Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex nie przejmuj się, że Cię zakluje, to normalne, nawet w mojej książce tak piszą, że teraz więcej takich może być.
Nona nie lubię Twojej bieli , no chyba że ta na teście patyczka.
Meggs i wyskoczy, mi w pierwszej po 30 zaczęło bardziej widać dopiero. Ale spoko i tak mi nikt pierwszeństwa nie ustępuje
Lami mam metalik w głowie i na ten moment nie mam pojeciaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja przez te akcje na wrześniówkach mam cały czas schizy szyjkowe. Mimo że teraz miała 3 cm i lekarz mówił że na tym etapie to super. Wcześniej to w ogóle miała ponad 5 cm na początku. I żadnych plamien ani nic nie mam. Gdyby nie te akcje to pewnie nawet bym nie pomyślała że coś się może skracać. A boli mnie tylko jak się mała rusza bo robi to dzisiaj mega gwałtownie i boleśnie. Król lew jej się podobał na piosenkach które jej puszczam to szalała bardzoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sunshine pewnie tak będzie, wyczekiwanie od 37 tygodnia chociaż ja przenieść nie przeniosę, wrzesień mój (końcówka!).
Alex moja w 3 tyg.z 4.07 na 3.2 się skróciła,dlatego lekka panika przed czwartkiem się włączyła,zwłaszcza że pojawiło sie po mega intensywnym czwartku i piątku stawianie,bóle itp. -
Domi_tur wrote:Ja się szczepiłam w luxmedzie i zapłaciłam chyba 210zl 🙄🙄
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Sunshine pewnie tak będzie, wyczekiwanie od 37 tygodnia chociaż ja przenieść nie przeniosę, wrzesień mój (końcówka!).
Alex moja w 3 tyg.z 4.07 na 3.2 się skróciła,dlatego lekka panika przed czwartkiem się włączyła,zwłaszcza że pojawiło sie po mega intensywnym czwartku i piątku stawianie,bóle itp.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ogórki małosolne rządzą 😍😍😍 Robiłam już jeden rzut i myślę o kolejnym. Jaki to luksus nie musieć biegać do sklepu, tylko mieć takie swoje własne. Mniam. Ale mi narobiłyście teraz apetytu.
Nona, z testami nigdy nic nie wiadomo. A brak plamienia, nawet jeśli tym razem nie wyszło, jest zawsze dobrym objawem. Wiem co mówię, bo walczę z plamieniami już tak długo i mimo negatywów, gdy trafił się cykl bez plamienia, to cieszyłam się jak głupia.
Tak czytając historię Beti, przypomniało mi się, jak właśnie leżąc po raz setny na USG doszłam do wniosku, że chyba po tylu monitoringach już jestem gotowa sama sobie robić usg. Lekarz nic mi nie musi opowiadać, bo już bez tego wiem co widzę na ekranie. Po co płacić za wizytę, jak już się człowiek nauczył po tylu razach.
Mnie zawsze przeraża, kiedy uświadamiam sobie, że są ludzie, którzy świadomie decydują się na takie przaśne zdjęcia. Myślę sobie, kto wybiera coś takiego, niemożliwe żeby ktoś się skusił, a tutaj zaskoczenie. Jest klientela i na taki rodzaj "sztuki". 😕Beti82, Nona lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc