Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona bardzo fajny układ, bez ciśnienia, zazdro, świecisz przykładem.
Zrelaksowana kobieta to lepsza kobieta, matka, żona i fajniejszy człowiek (tak po prostu dla siebie). Zawsze trzeba pamiętać też o sobie.
Domi mąż dobrze gada 😆
Tęczowa to ja też możliwe że podobnie owu więc może będziemy testować razem 😄😄
Wik udanego relaksu ⛵ ⛵ bajdułej bzyk na żaglach to może być ciekawe 🤔😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 00:22
Nona, tęczova lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś dopiero 10 dc ☺ Zameldowałam Wam, że "było", bo otworzyliśmy warsztat 😀😂😂
Tak, jadę do babci na szkolenie kłucia się ☺
My właśnie wróciliśmy z wesela i uciekamy spać 😘Nikodemka, Nona, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko jedyne co sensownego moge napisać o tych bezsensownych rozmowach z ciotkami dobra rada to olej i w ogole nie wdawaj się z zbędne dyskusje 😊 psychicznie będzie Ci lepiej. One i tak zdania nie zmienią bo za ich czasów robiło się tak i tak było dobrze, a Ty tylko będziesz się wkurzać i produkować na darmo 😊
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko - masakra. Mnie denerwowaly rady przy organizacji Ślubu, nie moge doczekac sie tych ciazowych. Po prostu starsze pokolenie twierdzi, ze wieksza wiedze wyciagneli z wlasnych doswiadczen niz Ty mozesz wyciagnac z tego, do czego aktualnie masz dostep, co jest zbadane i wiarygodne. Nie uwierza, ze „Internet” moze byc madrzejszy od nich, ktore przeciez tyle dzieci wychowaly i bylo dobrze. Jedyna rada, to olac, choc strasznie to denerwujace.
Fiorella - jak sie czujesz? Masz jakies dolegliwosci? Bol brzucha jest nadal czy zniknal?
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemko, czasami mam bóle podbrzusza, takie że aż mnie zgina, ale to tak raz dziennie max albo wcale. Czasem coś delikatnie zakluje. Wczoraj pół dnia przespałam. No i cycki, zwłaszcza wieczorem jest dramat, przy schylaniu się mam wrażenie że sutki odpadną 😏 Krzyż mnie nie boli na szczęście;)
-
Nona wrote:Wik relaksuj się.
Ja dzis rozmowy o życiu z moim, pogadanka z mojej strony, ech, czasem tak przymarudze mu... Aż się poryczalam.
W sumie nic konkretnego ale zawsze mu się oberwie. Dziś że dalej badań nasienia nie zrobił. My się nie klocimy na co dzień ale tak raz na 2 miesiące jak pojadę z tematami to olaboga. Ale potem takie oczyszczenie. Hehe.
Macie czasem pogawędki? -
Fiorella - no to u mnie to samo, tylko jeszcze krzyz... Cycki z dnia na dzien coraz blizsze eksplozji.
A ten bol podbrzusza i mnie zgina, to taki silny skurcz, na szczescie trwa krotko. Najczesciej mam je wieczorem albo nad ranem.
Skoro obydwie tak mamy, to znaczy, ze tak ma bycfiorella82 lubi tę wiadomość
-
Wiki udanego odpoczynku !😊
Słoneczko zaciskam kciuki za ten cykl
Niezapominajko rady bedziesz dostawala teraz, pózniej i zawsze . Ja widze,że moja mama już całkowicie się nie wtrąca bo wie,że jestem na to cięta, zobaczymy jak teściowa bo z tym gorzej i pewnie jazda o rożek będzie😂 no i pewnie o brzuszek ,bo ONA WIE bo wychowala trójkę!! Ah no co tu opowiadac,aż za duzo ;p najlepiej nie wdawać się w dyskusje bo to i tak nie ma sensu- nie dotrze.
Nikodemko co do porad ślubnych to moja siostra teraz to przezywa a wszystko i tak cichaczem po swojemu robi😂
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Przedszko - u mnie to byly hity przy organizacji wesela. Mial byc styl rustykalny, a tesciowa chciala zamawiac na podworko takie wielkie balony z helem w ksztalcie pana mlodego i panny mlodej... Jak sie dowiedziala, ze nie bedzie orkiestry na podworku, to dostala ataku paniki. Pierwszy taniec do piosenki po angielsku? Nie moze byc, bo przeciez ona nic nie zrozumie. No i najlepsze na koniec - jak mnie zobaczyla w sukni, ktora nie byla biala, to zaczela wyć :d Stwierdzila, ze do takiej, to sie nawet garnituru nie da dobrac i, ze mnie ksiadz do Kosciola nie wpusci 😂
przedszkolanka:), Dośka lubią tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny ja chyba wypije dziś z litr kawy😳😳 nie mogłam spać w nocy a teraz oczy na zapałki. Macie sposoby żeby jakoś funkcjonować??🤪🤪
Edit a męża to chyba ubije wrr..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 08:52
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
My zaczynamy dziś 23 tydzień 😊
Powiem Wam że globulki dopochwowe nie dla mnie. Serio będę chodzić następnym razem z infekcja. Ostatnio 3 globulki macmiror i plamienie. Dzisiaj po 3 globulce nystatyny delikatne plamienie. Nadżerka mi się buntuje. A taki już miałam spokoj.
Dośka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
U mnie tesciowa chciała swoich znajomych zapraszać... ta bo to impreza dla niej, czy co?
Radami odnośnie ciąży też sypała jak z rękawa. A bo ona do 7 miesiąca to na rowerze jeżdziła. Kij, że mnie lekarz zabronił już na początku, bo miałam zwroty głowy. Jej nic takiego się nie działo.
No coż, widocznie nie jestem tak doskonała jak ona 😂
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nikodemko, Fiorelko, po prostu macie ciążowe objawy hihihi 😀 Zaraz dojdzie spanko, naciąganko, objadanko itd 😀 a trochę później najfajniejsze bzykanko.
Niezapominajko, jak dobrze, że nie utrzymuję kontaktów z ciotkami dobrymi radami 😀 Współczuję że żeś się musiała natlumaczyć, i tak będą wiedziały lepiej.
Słuchajcie, z serii pierdy, nikt nie wierzy, ale można się podzielić wrażeniami. Która z Was brała castagnus i ma dziewczynkę? Przypomniał mi się wątek że castagnusa (niepokalanek) zmienia jakoś pH i więcej dziewczynek z niego. I kolejne dwie płciowe sprawy - która była na górze i wyszła dziewczynka. I ostatnia - łóżko w którą stronę skierowane? Bo niby jak głowy na południe to dziewuszka.
Hehe, dobra koniec udziwnień 😀 Tak, trochę mam nie równo, ale to chyba już zauważyłyście. U mnie 3 rzeczy były 😋
Nikodemka, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
No,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:17
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość