Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze tak powiem po wsiuńsku: dajta spokoj! Rece opadaja. Czasem nie rozumiem dlaczego ludzie mnie wybieraja, przeciez widza wczesniej moje zdjecia.
    Postanowilam, ze na l4 odszukam stare watki i ten przeczytam od nowa, zeby czerpac z Waszych doswiadczen :D

nick nieaktualny, blair., Arashe, Wik89, tęczova lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, czy Ty może jesteś w stanie coś uszyć jeszcze czy niespecjalnie?

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 11:25

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2019, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, no nie nadawał się 🙄 po 10 latach związku i prawie roku po ślubie, obudziłam się w naszym świeżo urządzonym mieszkaniu i stwierdziłam, że z tym człowiekiem nie czeka mnie już nic. Poza użeraniem się. Tak po prostu, spakowałam się i wyszłam 😂 Ale my zylismy jak współlokatorzy, seks raz w miesiącu i to dla przyzwoitości a nie z chęci. Jemu wakacje niepotrzebne, rodzina niepotrzebna, bez marzeń i ambicji całe życie. Takie tam, historie z mchu i paproci 😋

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2019, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, przykre to ;( ale lepiej jak się tak wyniosłaś i znalazłaś lepszego niż trwanie w takim związku bez przyszłości :)
    Moja koleżanka ostatnio przenosiła 4 dni, w tym 2 wywoływania miała. A że skróconą szyjką chodziła jakoś ostatnie 3 tygodnie, rozwarcie też że 2 tygodnie miała. Także akurat niech moja sobie te 5 co najmniej posiedzi ;p i ładnie masy nabiera
    Co do ogórasów małosolnych to uwielbiam. W czwartek chyba będę z mamą robić tylko ma kupić jakieś swojskie ;) żeby później puste w środku nie były jakieś gówniane.
    Ja mam nawrót 1 trymestru nadal. Zgaga jak stąd do Kansas. Nic nie pomaga i się mecze. W nocy 2 poduszki i jakoś da się spać, ale tak to masakra w trakcie dnia.
    W ogóle tak piszecie o tych szczepieniach a mi gin nic nie mówił o tym. I nie słyszałam żeby któraś z moich ciężarnych koleżanek się szczepiła więc się nigdy nie zagłębiałam. Na razie mam rozkminę czy małą w szpitalu mogę zaszczepić czymś lepszym czy tylko tym co na NFZ dają?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzepakowepole wrote:
    Przedszkolanko, czy Ty może jesteś w stanie coś uszyć jeszcze czy niespecjalnie?
    Kochana do wizyty leżę jak kłoda.. akcja z tym brzuchem i szyjką chyba dała mi do zrozumienia,że pora przystopować :(

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem. Jakbyście miały dziewczyny do polecenia jakieś miejsce gdzie kupię albo uszyje na zamówienie ładne rożki, śpiworki, pościel generalnie. Z jednej kolekcji albo pasujące do siebie to dajcie znać. Wszędzie widzę te same tkaniny, ale jak szyją rożki to śpiworkow nie. Jak śpiworki to rożki za 100 zł. A nie chce zamawiać wszystkiego gdzie indziej.

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzepakowepole wrote:
    Rozumiem. Jakbyście miały dziewczyny do polecenia jakieś miejsce gdzie kupię albo uszyje na zamówienie ładne rożki, śpiworki, pościel generalnie. Z jednej kolekcji albo pasujące do siebie to dajcie znać. Wszędzie widzę te same tkaniny, ale jak szyją rożki to śpiworkow nie. Jak śpiworki to rożki za 100 zł. A nie chce zamawiać wszystkiego gdzie indziej.
    Rzepakowepole moja koleżanka zamawiala od szyte opowieści https://m.facebook.com/szyteopowiesci/?locale2=pl_PL

Nie wiem, jak ceny ani co w ofercie, ale jak napiszesz wiadomość to Ci odpowiedzą na pewno :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Rzepakowe ja miałam najpierw rożek, wyrosła to śpiworek, wyrosła to kołdra.
    Prześcieradło na gumkę biało lub szare z allegro, pościel Ikea, spiwirki olx. Nie chciałam kompletów bo tych rzeczy używałam w zupełnie innym czasie. Pościeli dopiero po 2 roku życia. 2 lata by leżała.
    Mam dziecko :P wiem jak to wygląda. Wyraziłam się nieprecyzyjnie. Szukam: śpiworka do wózka, rożka na pierwsze dni, który później będzie kocykiem lub matą, śpiworka do spania, prześcieradła do łóżeczka i wózka. Wszystko do używania w tym samym czasie.

Moja córka w śpiworku spała bardzo szybko i bardzo dlugo, pościel typową dopiero ostatnio jej dałam.

Przy córce wszystko miałam z innej parafii i też było ok, teraz chce by było ładnie i pasowało a przede wszystkim jak już znajdę jakiś sensowny wzór to nie chce szukać kolejnego do innej rzeczy.

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    / :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 11:28

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona gdyby się dało znaleźć ładne rzeczy jednokolorowe to byłabym szczęśliwa. Niestety na śpiworek praktycznie nie ma szans, generalnie większość jednokolorowych jest biała albo jasniutka, a taki np. rożek mnie nie urządza, bo miałam i niestety są na nim plamy, chce coś ciemniejszego a ciężko ciemne i jednokolorowe.

ex2bvcqgjnvonbri.png

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle jak lubicie gładkie i proste rzeczy, to polecam My Basic. Niestety nie mają akcesoriów, tylko ubranka.

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzepakowe póki co z bólem serca odmówić muszę 😭😢 bo bym Ci wszystko skompletowała..

Edit : po wizycie Ci jeszcze odpowiem 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 22:44

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

• Cytrynowy sok Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2019, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 10:58

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2019, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Cytrynowy sok lubi tę wiadomość

• Lami Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2019, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynowa, na pewno dobrze na starania zrobi odreagowanie gdzieś daleko 😊

nick nieaktualny, Cytrynowy sok, blair., tęczova, przedszkolanka:), Nikodemka lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
‹‹ 1252 1253 1254 1255 1256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ