Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w 29 tyg ciazy 😳
Odliczam dni bo w poniedzialek jedziemy na wakacje ale w gory bo nad morze bym 10h w aucie nie wysiedziala..madziorek86, Szczęściara, Wik89, Niezapominajka2, Dośka, Meggs, Lami, Nona, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nona ja jeszcze czekam na Twoje kreseczki🤗🤗
Domi jak tam?? 😁😁
Fiorella kochana czekam na twoją betke😘
Biegająca synuś jeszcze malutki to nie dziwię się że nie zawołała. A co do Niemców buahhaa🤣🤣 delikatne noski..
Dziewczyny gratuluję rozpoczętych tygodni😉😉Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wik - masz racje, juz przesuwam
Nona - e tam, wiem ze nie chcesz tego sluchac, ale jest jeszcze za wczesnie. Czekamy do srodyWik89, tęczova, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny podczytuje Was tutaj trochę odkąd przeszłam z różowej storny na fioletową ale się nie odzywałam bo się nie znamy 🤔
A dzisiaj przychodzę do Was po poradę.
Może znacie jakiś cudowny sposób na mdłości, coś co Wam pomogło? Jakieś eliksiry? Zaklęcia?
To dopiero trzeci dzień mnie tak mdli a już nie mam siły. Ledwo z łóżka wstaje bo od razu 🤢
I kiedy to się skończy? 😂 -
Ja przestałam wymiotować w 13tygodniu
Choć lekkie mdłości mam jeszcze do dzisiaj.
Na mnie akurat nic nie działało, spróbuj rano się napić zimniej lekko gazowanej wody to mi podpowiedział lekarz. Natomiast dzieczyny mają różne metody najwazniejsze żeby nie wstawać z łóżka gwałtownie i z pustym żołądkiem.
Ja przy łóżku zawsze miałam migdały, mojej koleżance za to pomagał rano banan albo krakers. Musisz sprawdzić sama która metoda na ciebie najlepiej zadziała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 09:23
talku lubi tę wiadomość
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Na mdłości jeszcze imbir podobno pomaga. Ja miałam zawsze banan pod ręką. Najlepiej zaspokajał głód i mogłam go jeść 😊
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
XxMoniaXx wrote:Witam sie w 29 tyg ciazy 😳
Odliczam dni bo w poniedzialek jedziemy na wakacje ale w gory bo nad morze bym 10h w aucie nie wysiedziala..XxMoniaXx, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Dziewczyny podczytuje Was tutaj trochę odkąd przeszłam z różowej storny na fioletową ale się nie odzywałam bo się nie znamy 🤔
A dzisiaj przychodzę do Was po poradę.
Może znacie jakiś cudowny sposób na mdłości, coś co Wam pomogło? Jakieś eliksiry? Zaklęcia?
To dopiero trzeci dzień mnie tak mdli a już nie mam siły. Ledwo z łóżka wstaje bo od razu 🤢
I kiedy to się skończy? 😂
Z córką kroplowki..teraz ulgę na sekunde przynosiła guma na mdłości, lekkie podjadanie paluszków i migdałów. A najlepiej bylo po pizzy i kebabie 😂😂 waźne by żołądek nie byl pusty. Po jabłku i bananie mi było gorzej. Wody pić nie mogłam tylko herbaty owocowe. A no i w szpitalu lekkie zupy kazali po łyzeczce pomalu..tak na prawdę zlotego srodka nie znalazlam. Z córka ani jesc ani pić,z synem przynajmniej podjadałam. Aaa rano po jajkach na miękko mi bylo ok.tęczova, talku lubią tę wiadomość
-
Lubię za pizzę, po niej zawsze jest lepiej 😂
62 baseny z rana mmmm... zanim doczekam sie kropka to będę w koncu wysportowana dobrze Nona, że tak wcześnie wstajesz, inaczej bym spała do tej pory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 09:38
Beti82, Wik89, Lami, Nona, Cytrynowy sok, madziorek86, Biegającą-mama, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona przesuwamy testowanie o kilka dni 😉
Powiem Wam, że ja od początku przez całą ciąże mam mega pojechane sny! Hitem był sen, gdzie byłam na ślubie kościelnym MARYLI RODOWICZ??!!! Jednakże ten nie odbył się, bo Maryla się rozmyśliła. 🤣🤣🤣
Gratuluję kolejnych tygodni!Meggs, przedszkolanka:), Beti82, Lami, Nona, Rodzynka, tęczova, Nikodemka, alex0806, Słoneczko123, madziorek86, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
Mnie mdłości nie męczyły, raczej czasami muliło. Najgorzej było jak robiłam się głodna więc często podjadałam 😊 i piłam dużo wody z duża ilościa świeżego imbiru , pomagało. Podobno też migdały pomagaja ale ja nie jadłam. W skrajnych sytuacjach dziewczyny ratują się jakimiś specyfikami medycznymi, ale jakimi to nie pamietam.
talku lubi tę wiadomość
-
Teczova suuuper!
Beti, no mialam prowadzic wykres ale poki co zmierzylam temp dwa razy a wczoraj wyjechalam na 3 dni i nie wzielam termometru we wtorek rano wracam do mierzenia i we wtorek monit 11 dcII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dośka wrote:Nona przesuwamy testowanie o kilka dni 😉
Powiem Wam, że ja od początku przez całą ciąże mam mega pojechane sny! Hitem był sen, gdzie byłam na ślubie kościelnym MARYLI RODOWICZ??!!! Jednakże ten nie odbył się, bo Maryla się rozmyśliła. 🤣🤣🤣
Gratuluję kolejnych tygodni!
To chyba ma cos wspolnego z hormonami
Bo ja po owu zawsze mam takie odjechane sny ,przed nigdy hahahaDośka lubi tę wiadomość
-
Domi ja z otwartą szyjką a wlaściwie jej brakiem miałam juz w styczniu rodzić. Zdazylam zaliczyć jeszcze semestr na mgr,2 tyg.odwalić praktyk w szkole i po tym juz miaľm rodzić i co? I było wszystko idealnie w terminie😂 więc wiem jakie to jest irytujące juz ;p
Dośka no nieźle haha 😂
Teczova jakbym ja jadła tyle pizzy co Ty to juz bym wazyla jakies 200 kg ;p a tak to piszesz o pizzy a ja juz "widzę " ten dodatkowy kilogram,jakbym powąchała to kolejne dwa na plusie😂
Aa Talku i mi się skończylo tak jak lekarz przepowiedzial jakoś 13-14 tydz.tęczova lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Teczova suuuper!
Beti, no mialam prowadzic wykres ale poki co zmierzylam temp dwa razy a wczoraj wyjechalam na 3 dni i nie wzielam termometru we wtorek rano wracam do mierzenia i we wtorek monit 11 dc
Super masz monit ,ze 11 dc.Ja sie modle ,zeby 10 dc mi polozna zrobila ,bo 11 dc wiem,ze zamkniete maja bo franca ma urlop wrr
Teraz tez bedziesz zastrzyk robila?
Ja zrobie pregnyl ale 1 jakby co.Nie bede walić juz z 2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny