Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Któraś z Was ostatnio pytała o jednolitą wyprawkę dla malucha;) widziałam na Tup Tup że mają, trzeba dopytać czy szyją to co chcecie
Ja ostatnio wygrałam konkurs na Tup Tup i dostałam zestaw do wózka, fajny jakościowo materiał
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja dostalam glukometr od diabetologa u ktorego bylam prywatnie z moja krzywą.Wtedy mialam ten bardzo spadający cukier.I on mi dal glukometr bez problemu ale paski nie mam na refundacje .Nie wiem jak to jest przy cukrzycy ciążowej.Jak poszlam z tymi samymi wynikami do rodzinnego to powiedzial ,ze nic mi sie nie nalezy bo to nie cukrzyca
-
Nikodemka wrote:Lami - cudowne wiesci! Nie moge uwierzyc, ze za moment rodzisz
Domi - ale zazdroszcze Ci tej randki... Ja z moim od dluzszego czasu sie mijam, wraca z pracy kolo 22.00 i zasypia. Marzy mi sie pizza, kino i popcorn z karmelem 🥰
Jesli lubicie kryminaly, to polecam „Contratiempo”.Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość
-
A moja siostra dziś urodziła SN po cc 40t3d, synus postanowił nie być indukowany w czwartek i sam wyszedł
Gratuluję udanych wizyt Lami i kozgo. Myślę, że z tą szyjka i leżeniem to trochę przesada tak jak mówią dziewczyny
Lami z Twoim tempem to urodzisz przede mną ja nie liczę, że uda się przed ptp, więc spokojnie prawie 5 tyg
Przedszkolanko współczuję cukrzycy, mam nadzieję, że dieta to załatwi.
Wiki kciuki za cykl, aby kolejny już nie był potrzebny
Beti82, przedszkolanka:), Słoneczko123, Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arashe a jaki miała odstęp od cc? I jak duże dziecko?
Ja dziś u ginki miałam pogadanke na ten temat, ale w sumie sama nie wiem czy jest sens walczyć o sn. Kark pewnie by mnie przekonała haha ale znikła
🤷33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Nona - buu, ale masz racje, sierpien Twoj!
Przedszko - przykro mi, ze masz te cholerstwo... ale wiem, ze dasz sobie z nim rade :*
Ja sie troche martwie. Wiem, ze powiecie mi, ze to normalne i zebym spokojnie czekala do wizyty, ale tak jak dzis pisalysmy z Fiorella, jestem tak przyzwyczajona do kontroli sytuacji w mojej macicy, ze wariuje.
W ciagu dnia bylo ok, brzuch mnie zabolal moze z dwa razy, a teraz od jakiejs godziny boli bez przerwy i mam wrazenie, ze coraz mocniej. Nie mowiac juz o krzyzu ((przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
To najpierw rozmawiam z ginem a pózniej diabetolog,nie kupuje na razie nic sama.
Arashe gratulacje z siostry! To będziecie mieć małą różnice między dziećmi,fajnie!
Nikodemko weź magnez,poleż troszke 😊 krzyż będzie bolał jeszcze nie raz,zwłaszcza jak popracujesz lub na nogach trochę dłużej pobedziesz..
Anionka śledzilam Twoją dotychczasową "walke" wiec co tam, powalcze z Toba byś samotna nie byla ;p taka dobra kolezanka bede
Edit; mocz idealny,morfologia tez (hemoglobina skoczyla o 0.8!), tsh 1.2. Jeszcze toxo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 22:10
OlivkowaMama, Wik89, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a wasze dzieciaki też tak w tym brzuchu sie obracaja na wszystkiee strony? Mój na rano walił wysoko po brzuchu a teraz oszalał i wali mnie tak po odbycie i kregosłupie ze oszaleje zaraz , do tego tak mnie ciśnie po pęcherzu ze w nocy to sie chyba posikam 🥴
-
Będziemy walczyć! Na bank wyjdziesz na prostą! Poczytaj dokładnie to co Ci Dośka wysłała i tego się trzymaj 😘
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Będziemy walczyć! Na bank wyjdziesz na prostą! Poczytaj dokładnie to co Ci Dośka wysłała i tego się trzymaj 😘
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Przedszko wspolczuje no i powodzenia! Tyle tu dziewczyn u nas ma z tym doswiadczenie, ze juz jestes uzbrojona radami po pachy
Nona, ehh nie lubie 😢 mocno trzymam kciuki za Wasz kolejny cykl!😘
Dzieki za rady co do sklepow! W koncu kupilam dwa drobiazgi w Slodkim śnie choc mysle jszcze nad tym Coodo
Melduje, ze było. I bedzie codziennie do konca tygodnia
Niezapominajka2, blair., Cytrynowy sok, Meggs, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023