Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej a czemu gin może wypisać Euthyrox na 100%?? Przecież jak ma się niedoczynność to powinien każdy lekarz wypisać.. Przecież endokrynolog nie wpisuje recepty na zapas i nie ma się wizyty co miesiąc.. Teraz mam zagwostke bo chciałam żeby gin mi wpisał receptę.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyCześć Mam do was pytanie czy któraś z Was używała w ciazy clotrimazolum gks w globulkach albo nystycyny czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie nawy A mam w lodówce. To pierwsze zalecił lekarz ale że nie jestem do niego przekonana ( nie mój prowadzący) to nie wiem czy jest bezpieczny.
-
nick nieaktualny
-
Karolika wrote:Cześć Mam do was pytanie czy któraś z Was używała w ciazy clotrimazolum gks w globulkach albo nystycyny czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie nawy A mam w lodówce. To pierwsze zalecił lekarz ale że nie jestem do niego przekonana ( nie mój prowadzący) to nie wiem czy jest bezpieczny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - zaciskam kciuki 💪 wysikaj cos dobrego.
Blair - mam to samo... Robie screeny tego, co pisze dziewczyny i z drzeniem rak bede otwierac wynik, boje sie tych mutacji. Lekarze z mojego miasta w ogole nie biora ich pod uwage, cudotworca tez podobno je olewa. W razie czego bede musiala na szybko jechac do Wawy. No i boje sie jeszcze, ze cos sie stanie zanim odbiore wynik i pozniej bede sie obwiniac, ze nie zrobilam tego badania wczesniej. Ale ciii...
Sloneczko - dostaniesz heparynke i zajdziesz Dobrze, ze zbadalas!
Ja robilam zdjecia od 14.00 do 20.30 i od kilku godzin umieram na bol krzyza Naprawde koszmarny. Nie wiem jak dam rade jutro i w niedziele, serio.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Sunshine ❤️
Fiorella i co z muchami bo nie wiem ? -
nick nieaktualny