Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda ale numer 😱To ja Ciemna jestem w tych sprawach hah tez myslalam,ze sie nie da.Przesylka do Jureczka juz wyruszyła 😘
-
R,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:04
-
Meggs, moj maz ma brata starszego o 11 miesiecy I dwie mlodsze siostry. 16 i 13-letnia. Tesciowa sie nie cackała :d
Znecaja sie nade mna z ta beta. Zero litosci.
A Lami dobrze prawi, chetnie ustapie komus miejsca na pierwszej stronie -
Beti, ja sie wybieram w srode do rodzinnego powyciagac badan. Po prostu jestem zdania, ze na cos te skladki place i to, co moge miec zrobione na nfz nalezy mi sie jak... jak nie wiem co. Nalezy mi sie i juz, jak kazdej z nas.
Rady Reset sa naprawde bardzo przydatne, nie raz korzystalam z jej wiedzy, tym razem tez zrobilam screeny. Kazda z nas ma inne podejscie i juz, to calkowicie normalne Wiem co miala na mysli Meggs, tym bardziej, ze znacie mnie troche i wiecie, ze mam sklonnosc do panikowania i przejmowania sie
-
Gwoli wyjaśnienia - ja się nie obrażam, a jedynie szanuję mój czas i zdrowie. I jeśli mam kopać się z koniem i przepraszać, że kogoś stresuję czy namawiam na spore wydatki (chcąc jak najlepiej) to serio, wolę odpuścić w imię świętego spokoju. A ponieważ nie uczestniczę w wątku regularnie, a jedynie wypowiadam się merytorycznie w kwestii badań czy leków to wobec prezentowanych wyżej stanowisk uważam, że szkoda moich nerwów.
Osobiście zaś jestem bardzo wdzięczna moim znajomym z forum, które namawiały mnie na szybkie, intensywne działania i badania, bo wiem, że tylko dzięki temu jestem tu, gdzie jestem. A że sporo zrobiłam takich, które były niepotrzebne? Cóż, życie. Ba, wolałabym zresztą by każde z nich było niepotrzebne i bym nie musiała ciąży prowadzić na lekach, a jedynie z poczuciem komfortu psychicznego: "o jak fajnie, że nie muszę się bać mutacji/ immunologii/ krzepliwości", a jedynie emocjonować się kolorem bodziaków czy wyboru łóżeczka.
Lady_Dior, Nona lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Sunshine jest ok dopoki nic sie nie dzieje. Mnie przy dodatnim gbs nie chcieli szwu zakladac bez ładowania antybiotyku przez 5 dni..
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Magda - mbc wrote:🤣🤣🤣🙈 a za 9 msc 👶🏻
Lami, nie widzę przeszkód do popędzania, śmiało śmiało 😁😇sunshine03, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVianEthel2 wrote:Sunshine jest ok dopoki nic sie nie dzieje. Mnie przy dodatnim gbs nie chcieli szwu zakladac bez ładowania antybiotyku przez 5 dni..
Tu mówimy o dodatnim gbs przy porodzie, czyli o sytuacji, która ma do 30% kobiet, więc nie jest to nic nadzwyczajnego -
Hahaha, to dopiero zachłanność, dwa razy na liście być 😁
Czyli dziewczyny, wpadam rodzić, wchodzi wenflon i kroplówka. I długo ona leci? Powtarzają co 4 h? Tak gdzieś wyczytałam. Czy teraz pisać jeszcze do lekarki, bo wizyta za tydzień we wtorek da na to antybiotyk czy już zostaje?
Vian, wrzuciłam z trzy strony wcześniej zdjęcie kartki z labu. Tylko jest czarne okienko, ale otwiera się normalnie.Magda - mbc lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Sunshine 🤔
Troche nie kminie tej zalezności. Znaczy rozumiem co piszesz ale dlaczego przy szwie antybiotyk 5 dni a przy porodzie tylko 1 dawka... czarna magia.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyLami wrote:Hahaha, to dopiero zachłanność, dwa razy na liście być 😁
Czyli dziewczyny, wpadam rodzić, wchodzi wenflon i kroplówka. I długo ona leci? Powtarzają co 4 h? Tak gdzieś wyczytałam. Czy teraz pisać jeszcze do lekarki, bo wizyta za tydzień we wtorek da na to antybiotyk czy już zostaje?
Vian, wrzuciłam z trzy strony wcześniej zdjęcie kartki z labu. Tylko jest czarne okienko, ale otwiera się normalnie.