Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair, masz rację, przestój musi się skończyć. Ale zaraz będzie fala. Wszystkie korzystacie z drinkowania na początek lata, a później rodzicie jedną po drugiej w marcu, kwietniu i maju!
blair. lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti, siknęłabym, ale nordy jeszcze nie przyszły, a jak juz zamowilam, to nie chce mi sie kupowac innych.
A Ty nie mialas sikac w piatek? Moge wtedy razem z Toba
W ogole to mam dylemat... Chcialam sprobowac powalczyc z prostaglandynami, zeby zmniejszyc bol miesiaczkowy, wiec powinnam juz zaczac brac codziennie Ibuprom. Z jednej strony naprawde czuje zblizajaca sie @, ale z drugiej boje sie w razie czego zaszkodzic. Jestem w kropce.
Fiorella, ratuj honor staraczek 🙏🏼 -
Teczova, dobrze, ze jestes u dr W, on jest tez andrologiem wiec cos powinien zaradzic. Powiedz M zeby sie nie zalamywal, ze wyniki moga w ciagu krotkiego czasu podskoczyc w gore
Ogolnie co do tych badan nasienia to troche sie naczytalam na watkach na ovufriend i wynika mi z tego, ze nie ma żadnych regul np niektorym CLO poprawia jakosc i ilosx nasienia a innym mezczyznom na odwrot wiec tez sie stresuje wynikami mojego małża ciagle.. Plus przeziebienie, antybiotyki, przegrzanie, wszystko moze miec wplyw na nasienie. Miejmy nadzieje, ze u Was to tylko przejsciowe po tym przebytym niedawno zapaleniu 😘II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Teczova, nie wierze. Wydaje mi sie, ze scenariusz z naciaganiem na in vitro jest bardzo wiarygodny. Myslisz, ze to mozliwe, zeby w tak krotkim czasie te parametry sie tak posypaly? Wrona cos powiedzial na ten temat?
My w piatek jedziemy do Wawy, odbierzemy je i jesli bedzie radykalna roznica to chyba trzeba bedzie zrobic je jeszcze gdzie indziej i odplatnie.
Przy tym incydencie z sercem maz bral jakies leki, ktore mogly wplynac na nasienie albo mial wysoka goraczke?
Mam jakies takie przeczucie, ze cos tu nie gra...
Cytrynowa - wiem, ze pms moze rownie dobrze swiadczyc o ciazy, ale jakos sobie usrałam, ze jak objawy pojawiaja sie u mnie co do dnia jak co miesiac, to raczej to nie to. No, ale nic... Jak nie przyleza plamienia i przyjda testy, to sikne w piatek. Ciekawe jak bedzie wygladal okres bez polipa. -
Tęczowa a planujecie powtorzyć te wyniki? Ja już nie raz spotkałam się z oszustwami na darmowych promołszyn i jakoś nie do końca im ufam. Mam nadzieje ze to jakieś nieporozumienie i wyniki męża w rzeczywistości wcale nie są takie złe.
Nikodemka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Wiki, a do kogo chodzi Twój mąż? Dr W jest głównie ginekologiem endokrynologiem, może masz jakiegoś mega speca stricte od andrologii?
Blair, miał anginę i na to brał antybiotyki. Potem brał tramadol i paracetamol przeciwbólowo.
Nikodemko, niby jest taka możliwość, ale nie sądziłam (i dr W też), że aż tak ( miał gorączkę i brał leki. Ale W wiedząc o tym już miesiąc temu mówił, żeby przyjść na inseminację i nie powtarzać badań, bo zrobią je już w trakcie procedury.
Do dupy to wszystko
Domi, Twój czarny koń wypada z gry...“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova cholera ;/ też mi się wydaje że moją naciągać albo nie badali dokładnie skoro darmowe. Plus costam choroba męża mogła poprzestawiać. Dobrze że macie dobrego, ogarniętego lekarza który was poprowadzi.
Ja uszyłam dzisiaj kokon jak na razie jestem mega zadowolona, ale kupiłam za mało sznurka do ściągnięcia boków więc podzielę się dopiero efektem końcowym;)
I Przedszkolanko ja Cię podziwiam że ty szyjesz na zamówienie itd. Tyle czasu i energii na to idzie, że masakra. Ale mega satysfakcja szyć coś dla swojego dzieckaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przepraszam, że się wam wbijam w wątek, ale zauważyłam, że teczova ma problem z wynikami męża. Dobrze pamiętam, że wyniki męża były robione w invimedzie? Myślę, że wasz trop dziewczyny odnośnie naciągania na in vitro może być słuszny. Mam doświadczenie w tym względzie z tą kliniką. Nie chcę pisać za dużo. Teczova, jeśli się zgodzisz, wyślę Ci zaproszenie i napisze więcej na priv.
tęczova lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Czarny koń ma to do siebie, że niespodziewanie osiąga zwycięstwo! 😁 Słabe, nie słabe te wyniki, niech mąż robi swoje, a my z Szymkiem zrobimy hokus pokus i będzie Bobo :p
Lami, ale sobie musiałyscie wtedy pomyśleć- wpada jakaś spanikowana tępa dzida i od razu w ciąży 😂Cytrynowy sok, tęczova, Lami lubią tę wiadomość
-
Teczowa ja też bym sugerowała powtórzyć badania. Trochę innybprzykład ale moja mama była na badaniu słuchu i też jej wyszedł większy ubytek niż na późniejszej wizycie.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
O nie! No to ladnie. Mysle, ze jak Nasze beda zle, to i my i Wy powinnismy powtorzyc je gdzies indziej. A pozniej przejsc sie do Invimedu.
Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beti, siknęłabym, ale nordy jeszcze nie przyszły, a jak juz zamowilam, to nie chce mi sie kupowac innych.
A Ty nie mialas sikac w piatek? Moge wtedy razem z Toba
W ogole to mam dylemat... Chcialam sprobowac powalczyc z prostaglandynami, zeby zmniejszyc bol miesiaczkowy, wiec powinnam juz zaczac brac codziennie Ibuprom. Z jednej strony naprawde czuje zblizajaca sie @, ale z drugiej boje sie w razie czego zaszkodzic. Jestem w kropce.
Fiorella, ratuj honor staraczek 🙏🏼Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Dz,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:44
-
Kasztanek moze zostaniesz z nami jak juz wpadłas ?
Magda - mbc, Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość