Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, czy ktoras z Was miala na samym poczatku ciazy mocny bol w krzyzu? Znowu mnie boli i to tak, ze zaczyna byc nie do zniesienia...
-
Oliwkowa,Anionka ale Laski!🤗 piękne fit mamy!
A ja się chwalę- moja pierwsza na pierwszych roznych dziwnych materialach 😂
alex0806, Arashe, OlivkowaMama, sunshine03, VianEthel2, Magda - mbc, Nona, Nikodemka, blair., Ani0nka, Szczęściara, Dośka, Kasztanek, Biegającą-mama, Cytrynowy sok, Wik89, madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cytrynowa, u mnie obstawiam owu środa, czwartek ale totalnie się nie nastawiam. Mężulka musimy wyprostować
Anionka, pięknieee!Nona, Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jak mnie nie będzie przez kilka dni to się nie martwcie 😂😂😂
Nie nadrobię bo byłam u mojej Agi i dopiero co wróciłam do domu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 19:58
Dośka, blair., Meggs, przedszkolanka:), Nona, Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A ja właśnie jestem na spacerze z psem tesciow.
Tęczova pisałam Ci priv.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
ja wlasnie wrocilam ze spaceru z 🦔 i 🐶
Chyba jestem z tych, ktorym dzieci pozwalają (jak na razie) nie zmieniać przyzwyczajeń i pakuje obu na wieczorny spacer 💁🏻♀️
Dziś byliśmy nawet na śniadaniu w mieście 🙌🏻przedszkolanka:), Meggs, blair., Domi_tur, sunshine03, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
dziękuję ! już wiem z czym wrócę później, napaliłam się tylko kurna mam się oszczędzać
Dośka uwielbiam takie wieczory też,ale odkąd jest Pola to praktycznie wieczorami to siedzę już w domu o tej porze. Więc korzystajcie z dobroci!Dośka, Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszko super torba, jak ze sklepu! Ja już nie mam siły na takie szaleństwa przy maszynie i materiałów nie zamawiam nowych żeby nie szaleć;p chce zrobić z tego co mam, bo już nazamawialam tyle że miejsca nie mam i maszyna będzie odpoczywać
Ja to dzisiaj zaginam czasoprzestrzeń. Minęło 12 h odkąd wstałam A czuje się jakby zleciało 3 dni zaraz kolacja, jakiś film z mężulem i do spania bo padamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny, Magda zajarałam się- na pewno zawitają u mnie na stałe
Nona lubię bo u nas jest to samo- 18 kąpiel,bajka z kolacją i po 19 do spania. Wieczory nasze, plus szycie czy jakiś serialMagda - mbc, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość