Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:22.07 moje imieniny... Poproszę wtedy.
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko123 wrote:Nona, nie puszczam kciuków! 😊
Dowiedziałam się od babci, że mój pradziadek miał problem z krzepliwoscią krwi. Także pewnie mam to po nim.
Beti, heparyna już mi niepotrzebna ☺ Babci zostało 4,5 opakowania po szpitalu ☺Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Hahaha, Alex, no to piękna fryzura 😀 Szalejesz przed rozwiązaniem 😀
No, z Bożenka to się zaraz okaże, że ciążę ogłosiła całej Polszy w pierwszy dzień cyklu, jak zaczęli się starać. Mówiła wtedy, że dziecko przywitają latem, czyli do 23 września chyba ma czas 😀
Chciałam powiedzieć, że wczoraj położna trochę mi poprzekładała kluskę w brzuchu i chyba ją przesunęła, bo moja pośladkowo-kończynowa sprawność polepszyła się o jakieś 80%, więc przestała mi coś uciskać.Nikodemka, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Czy możemy się umówić, że w dzień urodzin albo imienin głośno o tym przypomnicie na forum, żebyśmy mogły składać życzenia?
Bo cholerka, ciężko spamiętać 😀Beti82, Wik89, Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyBeta 301, prog 31 (po 40 h) 😍
przedszkolanka:), Beti82, Cytrynowy sok, alex0806, tęczova, blair., talku, Lami, Ani0nka, Wik89, OlivkowaMama, Magda - mbc, Szczęściara, Nikodemka, Domi_tur, Rodzynka, Biegającą-mama, Nona, Słoneczko123, Niezapominajka2, Dośka, Meggs, sunshine03, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Teczova to chodź ze mna. Wejdziesz za pol ceny 😊
tęczova lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Fiorella pięknie
Ej laski ja serio mam nadzieję że to się zmyje;p górą mam piękny siwoblond, taki jak chciałam, a dołem pole lawendy ;p jak nasza fioletowa strona mocy ;pBeti82, fiorella82, tęczova, blair., przedszkolanka:), Wik89, Lami, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
blair. wrote:Alex pokaż się w tych włosach 😀Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dzięki za porady. Będę testować wszystko! Będę jeść te banany, migdały, imbir już mam.
Nikodemko, dziewczyny dobrze prawią! Ciesz się tym stanem bez objawów. Ja też tydzień temu schizowalam a teraz nawet nie mam czasu pomyśleć co z dzieckiem bo każdego dnia walczę o przetrwanie...
Jak to Domi napisała czuje się jak rozjechana kupa 💩
I cieszę się że tą wizytę mam za tydzień bo aktualnie to bez 🤢 bym do gabinetu nie dotarła.
A wiecie że coś jest w tym przejmowaniu brzuchów od kogoś? Tak długo o tym myślałam, że chciałabym z moją przyjaciółką chodzić w ciąży, ona zaszła w październiku, potem druga przyjaciółka zaszła w grudniu a jak ta czekałam. I mi ta pierwsza powiedziała, że ma termin na 25.06 i "odda mi brzuch" żeby stan ciężarnych się zgadzał ona urodziła 3.07 a ja wtedy zobaczyłam dwie kreski na teście
Także Nona trzymam kciuki żeby przejęła pierwszy wolny brzuch, stan się musi zgadzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 12:47
Lami, tęczova, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Fiorella, wielkie WOW Bosko!
Vian, skąd masz takie chody? Ja mam tylko na ząbkowska kartę zniżkę idziemy razem na basen jak dziewczyny na forum pozwolą Ci już pływać
Magda, mnie mama przekupiła, że jak w lipcu będę obchodzić to dostanę lepsze prezenty, bo w maju dużo świąt w rodzinie chociaż powinny być w maju.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”