Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ze tak powiem po wsiuńsku: dajta spokoj! Rece opadaja. Czasem nie rozumiem dlaczego ludzie mnie wybieraja, przeciez widza wczesniej moje zdjecia.
Postanowilam, ze na l4 odszukam stare watki i ten przeczytam od nowa, zeby czerpac z Waszych doswiadczenNona, blair., Arashe, Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona, no nie nadawał się 🙄 po 10 latach związku i prawie roku po ślubie, obudziłam się w naszym świeżo urządzonym mieszkaniu i stwierdziłam, że z tym człowiekiem nie czeka mnie już nic. Poza użeraniem się. Tak po prostu, spakowałam się i wyszłam 😂 Ale my zylismy jak współlokatorzy, seks raz w miesiącu i to dla przyzwoitości a nie z chęci. Jemu wakacje niepotrzebne, rodzina niepotrzebna, bez marzeń i ambicji całe życie. Takie tam, historie z mchu i paproci 😋
-
Domi, przykre to ;( ale lepiej jak się tak wyniosłaś i znalazłaś lepszego niż trwanie w takim związku bez przyszłości
Moja koleżanka ostatnio przenosiła 4 dni, w tym 2 wywoływania miała. A że skróconą szyjką chodziła jakoś ostatnie 3 tygodnie, rozwarcie też że 2 tygodnie miała. Także akurat niech moja sobie te 5 co najmniej posiedzi ;p i ładnie masy nabiera
Co do ogórasów małosolnych to uwielbiam. W czwartek chyba będę z mamą robić tylko ma kupić jakieś swojskie żeby później puste w środku nie były jakieś gówniane.
Ja mam nawrót 1 trymestru nadal. Zgaga jak stąd do Kansas. Nic nie pomaga i się mecze. W nocy 2 poduszki i jakoś da się spać, ale tak to masakra w trakcie dnia.
W ogóle tak piszecie o tych szczepieniach a mi gin nic nie mówił o tym. I nie słyszałam żeby któraś z moich ciężarnych koleżanek się szczepiła więc się nigdy nie zagłębiałam. Na razie mam rozkminę czy małą w szpitalu mogę zaszczepić czymś lepszym czy tylko tym co na NFZ dają?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rozumiem. Jakbyście miały dziewczyny do polecenia jakieś miejsce gdzie kupię albo uszyje na zamówienie ładne rożki, śpiworki, pościel generalnie. Z jednej kolekcji albo pasujące do siebie to dajcie znać. Wszędzie widzę te same tkaniny, ale jak szyją rożki to śpiworkow nie. Jak śpiworki to rożki za 100 zł. A nie chce zamawiać wszystkiego gdzie indziej.
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Rozumiem. Jakbyście miały dziewczyny do polecenia jakieś miejsce gdzie kupię albo uszyje na zamówienie ładne rożki, śpiworki, pościel generalnie. Z jednej kolekcji albo pasujące do siebie to dajcie znać. Wszędzie widzę te same tkaniny, ale jak szyją rożki to śpiworkow nie. Jak śpiworki to rożki za 100 zł. A nie chce zamawiać wszystkiego gdzie indziej.
Nie wiem, jak ceny ani co w ofercie, ale jak napiszesz wiadomość to Ci odpowiedzą na pewno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Rzepakowe ja miałam najpierw rożek, wyrosła to śpiworek, wyrosła to kołdra.
Prześcieradło na gumkę biało lub szare z allegro, pościel Ikea, spiwirki olx. Nie chciałam kompletów bo tych rzeczy używałam w zupełnie innym czasie. Pościeli dopiero po 2 roku życia. 2 lata by leżała.
Moja córka w śpiworku spała bardzo szybko i bardzo dlugo, pościel typową dopiero ostatnio jej dałam.
Przy córce wszystko miałam z innej parafii i też było ok, teraz chce by było ładnie i pasowało a przede wszystkim jak już znajdę jakiś sensowny wzór to nie chce szukać kolejnego do innej rzeczy. -
nick nieaktualny
-
Nona gdyby się dało znaleźć ładne rzeczy jednokolorowe to byłabym szczęśliwa. Niestety na śpiworek praktycznie nie ma szans, generalnie większość jednokolorowych jest biała albo jasniutka, a taki np. rożek mnie nie urządza, bo miałam i niestety są na nim plamy, chce coś ciemniejszego a ciężko ciemne i jednokolorowe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny