęło mi w gardle... sporo was jest tu dalej niz ja - to normalne?
Meggs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
E no to nikt nie chce jutro sikac?
Nikodemko moze sie skusisz ?Wik89, Domi_tur lubią tę wiadomość