Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku dzieki Dziewczyny, jesteście kochane, naprawde z takim dopingiem to mozna sie starać 🥰
Chcialabym juz miec ciazowe piersi a nie ciagle to moje 75b wlasnie, ewentualnie 70c
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 14:55
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Kozgo, ale śliczna buźka!
Dziewczyny, mam takie przemyślenie odnośnie wielkości staników,bo zauważyłam, że większość kobiet ma nieśmiertelne 75b. Ja też kiedy miałam. I wierzyłam, że to mój rozmiar. Po czym poszłam do braffiterki i od tamtej pory okazało się, że wcale nie 75B, tylko mój rozmiar to 65E!!!😲 Jest idealny. Więc może to 75B to tylko taki nasz rozmiar "narodowy",a rzeczywistość jest inna.tęczova lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Nie wiecie co mówicie😂 ja miałam 75b i całe życie marzyłam o dużych cyckach. Teraz mam 80D i są obrzydliwe, po porodzie będą wielkie jak melony a ja już marzę o swoich małych rodzynkach😂
I w przeciwieństwie do Alex mam zamiar chodzić w staniku non stop, poza krótkimi okresami wierzenia sutków, bo później będę zwijać puste sakiewki do stanika 😂😂😂Wik89, VianEthel2 lubią tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Kozgo, ale śliczna buźka!
Dziewczyny, mam takie przemyślenie odnośnie wielkości staników,bo zauważyłam, że większość kobiet ma nieśmiertelne 75b. Ja też kiedy miałam. I wierzyłam, że to mój rozmiar. Po czym poszłam do braffiterki i od tamtej pory okazało się, że wcale nie 75B, tylko mój rozmiar to 65E!!!😲 Jest idealny. Więc może to 75B to tylko taki nasz rozmiar "narodowy",a rzeczywistość jest inna. -
Wik, to teraz działajcie! ✊✊✊
Kozgo, piękny synek 😍
Byłam u endo, dostałam skierowanie na krzywe i idę jutro. Czy są jakieś specjalne zalecenia przed tymi badaniami?
Co do mutacji, podpowiedziała mi, że warto zapisać się do poradni immunologicznej w Łodzi przy CZMP i chyba tak zrobię, będę sie czuła bezpieczniej.Wik89, Beti82, VianEthel2, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Mi chodziło o początkowe chodzenie bez stanika po domu i wietrzenie właśnie;) ale na pewno takie do karmienia staniki kupię, muszę poszukać gdzieś i stacjonarnie dopasować najlepiej. Bo początkowo bez fiszbin trzeba A takie to tylko z canpoola widziałam.
Słoneczko przed krzywymi nie ma specjalnych zaleceń. Chyba że ktoś na diecie to jakiś czas trzeba się normalnie odżywiać z tego co się orientuję. Ja zjadłam koło 20 kolację i pierwsze pobranie miałam o 6.55. Ważne żeby zbyt długo nie być bez jedzenia bo później cuda wychodzą.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja nie znosze miec duzych cyckow, a mam wrazenie, ze z dnia na dzien sa coraz wieksze 😭 No, ale coz... Przyjme to na klatę (dosłownie).
przedszkolanka:), Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Kozgo, śliczny maluszek 😍 Taki ładny noseczek!
Zgadzam się z Domi, że duży cyc to nic dobrego. Moje marzenie mieć mniejszy biust. Mam po prostu gigantyczny, w ciąży na szczęście się nie powiększył bardzo (poza obwodem), ale na pewno zaraz to zrobi. Wygląda tylko i wyłącznie dobrze w dekolcie wywalony na wierzchu. Wszystkie golfy, bluzki w łódkę, zapinane sweterki - TRAGEDIA! Nie mówiąc o sporcie. Bieganie tylko jako rozgrzewka, na squasha albo badmintona, na które chodzę z siostrą muszę mieć taki sportowy stanik, który mnie spłaszczy totalnie, żeby nic nie podbijało oczu, do tego obcisła bluzka, żeby jeszcze podtrzymała wszytko. I odwieczny dyskomfort w ciepłe dni w autobusach jak jadą po kostce brukowej, bo ani się złapać, ani zakryć i wszystko skacze 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 16:12
fiorella82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja też całe zycie 75B albo 70C 😊 albo po prostu S bo ja uwielbiam takie miękkie staniki bez usztywnienia, fiszbin i zadnych wypełniaczy. A teraz już 75 D musze zamawiać 🙄 szczerze wolałam te mniejsze cycki 😁
Wik89, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Lami no fakt ze duzy moze byc z kolei uciazliwy, no ale za to jest ten efekt wtedy gdy trzeba wiadomo, u sasiada trawa zawsze bardziej zielona no chcialabym miec troche wiekszy biust, kiedys jeden lekarz jak mi robil usg piersi kontrolne (mam gruczolaki male w piersiach) powiedzial, ze wg niego wnisoujac po budowie piersi to w ciazy mi bardzo one bardzo urosna uczepilam sie tej mysli i czekam, az dane mi bedzie to sprawdzic
Kozgo super Mati! Bardzo lubie to imie
A niedlugo bedziemy zgadywac plec u Nikodemki i Fiorelli
Sloneczko, no to dobrze, ze Cie pokierowano gdzie trzeba😘
Aha, zmieniajac jeszcze na chwile temat - przy okazji usg podpytalam gina co sadzi o moim lewym jajniku, bo z pol roku temu u lekarza na nfz uslyszalam, ze mam lewy jajnik bardzo blisko macicy. Potwierdzil, ze lewy jajnik mi przylega do macicy, powiedzial ze nie jest w stanie powiedziec, czy tyko przylega, czy tez jest tam jakis zrost, no ale skoro podczas hsg wyszlo, ze oba jajowody sa drozne, to mam sie tym nie przejmowac w ogole. Że mial pacjentki z oboma jajowodami za macica i zachodzily w ciaze. No wiec ja sie na razie staram tym nie przejmowac, aczkolwiek majac w pamieci jak przebiegalo to moje badanie hsg i ze zostalo w sumie w polowie przerwane, nie jestem tak pewna tego wyniku.II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik, nie wiem czy pamietasz, ale ja mam dokladnie tak samo. Mam prawy jajnik przyrosniety do macicy. Lekarka zapewniala mnie, ze w niczym to nie przeszkadza, pytalam tez o to podczas hsg i tamten lekarz tez powiedzial, ze nie ma to znaczenia. Jak widac mieli racje, wiec nie przejmuj sie tym
A wlasnie! Kiedy bede mogla sikac na sodę? :>Wik89 lubi tę wiadomość
-
A ja Wam pokaże moje łupy dla Wiktorka 😁
Czyli kolekcja kocyków i otulaczy - mam bzika na ich punkcie 😋
I misio dorwany na promce w smyku 🤩
sunshine03, Beti82, Wik89, Lami, Szczęściara, blair., alex0806, przedszkolanka:), Dośka, tęczova, OlivkowaMama, Arashe, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość