Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko ja też chcę 😍
Magda, zazdroszczę spacerów, szukam sposobu na swojego owczarka, który przy nodze idzie spokojnie dopóki nie zobaczy innego psa... Muszę chyba kupić uzdę spacerową żebym mogła ogarnąć i psa i wózek 😂przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni0nka prześlicznie wyglądasz!!!
Przedszkolanko super torba! jak ja bym chciała umieć sobie coś uszyć
Magda fajnie, że mały J pozwala Wam na małe przyjemności życia przed dzieckiem tylko teraz z dzieckiem! Mam nadzieję, że u nas też tak będzie
Poza tym podoba mi się system Nony raz w miesiącu dziecko do dziadków i weekend tylko dla rodziców
My dzisiaj kupiliśmy fotelik cale szczęście, że pojechaliśmy do dobrego sklepu, gdzie fotelik dobierają do auta, bo okazało się, że mamy w aucie za krótkie pasy, żeby zamontować jakikolwiek fotelik bez bazy 🙄
Więc wzięliśmy z bazą, bo innego wyjścia nie byłoprzedszkolanka:), Lami, Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
-
Mój beagle ciągnie na smyczy jak pies taki przy saniach;p mnie teraz nie ciągnie, chyba wie że nie może. Ale z teściową czy z mężem to robi co chce. Na później na spacery sobie kupię pas. Pies w pasie przyczepiony i ręce swobodnie mam do wózka;) teraz i tak jest cały czas u teściowej i ciekawe czy ona nam go kiedyś odda. Jak mówimy że wraca z nami to ona się wydziera że jemu tu dobrze. I kłóć się z taką ;p U teściów przynajmniej ma się gdzie wybiegać.
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mój małż się podpalił jak usłyszał o systemie Nony choć dzieć się jeszcze nie urodził 😂
Stwierdził, że raz w miesiącu będziemy oddawać dziecko do dziadków i całą noc pić drinki i się bzykać 😂😂😂😂sunshine03, przedszkolanka:), Lami, alex0806, fiorella82, blair., Rodzynka, Meggs, Cytrynowy sok, Nona, madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, cudowna torba! 😍
Ja mam takiego lenia i niskie ciśnienie. Od 14 włączam i wyłączam żelazko, bo nie idzie mi to prasowanie w ogóle. Ostatnie rzeczy, prześcieradła. Jeszcze później dojdzie co teściowa pokupiła i wsio.
Nona, Przedszkolanko, super, że wieczory Wasze! To mi się podoba!przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi to przyjmujesz plan męża czy nadal chcesz go zabić?
My w sumie do rodziców mamy 70 km więc może nie uda się tak często małej dziadkom podrzucić, ale pewnie będziemy korzystać z ich pomocy
Lami mam podobną niemoc dzisiaj. Chyba opary farby tak na mnie działają. Jest w miarę wczesna pora A ja już przysypiam. Jutro dzień lenia na działce, nie ruszam dupy poza huśtawkę
Mi też jeszcze 1 pranie zostało i prasowanie tego co siostra przywiezie. Dzisiaj kupiła mi na primarku muślinowe pieluchy z króla lwa ;p i pajace z HP :pDomi_tur lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona wrote:Magda ja nie zmieniłam przyzwyczajeń tylko wieczór lubię mieć wolny stąd zawsze 19/19.30 max dziecko śpi. Od urodzenia do teraz (4lata) i wtedy my kolacja, film albo sport. Cała reszta jest pod nas, sen jest pod dziecko ale no pasuje nam czas dla rodziców wieczorem. Nigdy na wieczornym spacerze nie byłam hihi. 17.30 max 18 jesteśmy w domu i kolacja, kąpiel, książka I odlot.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi_tur wrote:Mój małż się podpalił jak usłyszał o systemie Nony choć dzieć się jeszcze nie urodził 😂
Stwierdził, że raz w miesiącu będziemy oddawać dziecko do dziadków i całą noc pić drinki i się bzykać 😂😂😂😂
my już próbujemy to wdrożyć, ale chcemy raz w tygodniu 😂 albo raz na dwa!! 🙌🏻sunshine03, Domi_tur, Nona, tęczova lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChwale się suwaczkiem.
Nona, marudzisz jak baba w ciąży! Z badaniem super, ale poczekaj do tego czwartku z umawianiem męża na trzepanko. Ja też już miałam zaplanowane badanie nasienia na mój 3 dc, a tu sie porobiło...sunshine03, Szczęściara, Dośka, blair., Domi_tur, przedszkolanka:), Kasztanek, Meggs, Magda - mbc, Ani0nka, Wik89, Nona, Nikodemka, madziorek86, Cytrynowy sok, Słoneczko123, talku, Biegającą-mama, tęczova lubią tę wiadomość
-
Ale fantastyczna torba! Zazdroszczę, kiedy ktoś potrafi własnoręcznie tworzyć takie praktyczne rzeczy. Ja mogę uszyć takie podstawowe sprawy, nic zaawansowanego. Podziwiam i chylę czoła. Ale lubię próbować różnego rękodzieła. Baaaardzo mnie to relaksuje.
Fiorella cudny suwaczek. Odliczanie uważam za rozpoczęte.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kochane nie nadrobie Was, jestem na zaglach, jest super, staram sie odpoczywac od telefonu z malymi przerwami
Fiorella super suwaczek 😍
Nona, blair., sunshine03, fiorella82, Cytrynowy sok, Meggs, tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny