Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi, Ty wciąż w dwupaku? Rodzisz Szymona na urodziny mojego męża, męża Wiki czy swoje?
Wik89, Domi_tur lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Nona powiedz ,ze kupisz jeszcze test
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziorek, jadę zaraz na trzecią betę, jak będzie ok to ustawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 09:48
Beti82, przedszkolanka:), madziorek86, Wik89, Lami, Nona, Szczęściara, Nikodemka, tęczova, Dośka, blair., Cytrynowy sok, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
-
Domi ja nie jestem dobrym przykładem hehe bo ja wyszłam pobiegać jakieś 6 dni po porodzie 😂 Nie zdążyłam się naczytac internetow i było super, a z Mikołajkiem pierwsze bieganie jakoś po miesiącu, ale ja miałam nosidełko dostosowane do mojego wózka plus wybrałam nowiutka sciezke rowerowa żeby wyboi nie było. U nas całe miasto jest w ściezkach rowerowych i to dość szerokich i w godzinach przedpołudniowych całkowicie pustych wiec mam gdzie biegać. Mój Miki chyba lubił nasze bieganie, zawsze uśmiechnięty, w trakcie drZemka trwała ok 3 h gdzie w domu nigdy tak długo nie spał a jak już zaczął raczkować to sam się wspinał na wózek i zapinał w pasy. Teraz tylko się zastanawiam czy biegać z córcia od razu, czy z Mikołajkiem czy znaleźć na olx przyczepkę dla dwójki 🤔
-
Nona buu. Test patyczka prosimy!
Witam w 30 tyg 😍 za tydzień "3" z przodu 😊
Domi z porodem chyba czeka do moich urodzin (18 sierpień)😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 07:56
Biegającą-mama, Wik89, Lami, Nona, madziorek86, Szczęściara, Niezapominajka2, tęczova, Dośka, Meggs, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rodzynka mysle ze napewno z połowa z nas ma łożysko na przedniej ścianie, dla dziecka chyba nie ma żadnej różnicy, ja przy dwuch ciążach mam na przedniej, w każdej kształt i wielkość brzucha inny , teraz o wiele wcześniej zaczęłam czuć ruchy wiec nie wiem czy wogole na coś wpływa 🤔 Wiec luzik ☺️
Rodzynka lubi tę wiadomość
-
Mi się pol nocy śniło, ze mój synuś robił kupy... pewnie dlatego, ze wczoraj dwa razy w miejscu publicznym mu się zdażyło 😭Chyba z wrażenia, najgorzej, ze pogubił klocka w ogródku knajpki za stolikiem Niemców, którzy od razu uciekli zostawiajac niedokończone rybki, ale wstyd byl🤢 Także dziewczyny wszystko przed wami 😂
Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nona ja mocno zaciskam kciuki nadal 😘
Fiorella czekamy dzisiaj na piekna bete i suwaczek!
Nikodemko wez przesun suwaczek na poczatek stopki, bo jak masz na koncu to nie widac, trzeba przesuwac zeby zobaczyc (przynajmniej ja tak mam )
Nona, madziorek86, Nikodemka, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik bedziesz wykres teraz prowadzic ?
Kiedy masz monitoring?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 08:24
Wik89 lubi tę wiadomość