Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko123 wrote:Beti, wiem, że o to Ci chodziło ☺ dlatego się zastanawiam nad hematolgiem, by to skonsultować. Tylko jak tak patrzę to u nas przyjmuje tylko jedna lekarka i pewnie będzie długa kolejka. Muszę w poniedziałek podzwonić po przychodniach. A powiedzcie mi, czy endokrynolog też może wypisać taką recepte? Jejku, przyszły tydzień będzie dla mnie trudny.. Będę pewnie miała krzywą i jeszcze to kłucie się..
Magda, pewnie tak bedzie, że sie przyzwyczaję, ale już sie obawiam pierwszego zastrzyku. Jeszcze mam pytanie do Ciebie, robić teraz jeszcze jakieś badania czy nie? Bo już się pogubiłam..
Endokrynologa możesz zapytać, nie wiem jak to z tym jest.
Ja zrobiłam potem jeszcze: białko C i S, antytrombinę III i czynnik krzepnięcia VIII i to jest pełna diagnostyka przy trombofilii.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam się jutro wyspać ale wstaję o 6!
madziorek86 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona trzymam kciuki 🥰
Mam też pytanko do brzuchatek 😊
Czy któraś ma łożysko na przedniej ścianie.?
Jest to raczej dobrze czy nie dobrze.? Na coś szczególnego zwracać uwagę przy łożysku na przedniej ścianie macicy.? Mialam dzisiaj lawinę pytań do lekarza a jak w końcu poznałam płeć dziecka 🥰 to już zapomniałam o całym Bożym świecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 21:37
Nona lubi tę wiadomość
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Rodzynka, nie ma znaczenia na której ścianie łożysko z punktu medycznego/zdrowotnego. Jedyne co, to Twoje odczucia - łożysko będzie działało jak poduszka wygłuszająca, możesz później czuć ruchy i mogą być mniej intensywne 😊
Rodzynka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Cytrynowy sok wrote:Rodzynka dlatego ja jak byłam w ciąży to miałam w tel listę pytań do gina i jechałam po kolei 😆 a ten siedział i opowiadał na każde hehhehe
Chyba zrobię sobie taką na następną wizytę 😁😂Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm