Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem w teamie małych przyjęć. My mieliśmy 30 osób w drugi dzień świąt. Msza o 12 30, potem obiad, ciasto, kolacja i o 21 już noc poślubna. My to jesteśmy tacy spokojni i skromni i nie lubimy imprez. Wszystko zamknęło się w 7 tys i byliśmy szczwsliwi, że nas samych stac, bo wtedy jeszcze byliśmy biednymi studentami.
Fiorella, mnie też przerażała wizja bycia w centrum zainteresowania w tym dniu, ale że to tylko najblizsi, to jakoś przeżyłam .
Nic bym nie zmieniła.fiorella82, Nona lubią tę wiadomość
-
Magda Ty wygladalas kosmos 😍😍😍I ta fryzura do tego CZAD 😎
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
U nas było coś koło 80 osób, ale opcja z samą kolacją nie wchodziła w grę. Mąż chciał wesele i już. Dla mnie najgorsze było to, że Ci wszyscy ludzie się na mnie patrzyli a potem pierwszy taniec. Reszta poszła gładko i bawiłam się lepiej niż myślałam.
Goście z tego co mi wiadomo też byli zadowoleni, więc chyba nam się udało.
Mieliśmy małą wpadkę, bo świadkowie zapomnieli naszych obrączek, przez co była prawie godzina opóźnienia. Wtedy byłam mega zdenerwowana, a dziś się z tego śmieję. Przynajmniej jest co wspominaćBeti82, tęczova lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyLami wrote:Dziewczyny, o co chodzi z pampersami na wyprawkę z rossne? Jak dostać na nie bon?
Ponoć bez maila odebrać nie można, więc jak komuś nie przychodzi to czytałam, że dziewczyny zakładały nowe konto na nowy mail i przychodził mail z pampkamialex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tak jak Sunshine napisała Mam nadzieję, że mail mi przyjdzie Założyłam na siebie i siostra w swojej apce też wklikała Ale chyba jej nie zdążymy odebrać, bo ona będzie w Polsce w tym tygodniu, a później dopiero jak się mała urodzi. Chociaż to ponoć można do 1 miesiąca życia dziecka odebrać. Zawsze pampki 1 są na początek Później myślę, że od razu 2 będę kupować
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja też się dobrze czułam w wydaniu panny młodej, ale wesele mieliśmy niezbyt duże, bo na 80 osób. Do dziś goście wspominają nasz pierwszy rock'n'rollowy taniec ☺ czasem po pijaku nas nachodzi, żeby go powtórzyć i zawsze kończę z łbem na podłodze cała poobijana 😂
blair., VianEthel2, Beti82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
W moim rodzinnym Białymstoku ☺ jestem klasycznym słoikiem z podlasia
VianEthel2, alex0806 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyNona wrote:Polecam kolacje dla rodziny.
Zero sal, balonów, pompy, tańców, wódki, zabaw. Kolacja w resto do 23. -
Fiorella, ja byłam w zeszłym roku na bardzo fajnym ślubie cywilnym w Krakowie w Willi Decjusza. Po ślubie w tym samym miejscu tylko na dole było coś w rodzaju bankietu. Taka stojaco-siedząca impreza z przekąskami, winem, było naprawdę super. Były stoliki wewnątrz i na zewnątrz. Bardzo miło to wspominam.
Nona lubi tę wiadomość
-
Oj jak ja nie lubię być w centrum zainteresowania. Przerażało mnie to w związku ze ślubem i weselem. Ale koniec końców na imprezie była sama bliska rodzina i najbliżsi znajomi, więc czułam się swobodnie, a samo wesele nie było duże, bo na 60 osób. Ale to już co kto lubi, bo opcja niewielkiego przyjęcia, obiadu poślubnego itp.też swego czasu do mnie przemawiała. Bałam się tylko tego, że kiedyś będę żałowała, że nie miałam klasycznego wesela, a będzie za późno i stąd taka decyzja.
Beti82, VianEthel2 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj Domi przecież termin porodu masz za tydzień co się tak niecierpliwisz?
Jeszcze Cię Szymuś zaskoczy
Co do wesel to ja też miałam obiad dla najbliższych, ale nikt nie miał pretensji, że student nie chce wydawać kupy kasy na imprezę, których i tak nie lubi Maz też nie lubi takich zabaw, więc nie było problemu.
Za to do zasad ubierania dziecka i karmienia oraz spania tesciowie mocno się wtracaja... Ale to jakieś absurdy dla mnie i męża co wymyślają...
Nona lubi tę wiadomość
-
Ja miałam typowe wesele, ale akurat my takie chcieliśmy. Kto co lubi 🙂 To tylko i wyłącznie decyzja młodej pry 🙂
Dziewczyny nowy Król Lew wzrusza tak samo. Jak macie sentyment do tej bajki to polecam 🙂blair., Meggs, Nona, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość