Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi, Ty wciąż w dwupaku? Rodzisz Szymona na urodziny mojego męża, męża Wiki czy swoje?
Wik89, Domi_tur lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Nona powiedz ,ze kupisz jeszcze test
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziorek, jadę zaraz na trzecią betę, jak będzie ok to ustawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 09:48
Beti82, przedszkolanka:), madziorek86, Wik89, Lami, Nona, Szczęściara, Nikodemka, tęczova, Dośka, blair., Cytrynowy sok, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
-
Domi ja nie jestem dobrym przykładem hehe bo ja wyszłam pobiegać jakieś 6 dni po porodzie 😂 Nie zdążyłam się naczytac internetow i było super, a z Mikołajkiem pierwsze bieganie jakoś po miesiącu, ale ja miałam nosidełko dostosowane do mojego wózka plus wybrałam nowiutka sciezke rowerowa żeby wyboi nie było. U nas całe miasto jest w ściezkach rowerowych i to dość szerokich i w godzinach przedpołudniowych całkowicie pustych wiec mam gdzie biegać. Mój Miki chyba lubił nasze bieganie, zawsze uśmiechnięty, w trakcie drZemka trwała ok 3 h gdzie w domu nigdy tak długo nie spał
a jak już zaczął raczkować to sam się wspinał na wózek i zapinał w pasy. Teraz tylko się zastanawiam czy biegać z córcia od razu, czy z Mikołajkiem czy znaleźć na olx przyczepkę dla dwójki 🤔
-
Nona buu. Test patyczka prosimy!
Witam w 30 tyg 😍 za tydzień "3" z przodu 😊
Domi z porodem chyba czeka do moich urodzin (18 sierpień)😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 07:56
Biegającą-mama, Wik89, Lami, Nona, madziorek86, Szczęściara, Niezapominajka2, tęczova, Dośka, Meggs, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rodzynka mysle ze napewno z połowa z nas ma łożysko na przedniej ścianie, dla dziecka chyba nie ma żadnej różnicy, ja przy dwuch ciążach mam na przedniej, w każdej kształt i wielkość brzucha inny , teraz o wiele wcześniej zaczęłam czuć ruchy wiec nie wiem czy wogole na coś wpływa 🤔 Wiec luzik ☺️
Rodzynka lubi tę wiadomość
-
Mi się pol nocy śniło, ze mój synuś robił kupy... pewnie dlatego, ze wczoraj dwa razy w miejscu publicznym mu się zdażyło 😭Chyba z wrażenia, najgorzej, ze pogubił klocka w ogródku knajpki za stolikiem Niemców, którzy od razu uciekli zostawiajac niedokończone rybki, ale wstyd byl🤢 Także dziewczyny wszystko przed wami 😂
Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nona ja mocno zaciskam kciuki nadal 😘
Fiorella czekamy dzisiaj na piekna bete i suwaczek!
Nikodemko wez przesun suwaczek na poczatek stopki, bo jak masz na koncu to nie widac, trzeba przesuwac zeby zobaczyc (przynajmniej ja tak mam)
Nona, madziorek86, Nikodemka, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik bedziesz wykres teraz prowadzic ?
Kiedy masz monitoring?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 08:24
Wik89 lubi tę wiadomość