Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, czy ktoras z Was miala na samym poczatku ciazy mocny bol w krzyzu? Znowu mnie boli i to tak, ze zaczyna byc nie do zniesienia...
Ja miałam, ale nie tak na samym początku, tylko coś koło 12tc., poszłam się otejpować i przeszło. U Ciebie to mogą być bóle takie jak miałaś np. na okres promieniujące do krzyża.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemko mnie krzyże bolały od samego początku jak na okres właśnie. Odpoczynek pomagał. Bo w pracy jak siedziałam to mnie bolało, później jak pracowałam zdalnie to musiałam na leżąco z laptopem na małym stoliku takim śniadaniowym. Bo jak siedziałam to bolało. Jakoś w 2 trymestrze przeszło dopiero.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wik89 wrote:U mnie dzis 8dc, Beti zanotuj prosze
-
Meggs co do kombinezonów kupiłam dwa. Pluszowy miś ze smyka za jakieś 25 zł na promo to rozm 56.
Ten drugi na polarku hm też promo ok 50 zł to 62. Różnica ogromna. Młody by mi się w tym z hm utopił.
alex0806, Ani0nka, sunshine03, Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnyOlivkowaMama wrote:
Mam pajace na 62 ze smyka i z h&m to też widać różnicę sporą, a niby ten sam rozmiar -
Rzepakowepole, jak wygląda miejsce po kleszczu? Coś się dzieje czy nie ma śladu?
Nikodemko, to mogą być takie typowe pierwsze bóle. Podobnie jak niby podczas porodu, u jednych pojawiają się krzyżowe, u innych kobiet nie. Jeszcze kilka dni i zacznie przechodzić 🤗Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze odpukać nie miałam potrzeba brania przeciwbólowych.
Aktualizacja brzucha. Meggs jesteśmy na podobnym etapie więc pokazuj swój! No tylko ja ze 20kg cięższa haha
Meggs, Nona, VianEthel2, madziorek86, przedszkolanka:), Arashe, alex0806, tęczova, Szczęściara, blair., Dośka, sunshine03, fiorella82, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, Wik89, Ani0nka, Słoneczko123, Beti82 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
OlivkowaMama, Meggs, Nona, VianEthel2, madziorek86, Nikodemka, Arashe, alex0806, sunshine03, Magda - mbc, talku, Beti82, tęczova, Szczęściara, blair., Dośka, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny