Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie no, trzymajcie mnie... Coraz bardziej sie utwierdzam w tym, ze chce isc na l4. Pani, ktorej robilam sesje ciazowa przed chwila napisala do mnie z pytaniem czy moglabym dorobic na zdjeciach napis „wyjde za 2 miesiące” i dokleila twarz usmiechnietego dziecka, tylko tak, zeby wygladalo to naturalnie. Nie zmyslam. Dodala tez, ze nie jest zadowolona ze zdjec, bo myslala, ze podczas obrobki „dodam wiecej efektow specjalnych” i, ze chyba sama sciagnie sobie FOTOSZOPA i je poprawi Wiem, ze powinnam olac, ale az sie zdenerwowalam.
Nona - co jest...Meggs, fiorella82, tęczova lubią tę wiadomość
-
[Q,c...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:17
-
Nikodemka wrote:Nie no, trzymajcie mnie... Coraz bardziej sie utwierdzam w tym, ze chce isc na l4. Pani, ktorej robilam sesje ciazowa przed chwila napisala do mnie z pytaniem czy moglabym dorobic na zdjeciach napis „wyjde za 2 miesiące” i dokleila twarz usmiechnietego dziecka, tylko tak, zeby wygladalo to naturalnie. Nie zmyslam. Dodala tez, ze nie jest zadowolona ze zdjec, bo myslala, ze podczas obrobki „dodam wiecej efektow specjalnych” i, ze chyba sama sciagnie sobie FOTOSZOPA i je poprawi Wiem, ze powinnam olac, ale az sie zdenerwowalam.
Nona - co jest... -
Nona wrote:Testowałam. Biel 13dpo. Niestety.
-
Beti, a ja az sie zagotowalam z wku*wienia. Przez cos takiego przestalam lubic to, co robie.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Nie no, trzymajcie mnie... Coraz bardziej sie utwierdzam w tym, ze chce isc na l4. Pani, ktorej robilam sesje ciazowa przed chwila napisala do mnie z pytaniem czy moglabym dorobic na zdjeciach napis „wyjde za 2 miesiące” i dokleila twarz usmiechnietego dziecka, tylko tak, zeby wygladalo to naturalnie. Nie zmyslam. Dodala tez, ze nie jest zadowolona ze zdjec, bo myslala, ze podczas obrobki „dodam wiecej efektow specjalnych” i, ze chyba sama sciagnie sobie FOTOSZOPA i je poprawi Wiem, ze powinnam olac, ale az sie zdenerwowalam.
Nona - co jest...
O masakra, najgorzej robić fotki osobom... hmm... bez gustu
NonaBeti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona buu 😓😓😓 Nie tak miało być.
Nikodemko, a ta głowa to miała z jej łona wyłonić się czy jak? 😁 Wrzuć jej zdjęcie na insta i daj nam znać, że to ona. Skomentujemy odpowiednio, że fotograf najlepszy, ale modelka... No cóż.
Wyszłam ze szczepienia na krztusiec, błonicę i tężec (Madzia, jeszcze raz dzięki za cynk dawno temu 😊). Pani pielęgniarka w ogóle powiedziała, że tatuś też tak najpóźniej tydzień przed rozwiązaniem powinien się zaszczepić.sunshine03, Domi_tur, Nikodemka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Nona buu 😓😓😓 Nie tak miało być.
Nikodemko, a ta głowa to miała z jej łona wyłonić się czy jak? 😁 Wrzuć jej zdjęcie na insta i daj nam znać, że to ona. Skomentujemy odpowiednio, że fotograf najlepszy, ale modelka... No cóż.
Wyszłam ze szczepienia na krztusiec, błonicę i tężec (Madzia, jeszcze raz dzięki za cynk dawno temu 😊). Pani pielęgniarka w ogóle powiedziała, że tatuś też tak najpóźniej tydzień przed rozwiązaniem powinien się zaszczepić.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Nona buu 😓😓😓 Nie tak miało być.
Wyszłam ze szczepienia na krztusiec, błonicę i tężec (Madzia, jeszcze raz dzięki za cynk dawno temu 😊). Pani pielęgniarka w ogóle powiedziała, że tatuś też tak najpóźniej tydzień przed rozwiązaniem powinien się zaszczepić.
Lami, gdzie robiłaś szczepienie? W jakiejś sieciowce może? Czeka mnie w tym lub przyszłym tygodniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona, jak czujesz że to nie to, to nie bierz dupka, jak jest ciąża to i bez dupka da radę, ja miałam teraz przerwę z dupkiem jak mi wyszedł biały test i nie wzięłam dopóki bety nie zrobiłam. W testy nie wierzę!
Nikodemko, a może jakieś naklejki jej na te zdjęcia ciapnij, filtr, ramkę z randomowej appki na telefon... Będzie wniebowzieta! Ale serio to nie zazdroszczę.
Magdalenki, ode mnie też wszystkiego najlepszego 😆 Niech wam się spełniają marzenia!
Beti idź do normalnego gina na normalne USG, nie wierzę że nikt w Kaliszu nie robi USG za kase. -
fiorella82 wrote:Nona, jak czujesz że to nie to, to nie bierz dupka, jak jest ciąża to i bez dupka da radę, ja miałam teraz przerwę z dupkiem jak mi wyszedł biały test i nie wzięłam dopóki bety nie zrobiłam. W testy nie wierzę!
Nikodemko, a może jakieś naklejki jej na te zdjęcia ciapnij, filtr, ramkę z randomowej appki na telefon... Będzie wniebowzieta! Ale serio to nie zazdroszczę.
Magdalenki, ode mnie też wszystkiego najlepszego 😆 Niech wam się spełniają marzenia!
Beti idź do normalnego gina na normalne USG, nie wierzę że nikt w Kaliszu nie robi USG za kase.