Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sluchajcie ja tez od lat tylko woda z kranu, naprawde polecam i np w Warszawie nie ma czego sie bac, widzialam jakies raporty, ze kranowka bezpieczna i zdrowa. Poczytajcie jaka jakosc wody w Waszej okolicy i jesli nie ma info o zagrozeniach, to warto sie przestawicII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ech, wszystko się komplikuje. Mąż odebrał wyniki nasienia i są dramatyczne dr W kazał się wstrzymać z inseminacją i porobić badania z krwi.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
tęczova wrote:Ech, wszystko się komplikuje. Mąż odebrał wyniki nasienia i są dramatyczne dr W kazał się wstrzymać z inseminacją i porobić badania z krwi.
Co jest nie tak?
Jakie badania robiliscie? podstawowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 13:24
-
Magda - mbc wrote:Szczęściaro, jak chcesz poduszkę ciążową, to się możemy dogadać - mam na zbyciu. Nada się też do karmienia.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
tęczova wrote:Ech, wszystko się komplikuje. Mąż odebrał wyniki nasienia i są dramatyczne dr W kazał się wstrzymać z inseminacją i porobić badania z krwi.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wcześniej były nienajgorsze, ale teraz jak na nie patrzę to w porównaniu z tymi to rewelacja. Do tego stopnia dramat, że nawet morfologii nie zbadali bo zbyt niska koncentracja... nie ufam tym badaniom do końca, byly darmowe w ramach jakiejś tam akcji, może chcą ludzi ściągnąć na invitro. Czekam strasznie na wyniki męża Nikodemki, czy będą się mocno różnić od poprzednich.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Fiorella ja 7 dpo czułam się jak kupa rozmazana na chodniku 😁😁 dlatego jak zrobiłam betę 8dpo i była negatywna, to i tak sikalam na testy bo wiedziałam, że bycie kupą to nie ten trop 😁
Tęczova strasznie mi przykro, ale to przynajmniej Was ukierunkuje na konkretne działania!
W lipcu maja być przynajmniej dwie ciężarne i nie obchodzi mnie nic! Beti ja mogę z Tobą siknąć jak będzie Ci raźniej 😂😂😂Beti82 lubi tę wiadomość
-
Kurcze tęczova, to faktycznie podejrzane z tymi wynikami. Cholerka, a może to tylko tymczasowo, akurat w czasie tego badania po lekach, jakie mąż na pewno dostał w dużej ilości przy incydencie z serduchem?
Albo tak ściągają sobie klientów, odebraliśmy po prostu wyniki czy pojawił się od razu.jakis telefon, że jest źle i żeby zgłosić się do nich na konsultacje?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
2 miesiące temu miał zapalenie mięśnia sercowego, ale to nie powinno aż tak, prawie do zera, obniżyć koncentracji plemników. Suple bierze non stop od prawie roku, nie bierze kąpieli, więcej się rusza. Najgorsze, że widzę, że Go to strasznie zabolało...“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Poprosił o wyniki w trybie przyspieszonym i jak tylko się pojawily to je odebrał. Trop z sercem to chyba jedyny sensowny... O innych możliwych przyczynach wolę nie myśleć 😭“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Hahaha, Domi, padłam 😂 Niewątpliwie coś było na rzeczy, dobrze czułaś- Ty i kupa? No nie ma opcji! 😂
Cały czas pamiętam, jak nam wyskoczyłaś z delfinem. "Część, napisałam swoją historię na innym wątku, ale napiszę jeszcze u was" 😂😂😂Domi_tur, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero