Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda u nas to samo było z heparyną. Od pozytywnego testu nie dała rady. Za 1 razem bez heparyny. Dopiero 3 ciąża i heparyna od 3 dpo z tego co pamiętam. Ale ile to nerwów, badań, cierpienia kosztowało...
Magda - mbc, Beti82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cytrynowy sok wrote:Magda u was zaskoczyło dopiero przy heparynie od owu?
Alex u mnie sierpniowa ciąża poleciała z heparyną od pozytywu, wtedy uznałam, że to tak nie pójdzie i acard cały cykl to za mało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 16:25
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Zapraszam wszystkie które nie podpisały sie pod wyzwaniem bez słodyczy. Tęczova Słoneczko Wiki dla Was podwójne kawałki za tą biel i małpę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 16:27
blair., Cytrynowy sok, alex0806, sunshine03, Dośka, Arashe, tęczova, Wik89, Beti82, Domi_tur, madziorek86, Lami, Magda - mbc, Meggs, Nikodemka, przedszkolanka:), fiorella82, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro łączę się w team słodycze mimo że wspieram dziewczyny co się opierają U mnie dzisiaj na obiad naleśniki z białym serem i borówkami
Ponowię pytanie o posiew moczu, żadna z was się nie orientuje? Mój wynik na poprzedniej stronie.Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O nieeee 😍😍😍 jak możesz Szczęściaro! Pytam się czemu torturujesz ludzi na diecie? 😭 Trzeba przyznać że pięknie wygląda to ciasto 😄
Ja zamiast warzyw zjadłam jabłko i borówki, mam nadzieję że to się liczy jako zdrowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 16:41
Szczęściara, Nona lubią tę wiadomość
-
Dlatego u mnie heparynka od owu idzie 😋
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Teczova, moj chodzi do dr Radko, ma dobre (w miare ) opinie na znanylekarz. Na pierwszej wizycie byłam z mężem, dr sprawił ok wrazenie, konkretny, nie owija w bawelne. Ale na pewno wiecej jeszcze bede mogla napisac po tej wizycie kontrolnej za tydzień.
No coz, ja tez czytalam te opinie o invimedzie a okazalo sie, ze moj M robil dwa razy badania wlasnie tam. Choc nie podejrzewam celowego ingerowania w wyniki, to jednak dla zroznicowania poprosze go, zeby na trzecie badanie wybral sie do innej kliniki.Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnytęczova wrote:Sunshine, masz rację, ale niestety wciąż jest to ziarno niepewności. To jest firma, która musi zarabiać, niekoniecznie zawsze uczciwie. Tym bardziej, że nie zrobili na nas dobrego wrażenia - mąż mówił, że miejsce i organizacja procedury pobrania, obsługa i placówka są na beznadziejnym poziomie w porównaniu do fertimedica, gdzie był już dwukrotnie.
Czekamy na wyniki Nikodemki, ale jeśli faktycznie będą zgoła inne to sprawę powinno się zgłosić np. do rzecznika praw pacjenta.
Bo niestety w Twoim przypadku teczova i w obliczu przebytej choroby męża niestety wyniki mogły polecieć w dół -
Teczova, to jedna z budujących opinii dających nadzieję:
Szymon
Użytkownik zweryfikowany
8 stycznia 2019 Lokalizacja: Salve Medica R • problemy z posiadaniem dziecka
Staraliśmy się z mężem ponad 5 lat o dziecko. Po dwóch latach udało się zajść w ciążę, ale skończyła się niepowodzeniem. Nikt nie znalazł przyczyny braku dziecka. Dopiero żona znalazła w internecie Pana Doktora Radko. Opinie miał świetne. Postanowiliśmy pojechać, bo nie mieliśmy już siły jeździć po klinikach "leczenia" niepłodności gdzie tylko proponowano nam inseminacje i in vitro. Pierwsza wizyta u Pana doktora Radko, konkretne badanie, szczegółowy wywiad. Już po tej wizycie otrzymaliśmy informację co jest prawdopodobna przyczyną. Zlecił badania, potwierdziły one diagnozę. Pan doktor przepisał leki a po dwóch miesiącach przyjmowania ich dowiedzieliśmy się, że zostaniemy rodzicami! Dzisiaj mamy półroczną córeczkę! ???? Nie wiemy jak wyrazić swoją wdzięczność. Dziękujemy!tęczova lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U nas niestety nie zadzialalo tak szybko, no ale nie poddajemy sie!
Ta historia z opinii wyzej dotyczyla podejrzewam jakiejs niewykrytej przez wczesniejszych lekarzy bakterii, to jest paradoksalnie najprostsza sprawa, jak juz bakteria jest wykryta pacjent dostaje antybiotyki i czesto w miesiac-dwa po sie udaje. Czytalam o takich przypadkachblair., Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kurcze, dziewczyny, gdyby mi podczas starań nie wychodziło, ale miałabym stwierdzone mutacje i nasłuchałabym się takich historii jak Magdy czy Alex, to szukałabym dojścia do heparyny i strzelała na własną nawet rękę w tym okresie okołoowulacyjnym już. To nie zaszkodzi, tym bardziej takie dawki 0,4. Popatrzcie jaką ja teraz biorę końską dawkę, nawet po pobraniu krwi nic nie leciało, żadnych krwotoków z nosa, no zupełnie nic. Strzelam w jeden dzień tyle, co niektóre z Was przez 5 dni. I powiem Wam więcej, mam zamiar po połogu i wszystkim po prostu mieć kilka strzykawek na stanie i robić sobie podczas dłuższych podróży autem albo nawet dwugodzinnych samolotem. I uwierzcie mi, że lekarze tak robią!
Kiedyś pisałam Wam o kolezance, która już stara się kilka długich lat. Mutacje wyszły (pai i MTHFR), ale ona jest od linijki co do tego, co radzi lekarz i on jej mówił, że heparyna i acard od pozytywnego testu. Jeszcze nigdy dwóch kresek nie zobaczyła. Wszytko przebadane, inseminacje za nimi. No i dalej stoją w miejscu. A może wystarczyłoby na tych kilka dni nie słuchać lekarza.
Ale ja jestem trochę szogun medyczny, dużo robię na własną rękę, ale w ramach zdrowego rozsądku, jeszcze na złe mi to nie wyszło, bo wiem to nie cukierki i najpierw bardzo dokładnie doczytuje i dopytuję o wszystko, ale czasami lekarze też bezmyślnie wypisują dużo gorsze w skutkach leki, a my wierzymy i łykamy.Magda - mbc, Cytrynowy sok, blair., tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara, zaraz dostaniesz bana! Takie pyszności 😍
Zrobię sobie chociaż galaretkę, żeby zabić tego małego słodyczowego głoda, co to go zbudziłaś właśnie. A w międzyczasie zjem danio.Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Cytrynowy sok wrote:Hmmm.. ja mam w zaleceniach dopiero od serduszka 🤔 ale ja mam V R2 i pai hetero tylko. Hematolożka mnie wyśmiala że nie ma podstaw nawet do acardu ale biorę 150 tak jak gin kazał.
Spróbuj heparynki od owu, nic nie traciszCytrynowy sok, Beti82 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Przepraszam 😁😁
Weźcie z tymi dietami i torturami raz możecie zjeść coś słodkiego..
Tęczova i Nikodemka katują mnie pizzą Anioka KFC, Alex burgerem to ja się pytam jak tu żyć
O majonezie nie wspomnę🙈🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 17:31
alex0806, Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )