Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegajaca, nie mysl o tym. Faceci nie zdaja sobie sprawy, ze potrafia nas zranic jednym, niepotrzebnym zdaniem. Teraz najwazniejszy jest dzidzius, a po ciazy bedziesz mogla zrobic co chcesz. Dlaczego mialabys nie wrocic do formy? Poza tym wygladasz swietnie.
Ja waze aktualnie najwiecej w moim zyciu, jeszcze 2 tyg temu czulam sie ze soba naprawde zle, ale teraz nie chce, zeby wychodzilo to na pierwszy plan, kiedy jestem w stanie, na ktory tyle czekalam. Po ciazy sie za siebie wezme.
Bedziemy wszystkie biegac z wózkami i juz
Nona - przypomnij mi. Ty te brazowe plamienia masz od zawsze czy pojawily sie nagle?
Fiorella - jak sie czujesz?Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Subetlność i wyczucie mężczyzn mnie bez przerwy zadziwia 😁 biegająca wyglądasz na mega fit mamuśkę i olej takie glupie męskie gadanie. Dobrze się cwaniakuje jak się w ciąży nie było, nie jest i nigdy nie bedzie. Gdyby faceci w ciąży chodzili to świat by się skończył a ludzkosc wyginęła 😋
Magda - mbc, Niezapominajka2, Lami, sunshine03, Biegającą-mama, przedszkolanka:), blair., Cytrynowy sok, Słoneczko123, Szczęściara, VianEthel2 lubią tę wiadomość
-
Biegająca olej takie jego gadanie! Albo faktycznie się czymś odgryź. To nie ty tyle zdążysz tylko zwiększona objętość krwi, dziecko, macica, wody. A masz zgrabny brzuszek. Po porodzie w swoim tempie wrócisz do formy. Wszystko na spokojnie
Mnie też przerażają trochę te dodatkowe kilogramy, tym bardziej że nigdy przesadnie aktywna nie byłam. Jedynie jazda na rowerze i długie spacery z psem. A tak to będę musiała znaleźć jakąś aktywność po porodzie żeby zrzucić ten bebzol. Już mi tak ciąży że masakra. Po wczorajszym długim chodzeniu czuję się jak dętka i mam zakwasy w pachwinach ;p na szczęście szyjka już nie kłuje bo mała się jakoś lepiej ulozyla. Ale ja nadal w łóżku z ławką, mąż poszedł z psem a ja bez sił. Dzisiaj pogoda też nie zachęca. Więc plany się pewnie pojawią dopiero w trakcie dnia
Siostra mi wczoraj przywiozła śliczne łupy dla małej kolejne pranie z tego wyjdzie i prasowanie, ale to dopiero początkiem sierpnia. Cały sierpień zostanie na ostatnie rzeczy do załatwienia, odebranie wózka, jeszcze wanienkę wtedy kupię i adaptery do fotelika. I oczekiwanie jak sobie pomyślę że to już tak blisko to nie mogę uwierzyćWik89, sunshine03, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biegająca nie przejmuj się. Facetów naprawdę powinno czasami wysyłać się do więzienia za takie teksty! Jak mój coś tak przypierdzieli to mu zawsze mówię wprost, że to mi sprawia przykrość i wtedy robi my się głupio.
Ani0nka, Beti jak mierzycie sobie cukier po posiłku do mierzycie od rozpoczęcia jedzenia czy po zakończeniu?
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Witam.. Przedszkolanko powodzenia☺️☺️
Biegająca nie martw się wagą. Dla mnie to wszystkie macie zgrabne brzuszki.. Do formy zdążycie wrócić..
Dośka od rozpoczątego posiłku..
Kto wizytuje w najbliższym czasie??Dośka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Co z biustonoszami do karmienia? Są naprawdę niezbędne, czy tak samo sprawnie karmiłyście na zwykłych biustonoszach? Dla mnie kupienie "normalnego" to mordega, o ile można nazwać mój rozmiar normalnym, bo mam 90H/I. Wczoraj podjechaliśmy do askota wypożyczyć pas samochodowy i nawet jakbym w największym biustonoszu, jaki tam znalazłam, zszyła obie miseczki, to cyc mój by nie wszedł. A jeszcze mleko dojdzie 😮 Internetowo nie zamówię, bo jeszcze nigdy mi taki zakup nie wyszedł.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyBiegajaca, ja bym swojemu dała po głowie za takie teksty jesteś fit mamuśką, a dodatkowe kilogramy w ciąży to przecież normalka.
Przypominam, że w zdrowej ciąży z wagą przed ciążą w normie można przytyć 11-16kg i jest to NORMA
a do formy pewnie wrócisz szybciutko po porodzie natomiast z bieganiem szybko po i ćwiczeniami też bym nie przesadzała, nasłuchałam się od fizjoterapeutki o nietrzymaniu moczu i rozejściu mięśnia prostego brzucha i wracać do aktywności trzeba jednak w odpowiednim czasie i w odpowiedni sposób, bo rzucając się nagle na ćwiczenia i sport można sobie więcej zaszkodzić niż ta fit figura wartaArashe, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Dośka wrote:Biegająca nie przejmuj się. Facetów naprawdę powinno czasami wysyłać się do więzienia za takie teksty! Jak mój coś tak przypierdzieli to mu zawsze mówię wprost, że to mi sprawia przykrość i wtedy robi my się głupio.
Ani0nka, Beti jak mierzycie sobie cukier po posiłku do mierzycie od rozpoczęcia jedzenia czy po zakończeniu?
Dzisiaj rano 100
Od jutra zmieniam taktyke ,nie biore euthyroxu w nocy ehh
Wstaje rano 6 mierze cukier biore euthyrox
Bedzie to uciazliwe dla mnie ale musze zobaczyc bo ja mam wrazenie ,ze mam cukrzyce po lekachWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 10:16
-
Szczesciaro ja jutro (po 6 tygodniach), nawet nie mam mieć na jutro badań ze sobą. Tylko będzie ciśnienie, waga, szyjka sprawdzana i skierowanie na krew, mocz i wymaz na gbs pobrany. I tętno do posłuchania. Pewnie jeszcze zmaca wielkość i ułożenie przez brzuch.
Biegajaca, też bym dała do zrozumienia, że kiedy ja będę wracać do formy to on będzie siedział z dziećmi, taka zasada -
Beti82 wrote:Dzisiaj rano 100
Od jutra zmieniam taktyke ,nie biore euthyroxu w nocy ehh
Wstaje rano 6 mierze cukier biore euthyrox
Bedzie to uciazliwe dla mnie ale musze zobaczyc bo ja mam wrazenie ,ze mam cukrzyce po lekach
Beti wiem, z tymi cukrami można oszaleć... Ja wstaje, mierze i po tym letrox. Ale mam ten sam problem co Ty bo rano no nie ma opcji, żeby mi krew sama wypłynęła... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:biegająca ładną mas wagę 63kg, spoko. Ja całą ciążę ćwiczyłam (ale fakt-spinning, basen) nei bieganie a 6 tygodni po cc wrocilam do aktywnosci, mysle ze szybko wrocisz do formy. 63 to niektore przed ciążą ważą.
Nooo, np ja 😂
-
Dzieki dziewczyny , No na was zawsze można liczyć! Wiecie niby to wszystko wiem, ale normalnie mi przykro coś takiego słuchać.
Lami ja miałam sportowe i w tych po domu chodziłam i mi się najlepiej sprawdzały, na wyjścia miałam jeden z h&m i jeden z apteki i tez były super wygodne i praktyczne ale ja mam rozmiar B także ten hehe -
Mam prośbę, możecie pokazać swoje ubranka na wyjście ze szpitala głównie te dziewczyny które rozpakuja się tak ja wrzesień/październik ☺️
Pisalyscie tez coś o śpiworkach / otulaczach do nosidełka.. pokażecie o jakie wam chodzi ? Ja znalazłam coś takiego : https://allegro.pl/oferta/zaffiro-spiworek-5w1-spiwor-do-wozka-i-fotelika-7894539268?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=MjAxY2RlNTEtZjAzMi00MjY3LTllMDEtMGMxNzM5NTgzNjgxAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=af2c4df6-f7cf-41ee-9f49-7ca2d6a23dfd