Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:A mnie szlag zaraz trafi. Wystawili mi recepte na neoparin i okazalo sie ze nie ma odziału nfz wpisanego i nie puszcza mi na refundacje i musialam poprawiac. Ok. Poprawilam u lekarza. Spoko. Ide dzisiaj a tam babka ze to stary blankiet recepty i im sie kody nie zgadzaja i mam przyjsc z nowa recepta jak chce refundacje 🙄 no trafi mnie, bo znowu musze tam jechac jak debil.... szkoda ze nie mogli mi ostatnio w tej aptece tego powiedziec. Dym zrobilam ze masakra 👿
Wik89, Meggs lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Beti no i super, ze Ci sie udalo umowic na ten piątek do dziadka! Wazne zeby bylo usg. Kurcze powiem Wam, ze mysle sobie, ze facet jakby dostal info ze malowanie i koniec to by na tym poprzestal bo sie „nie da”. A dziewczyny to jednak są zaradne i nie daja tak latwo za wygrana
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Haha Beti dokladnie, to najlepszy moment na nadrobienie wątku
W jakie dni mialas ten aromek brac?
Jakas roznica /inaczej od CLo? -
Beti82 wrote:Jakies gruboskórne jestesmy haha
Dla mnie straszna lipa z tym braniem tabletki rano poniewaz:
1-wiem,ze sie gorzej wchlania wtedy mam to przebadane chyba .ze po niej mam 2 h nic nie jedzenia i picia
A ja lubie rano po przebudzeniu kawe I tu niestety nie bede mogla
Kurde no faktycznie ciężko po wstaniu czekać, aż 2 godziny. A masz możliwość konsultacji z jakimś diabetologiem?
Ja jutro jadę na tą edukacje na Lutycką, mam nadzieję, że się dowiem czegoś mądrego -
Dośka wrote:Kurde no faktycznie ciężko po wstaniu czekać, aż 2 godziny. A masz możliwość konsultacji z jakimś diabetologiem?
Ja jutro jadę na tą edukacje na Lutycką, mam nadzieję, że się dowiem czegoś mądrego
Byłam w styczniu i on mi dal glukometr i zalecil diete.Dopoki nie bede 100 % na diecie jak kazal hah zadne konsultacje nie maja sensu.Tylko chce wiedziec na ile to sa leki a na ile moje odzywianie -
Ja mam staniki do karmienia z hm i bardzo je lubię 😊 sa miekkie i usztywniane bez fiszbin, nawet koronkowe , duzo rodzajów 😊 ale ja noszę popularny rozmiar wiec u mnie nie ma problemu. Choć w te ktore kupiłam na poczatku ciąży przestaje sie już mieścić 😔
-
Beti, dzis 11dc, bralam aromek 1 tabl od 5 do 9 dc (czyli tak jak clo).
Pecherzyk na lewym jajniku 20x16,5 mm, wg gina piekny (wg mnie troche podluzny ale to podobno nie problem), mam zrobic zastrzyk jutro punktualnie o 19 😄
Endo 8,3 mm czyli ciut lepiej niz na clo. Wg gina ładne
Generalnie gin pytal sie mnie jak porownuję clo i aromka, czy mialam jakies dolegliwosci. przy clo bolala mnie głowa i czulam sie tak jakos „za szybą”, przy aromku nie ma tego efektu, mialam za to trochę słaby nastrój, ale i przy clo tak bylo chyba
Plan jest taki, ze zachodze w tym cyklu jesli nie, to jeszcze jeden cykl z aromkiem, a w kolejnym inseminacja
Dr powiedzial, ze mam nie przychodzic po owu na monit sprawdzic czy peklo, hm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 12:46
Meggs, fiorella82, Dośka, przedszkolanka:), Domi_tur, Magda - mbc, tęczova, Szczęściara, blair., Lami, Arashe, alex0806, Niezapominajka2, Słoneczko123, Nona, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Wik super jutro odpowiedni czas.Szkoda tylko,ze nie sprawdza czy peklo bo to jednak wazne jest.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wiki trzymam kciuki
A oto Mati 1380gram
Niestety szyjka się skróciła do 2,5cm dużo mam leżeć, zero dźwigania, schylanie itd
Nikodemka, Beti82, sunshine03, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Wik89, Ani0nka, tęczova, alex0806, blair., Kasztanek, Szczęściara, Słoneczko123, Dośka, madziorek86, Nona, Arashe, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Wiki super wieści, kciuki
Co do staników to ja przed ciążą płaskocyce i miseczka jakieś 75 B Teraz 80-85D, cyce jak donice. Muszę sobie kupić staniki do karmienia właśnie, ale to w sumie do szpitala. A tak po domu to bez pewnie.Wik89, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵