Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko wysłałam Ci zapro, podaj proszę miela prześlę Ci to co dostałam od dziewczyn 🙂
Jedz sobie mniej, a częściej, produkty o niższych indeksach glikemicznych. Tylko to takie dziadostwo, że to co jednemu służy u drugiego niekoniecznie, trzeba sobie przetestować.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:To jest jakas masakra z ta cukrzyca ciążowa 🙄 myślałam ze to takie sporadyczne a co nie słysze to w ciąży wychodzi cukrzyca.
-
Po wizycie. Mała pomierzona o dziwo. Waży niby 2400, ale coś mi sie zdaje, że zaniżone te pomiary w porównaniu do tego dobrego USG, albo lepiej żeby tamte były zawyżone hehe 😁 Bo niby przez 5 tygodni udowa kość tylko 5 mm urosła. Jakoś nie chce mi się wierzyć 😋
Szyjka ruszyła w dobrą stronę mocy, skróciła się o centymetr i ma 3,5.
Plan taki, że za 3 do 5 tygodni rodzę i tyle. Więc brzuszek będzie do oddania 😊przedszkolanka:), Meggs, Szczęściara, alex0806, Niezapominajka2, sunshine03, Beti82, Dośka, blair., Wik89, tęczova, Nona, Nikodemka, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny, kurcze, nie rozumiem co z tą cukrzycą? Współczuję Wam bardzo. Wysportowane, szczupłe dziewczyny, cały czas na nogach, ani nie przybieracie w ciąży specjalnie, że ktoś się objada od rana do wieczora. Współczuję. Ale na pewno Przedszkolanko ogarniesz wszystko dietą.
Byłam pewna, że mnie się z racji otyłości ta cukrzyca przyplącze, ale jak kontroluje to cały czas w normie, nawet jakoś nisko wszystko, dzisiaj zrobiłam z rana na czczo, po godzinie i dwóch od posiłku i wyszło 85/95/113.przedszkolanka:), Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami to ja poprosze poród 18 sierpnia ! Piekna data hihi😂
Co do cukru to ja ani słodyczy ,ani wlasnie ja wagi czy maly za duzej no i masz..ale pojeść lubię to może przez to? No ale nie obżeram sie jak prosiak..Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko u polowy kobiet z cukrzyca ciazowa nie ma zadnych czynników ryzyka. Po prostu cukrzyca się pojawia i tyle, nie ma sensu rozkminianie, dlaczego. Poza tym kolejna ciąża to jest jakby czynnik ryzyka sam w sobie
Gin Ci da skierowanie do diabo i szybciutko sobie wszystko ogarniesz masz tu spore cukrzycowe wsparcie na wątkuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, no nie mogę, bo dopiero pisałaś jak pilnowałaś dietę, żeby żelazo się podniosło. Ale wiesz co, jak będziesz pewnie mało gotowanego jeść, więcej mięsa. Na pewno ureguluje się. Druga sprawa, że po normalnym jedzeniu (a nie czystej glukozie) organizm też może się lepiej zachowywać. Teraz szybko po glukometr, ewentualnie jeśli Niezapominajka nie skorzystała, to zadzwoń do tego one touch, to co wczoraj podawałam w wiadomości, do piątku będziesz miała glukometr.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️