Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko ja miałam wagowo niby dziecko o dwa tygodnie młodsze w 30 tyg, i mi lekarz mówił, że urodze po prostu normalne, a nie wielkie dziecko. Pierwsza córka miała 3 kg jak się urodziła i szczerze, to wolę to 3 niż 4. Mam nadzieję, że u Ciebie też po prostu mniejsze dziecko
W ogole to niby dziś zaczynam 9 mscWik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajko trzymam kciuki, żeby Zosia była po prostu drobniutka, a nic złego się z tym nie wiązało!
U nas też bobas jest na 30 centylu i oczywiście też się martwię, ale za tydzień mam jeszcze jedno usg, więc zobaczę, co i jak
dopytaj lekarza, ale z tabelki Lami wynika, że przy braniu Acardu nie powinno się badać białka C i S, bo będzie wynik niemiarodajny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 11:50
-
Niezapominajko, na moim wątku jest sporo maluszków, które na tym etapie były na granicy hipotrofii. Mój zresztą też w 20 centylu był a może i nadal jest, ale jako że przybierał z miesiąca na miesiąc w granicach norm to kazali się nie martwić. Jako, że dużo sierpniowek się już rozpakowalo to powiem Ci, że te pomiary można w buty sobie wsadzić dzieci mierzone na 2700 rodzą się 3100, mierzone na 2900 rodzą się 2600 więc margines zawsze trzeba w głowie mieć tulimy Was mocno, nie stresuj się i myśl pozytywnie ❤️❤️❤️
-
Dodam, że mój w 25+4 ważył 702g, potem po 30 tygodniu podskoczył trochę, w 35 ważył 2217g. Brzuszek zawsze wychodzi 2tyg mniejszy,ale ja miałam farta, że u mnie lekarze nie siali za dużo paniki. Bedzie dobrze ❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 12:18
-
Niezapominajko seks maszyna a seksu ni ma 😂😂😂 wczoraj mąż zamiast się ogarnąć wolał w nasza rocznice focha mieć ze nie chciałam wtedy kiedy on chciał 😂😂😂 ale nie przyjmuje się tym, szkoda nerw 😁
Nona lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko kochana nie czytaj internetow. Wierzę że Twoja córeczka będzie drobna tak jak moja. Trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło.. A usg to tylko maszyna ma prawo się pomylić.. Z wagą tak samo zawsze jest granica błędu..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ciekawe jak mi dzidzia urosła, skoro brzuch mi w 3 tyg wysadziło
Zrobiłam sobie zestawienie od początku jak to było
Nona, sunshine03, Dośka, przedszkolanka:), Ani0nka, Lami, Rodzynka, blair., Meggs, Szczęściara, Nikodemka, tęczova, VianEthel2, Niezapominajka2, madziorek86, alex0806, Biegającą-mama, Słoneczko123, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to mam brzuch jak w 36 tc 😱 i oczywiście porównania typu: ja miesiąc jestem dalej a mam dwa razy mniejszy brzuch 😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 14:45
-
nick nieaktualny
-
D,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:17
-
Ani0nka wrote:Ja to mam brzuch jak w 36 tc 😱 i oczywiście porównania typu: ja miesiąc jestem dalej a mam dwa razy mniejszy brzuch 😪
Niezapominajko, będzie dobrze. I zgadzam się z dziewczynami, mój maluch też przeszacowany - 500g więc naprawdę trzeba brać poprawkę.
Meggs, spokojnie (wiem, łatwo mówić) najważniejsze, że szyjka jest ładnie zamknięta. Mnie podkrwawiała tylko po wymazach, ale tak ze 3 dni. Jeśli chodzi o luteinę, to zawsze zostaje zamiennik pod język i leżenie gdyby coś się działo. Ale nic się nie wydarzy, zobaczysz 💙 my tu mamy super wątek!
Więcej nie nadrobię i ściskam Was, a dla wszystkich Magdalenek najlepszego! 🎉🎉🎉
Meggs lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona wrote:jadę zaraz do Rossa po teściora...chociaż mysle ze nic z tego ale no nie wielam duphastonu rano-jak wyjda 2 kreski to wezme o 16 i o 23 a jak nie wyjda to wszystko jasne. 13dpo.
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Arashe, ale czad! Piękny brzusio 💗 To powiedz jeszcze na co się teraz na końcówce czujesz, że kim Twoja kinderniespodzianka jest?
Beti, kurcze nie rezygnuj, cholera nie znam się na tym, ale jakiś swój sens ma też taka ciągłość brania clo. Albo leć cykl bez zastrzyku, albo 11dc gdzieś skocz na monit. Jajniki po clo ruszają i wyrównują pracę, wierzę w to mocno, nie przypadkiem po 2,3 cyklu się udaje.Arashe lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[Q,
-
[QU,