Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiorelko, cudownie! No i teraz znowu martwi mnie moj prog haha. Ale juz nic nie mowie
Ustawiaj suwaczek! Mam nadzieje, ze za 2 tygodnie obydwie bedziemy sie chwalic bijacymi serduszkami ❤️ -
Tęczova mam orzeczenie o niepełnosprawności i kartę ząbkowską też. I jako mój "opiekun" wchodzisz za pół ceny tak jak jak A do zoo za darmo!
No to kiedy kochane forumowiczki można iść popływać?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Fiorella piękny przyrost teraz czekamy na serduszko 😊
A co do brzucha to moja sąsiadka z dołu ma umówioną ceserke na 25 lipca i zwalnia brzuszek więc mam nadzieje ze ktos testuje tego dnia 😁Wik89 lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:Nona bierze od Domi, większość z nas jest chyba na początku cyklu, to jeszcze Cytrynowa została? 😊
Kto wie ?
ja 4 dc
Wik 9 dc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 14:24
-
Dziewczyny, czy ktoras z Was miala na samym poczatku ciazy mocny bol w krzyzu? Znowu mnie boli i to tak, ze zaczyna byc nie do zniesienia...
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:Ja 3dc
blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:A jeszcze mi powiedzcie rzeczy w stylu śpiworek , kombinezon w jakim rozmiarze lepiej brać? 56 czy 62?
Natomiast kombinezon to ponoć taki zimowy jest niepraktyczny, bo ciężko się w to dziecko ubiera i rozbiera i do wózka lepszy śpiworek.
Do fotelika do auta też lepszy spiworek, czy taki otulacz, bo w kombinezonie przy wypadku dziecko nie jest zbytnio chronione (moze się wyślizgnąć przez pasy)
A jeśli chodzi o kombinezon np taki polarkowy czy pluszowy to 62 bym brala w ciemno
A jeśli okaże sie, np po usg 3 trymestru, ze dziecko ma byc mniejsze to bym dokupila 56.Meggs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 11:22
blair., sunshine03, Beti82, Cytrynowy sok, tęczova, Arashe, Nikodemka, Dośka, Wik89, Szczęściara, Magda - mbc, madziorek86, Niezapominajka2, OlivkowaMama, Domi_tur, przedszkolanka:), fiorella82, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja 12dc
Beti82, Cytrynowy sok, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona ale jak w srode nie bedzie @ to zatestujesz co?
A Ty Słoneczko idziesz do babci na kurs dźgania heparyną i sikasz nam jeszcze w tym miesiacu 2 kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 15:23
Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
A my właśnie jedziemy na wesele, 1,5 godziny drogi, mam nadzieję, że będzie warto i się wybawimy 😁 jak będziemy na sali może uda mi się jakieś zdjecie zrobić, jednak inna sukienkę zalozylam, luźniejsza bo dziś gorąco i w tamtej czułam się jak parówka w folii 😂
Nona, alex0806, Beti82, blair., Dośka, przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość