Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, poszłam do internisty z 4 tygodnie temu, wzięłam receptę na boostrix, zamówiłam w dozie, najtaniej wyszło, bo 86 albo 89 zł. Zaplaciłam i zostawiłam go w aptece koło przychodni w lodówce, u mnie pielęgniarka raz w tygodniu jest więc dlatego musiałam czekać na dzisiaj (rzepakowepole chodzę do maleńskiej praktyki lekarza rodzinnego "Curatio" koło Nadodrze). Koleżanka właśnie szczepiła się w luxmedzie, na początku babka mówiła jej, że 90 zł, ja jej później wysłałam nazwę i się okazało jak u Domi, że ponad 200. Ale myślę, że nawet jak macie pakiet to iść do internisty po receptę i wziąć od niego zlecenie do pielęgniarki.
A internista taki zwykły z NFZ, co zadeklarowaną jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 18:55
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
rzepakowepole wrote:O krajst, za samo szczepienie czy z wizytą? Myślałam, że to trochę tańsza impreza.
-
Meggs wrote:
Nikodemko nie jestes elastyczna pod klienta 😂😂😂😂Lami, Meggs, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Dod.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:18
Lami, Nona, Meggs, fiorella82, Arashe, Wik89, Dośka, Magda - mbc, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Beti, gdzie diabeł nie może tam kobitę wyśle. Super sobie poradziłaś! No i głowa do góry, bierzesz clo, masz piękne owulaki, wszytko zaczyna śmigać jak w zegarku i na wiosnę oglądamy Twoją piękną córę!
Nona, Beti82, przedszkolanka:), Wik89, Dośka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Widzę, że nie tylko ja wpisałam po wiadomości Nikodemki w google rosyjskie sesje ślubne hahaha 😂
Boziu, jak my byśmy się wszystkie dobrze w swoim towarzystwie bawiły przy metaxie i innych łakociach 💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 18:53
Nona, Meggs, Beti82, fiorella82, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[QU.
Meggs, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
[Q.
Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dzisiaj jest ten dzień, kiedy ja, bezdzietna lambadziara w wieku 37 lat, powodowana nieposkromioną żądzą i dziką namiętnością, wlasnoręcznie PIERWSZY RAZ W ZYCIU zakisiłam ogóry!!! Ile razy dziennie można kupować w wiejskim sklepie na sztuki ogórki małosolne, jeszcze sobie coś kasjerki pomyślą i będą gadać na wsi 😂😂😂
Meggs, sunshine03, przedszkolanka:), alex0806, Lami, Beti82, Arashe, Domi_tur, Wik89, Niezapominajka2, Szczęściara, Nona, Dośka, Magda - mbc, Nikodemka, Słoneczko123, tęczova lubią tę wiadomość
-
Beti rozumiem wkurzenie..dobrze,ze ostatecznie się udało gdziekolwiek
Nikodemko buhahhaah powiem Ci,że klient nasz pan,ale nie raz jak słysze te pomysły kij wie z czego wymyślone to mam ochote w leb strzelic ;p ale dlatego ja wlasnie mam przerwe bo mnie nosi w takich sytuacjach.
Nona buu liczylam na cień.. ale przebadajcie męża i zobaczymy 😉
Ja dzisiaj ile sie dalo tyle lezałam. Brzuch jakby lepiej, wezme jeszcze na wieczór no spe i zobaczymy czy sie stawiać bedzie. Przegielam durna i tyle,oby na szyjce sie zbyt mocno nie odbilo chociaz powiem Wam,ze z Polą chodziłam od 30 tyg.z 2.5cm.i mi byla lekarka mowila ze jest super :o i tak chodziłam na praktyki,studia nieświadoma 😀
Fiorella buhahaha gratki😀😀 niech idzie w cycki😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 19:35
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Nina, może jeszcze jednak za wczesnie. Cholera wie co to z tym twoim cyklem ;(
Nikodemko, trzeba było babce powiedzieć że ty jesteś fotografem A nie jakimś fotoszoperem, jak chce to niech sobie wytnie z gazety i doklei ;p bez przesady, co ona za wizję ma...
Beti dobrze że ogarnęłaś. Najważniejsze żeby USG zrobił a jak coś mu nie będzie się pokazywać to zabierz tę głowicę i sama sobie w środku pomerdaj, więcej zobaczysz niż on ;p Ja na początku tej ciszy miałam taki sen że sama sobie USG dopochwowe robię;p
Wybaczcie że się nie odniosę do wszystkich ale nie ogarniam dzisiaj. Cały dzień na nogach. Za dużo pochodziłam, siedzenie w aucie i w kinie to też niezbyt fajna pozycja. I tak mnie kłuje w pochwie że masakra. Mała merda tam konkretnie. Mam nadzieję że nic mi się nie rozwiera ani nie skraca ;/ bo tak kłuło chwilami że przystawiać musiałam. Teraz leżę i jest lepiej. Ale jak zacznie brykać to pewnie znowu będzie bolało. Dobrze że mam tę luteinę to jakieś dodatkowe zabezpieczenie, ale czuję że ja ją urodzę wcześniej niż powinnam ;(Beti82, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵