Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cytrynowa jak cos to zaden problem. Ja teraz w ciąży mam zapas heparyny. A też kwestia tego że rodzinny czy gin nie wiem czy przepisze Ci heparyne na ryczałt. Ja na ryczałt mam dopiero przy potwierdzonej ciąży przy mutacjach. A tak to opakowanie 86 zł, jest różnica jak refundowana 3,20 zl. Takze jak coś słuze opakowaniem za uśmiech 😊
Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Cytrynowa jak cos to zaden problem. Ja teraz w ciąży mam zapas heparyny. A też kwestia tego że rodzinny czy gin nie wiem czy przepisze Ci heparyne na ryczałt. Ja na ryczałt mam dopiero przy potwierdzonej ciąży przy mutacjach. A tak to opakowanie 86 zł, jest różnica jak refundowana 3,20 zl. Takze jak coś słuze opakowaniem za uśmiech 😊
Ja dla Beti brałam recepty właśnie u internistkiMeggs, Beti82 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dobry wieczór kochane
Przybywam dzisiaj z niewielką prośbą.
Jestem w czasie badań do pracy magisterskiej i będzie mi niezwykle miło, jeżeli poświęcicie 10 minut na wypełnienie ankiety.
Udało mi się "przepchnąć" temat związany z niepłodnością - bardzo mi na tym zależało, bo temat jest mi bliski i moim zdaniem bardzo pomijany w psychologii. Mam nadzieję, że uda mi się stworzyć sensowną, wartościową pracę, która może wniesie małą cegiełkę w tak szeroki temat i być może pomoże zrozumieć przyszłym i praktykującym psychologom co przeżywa kobieta zmagająca się z niepłodnością.
Będzie mi bardzo miło, jeżeli znajdziecie chwilę czasu i pomożecie Bez waszych odpowiedzi mi się nie uda Jeżeli to nie problem, to proszę też o rozsyłanie ankiety, jeżeli znacie kogoś zmagającego się z problemem niepłodności - w ten sposób uda mi sięm dotrzeć do dużo większego grona osób
https://docs.google.com/forms/d/1xkMZlSp1F7O8E4UcQt6-aPevneKTWWiHpG3Znl4yfHQ/edit?vc=0&c=0&w=1Nikodemka, Wik89, Magda - mbc, Cytrynowy sok, Niezapominajka2, Nona, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
fiorella82 wrote:Hahahaha, nie mogłam u was liczyć na inną odpowiedź. Jesteście lepsze niż test, zawsze można na was liczyć! Ja dziś 7 dpo, zatestuje najwcześniej w poniedziałek, żeby dłużej się łudzić. Ale tak mi jest niedobrze...bleee
I u mojej kolezanki mdlosci i omdlenie od 7 dpo tez bylo;p -
A ja nadal nie mam zbadanych mutacji 😳
Nona - bzykow nigdy za wiele
Ja zamawiam Nordy w Manada, ale cos nie moga do mnie dotrzec
Skonczylam wlasnie te indywidualne zajecia... z godzine gadalam z ta dziewczyna o nieplodnosci. 38 lat, z czego 15 to starania o dzieci. Ma jedno dziecko i mnostwo poronien na koncie. Z tego co wiem od Was i czego ogolnie dowiedzialam sie podczas staran, widze jak zle byla prowadzona przez te wszystkie lata. O naciaganiu klinik leczenia nieplodnosci mowila sama. Co prawda nie o falszowaniu wynikow nasienia, ale bezsensownym podawaniu lekow, powtarzaniu badan...
Szczesciaro - wyslij mi na maila kawalek tego cuda 😍 -
Najmlodsza - swietnie! Zaluje, ze sama na ten temat nie pisalam, a moglam
Juz wypelniam.Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Meggs, jak masz trombofilię, to iternista ma obowiązek wypisania 100% refundacji na heparynę
Ja dla Beti brałam recepty właśnie u internistki -
tęczova wrote:Poprosił o wyniki w trybie przyspieszonym i jak tylko się pojawily to je odebrał. Trop z sercem to chyba jedyny sensowny... O innych możliwych przyczynach wolę nie myśleć 😭
-
Nikodemka wrote:Najmlodsza - swietnie! Zaluje, ze sama na ten temat nie pisalam, a moglam
Juz wypelniam.
Dziękuję! To naprawdę wiele dla mnie znaczy02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.