Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja idę w tym tygodniu z 6cio letnią chrześnicą 😍 biorę giga popcorn i pakę chusteczek
Dośka, Nona, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My jutro idziemy na Króla Lwa mąż ma urlop to korzystamy. A akurat jedziemy po moją siostrę bo przylatuje to najpierw kino A później ją odbierzemy
Nona dla pewności zrób jutro test
Dośka, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My byliśmy na królu lwie, trochę się zawiodłam, mało śmiesznych testów, zero zaskoczenia. No ale jak ktoś nigdy nie oglądał to może isc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 21:50
-
Anionka, nic nowego wymyślić nie mogli To jest ta sama historia. Ja chcę iść bo uwielbiam, mojej małej puszczam muzykę z bajek (głównie w wykonaniu Accantusa) to też lubi bo szaleje na takich skoczniejszych, a na spokojniejszych się uspokajaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJa też już byłam na królu lwie fabuła ta sama, więc nie ma co się zawodzić ani oczekiwać nie wiadomo czego
Ale timon jest slodziakiem
Pani sprzedająca bilety w kinie mówiła, że dużo dzieci się boi na filmie więc chyba dla większych dzieci. Jednak to nie jest film animowany tylko prawdziwe (choć komputerowo zrobione) zwierzęta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 22:47
Nona, Dośka lubią tę wiadomość
-
Ja się nie wybieram, pewnie obejrzę na spokojnie kiedyś w domu. Król Lew to moja najukochańsza bajka z dzieciństwa. Mogę ją oglądać w kółko i kółko, zawsze z tatą oglądałam. Nawet kilka miesięcy temu leciał w tv i tato dzwonił do mnie szybko i mówił "włączaj, włączaj!" 😀
Jeśli chodzi o doświadczenie w oglądaniu bajek, 7 lat pracy z dzieciakami w wieku 6-10 lat, to trochę się do kina nachodziłam, choć jako nauczyciel preferuję inne formy, ale rodzice często prosili na jakieś mikołajki itd, albo chcieli zapisywać klasę na tzw "lekcje w kinie". I w każdym razie obserwując grupę 30 dzieciaków powiem tak - tylko filmy fabularne dla dzieci wywierają na nich porządne i prawdziwe emocje. Wiele razy podczas animacji ja sama bałam się, albo obrzydzały mnie postaci czy sytuacje itd, wychodziłam w każdym razie zażenowana, a dzieciaki mają totalnie zakodowane, że to tylko fikcja i nie wpływa to na nich, wzruszają ramionami. Ale fabularny film i jest cud miód! Dzieciaki chowają się za kurtki, chociaż nic strasznego się nie dzieje, ale one zaczynają zdawać sobie sprawę, że to prawdziwe życie, nie wędrują do wc, tylko siedzą jak na szpilkach i czekają na kolejne sceny, w drodze powrotnej cały czas opowiadają i super zawsze wychodzą lekcje nt filmu, bo wyciągają wnioski. Także jak macie dzieciaki juz, to uczcie oglądać filmy fabularne skierowane do nich 😊Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dzień dobry!
Monia udanego wypoczynku!
A ja nie znam bajki (tzn.z puzzli czy kolorowanek tak ;p) i chyba jej nie lubilam😂
Wczoraj caly wieczór stawiał mi się brzuch,miałam mega schizę bo mały mi nisko gmera i sie usadowił głowką w dól juź (czułam mega nisko czkawke). Oczywiście lezałam i się zaczęło.. do tego śniło mi się ,że jakaś lekarka mnie badała i moja szyjka miałam 5cm ;p
Anionka i "słodkie" dziewczyny co jeść dzisiaj zwłaszcza na kolacje jak jutro mam glukoze? Musi to być konkret bo inaczej padnę z głodu..:p