Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiorella, glucophage zapewne ginekolog będzie ci kazał odstawić po 10-12 tc. Nieliczni prowadzą na nim ciążę, chociaż w Ameryce bierze się go nawet profilaktycznie w ciąży (kiedyś czytałam super ichsze badania, jak na metforminie rodzą się takie zbliżone wagowo dzieciaki, nie ma hipotrofii ani z makrosomii).
Ja też brałam jedno i drugie, ale oba na własną rękę, metformax odstawiłam pierwszy jakoś po serduszkowa wizycie, ale brałam 500.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Nie spodziewalam sie, ze tak wczesnie bede wybierala sie po stanik w wiekszym rozmiarze -_-
Sloneczko - ile dni czekalas na wynik mutacji? Faktycznie dwa tygodnie? Moje teoretycznie maja byc 2 dni po wizycie
Ja to mam takie zajebiste ubezpieczenie z pracy, że mi zwracają na konto 95% wszystkich medycznych wydatków związanych z ciążą (ostatnio mi tylko odrzucili coś związane ze szkołą rodzenia) więc mi nie szkoda było. Ale rozumiem, że 100 po drodze nie chodzi. Tak jak tylko chciałam dać znać, że jest taka możliwość.Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Rzepakowe wiesz co, szczerze wątpię w tą teorie z wyciskaniem. Zasada jest taka- umyć porządnie ręce i palec co będziesz kłuć to odkazić octeniseptem bądź skinseptem:) i wtedy się kłóć. będzie ideolo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 09:14
-
Domi, spełnienia wszystkich, tych maleńkich i tych wieeelkich marzeń, szybkiego porodu, grzecznego Szymusia i ogarniętego męża Ci życzę 😘 🥳🎂🍾
blair., Domi_tur lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Oliwkowamama, miała 2,5 roku od poprzedniego porodu, a dzidzia 3800 waży.
Ona dżip nie chciała cesarki i walczyła o to, bo źle bardzo przeszła czas po. Teraz jest zadowolona
Domi wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim miłości z mężem i spokojnego przyjścia na świat Szymusia!
Czy tylko mi biust nie drgnąl w ciąży? może dokładnie te same biustonosze, jest jak przed okresem ciągle, trochę pełniejszy i tyle.
Za to przy nawale... Dotknąć się nie dało w 3 dobie po porodzie. I to były dwa kamienie. Ale jak się unormowalo to było ok. Już po jakimś czasie wyglądał jak przed ciąża. Za to moja mama zyskała parę rozmiarów i jej zostało. Widać nie odziedziczylam tendencji wciąż mam B tyle, że upchane wnetrznisci obwód pod biustem powiekszyly
Fiorella, na pewno ktorasz na ovufriend.pl w zakładce w oczekiwaniu na testowanie bierze w ciąży metformine, zapytaj na wątku lipcowym. Nie wiem czy na acard.
Co do metforminy to moja znajoma, w terminie już, ja ciąże bierze, ale jaka dawkę to nie wiem i czy acard też nie wiem. Dziś u niej będę przed wizytą to zapytamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 09:40
OlivkowaMama, fiorella82, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Dominiko nasza kochana! Wszystkiego najlepszego! Samych pomyślności, dużo uśmiechu, szybkich narodzin cudownego synusia Szymusia. Żeby nigdy nie opuszczał Cię dystans do siebie i świata, a z nim pokonasz każdą trudność 😊 Najlepszego! 😍 💐💐💐
Domi_tur lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs, mój hematolog podobnie jak lekarka Lami, uważa, że przy V Leiden nie bierze się dawek profilaktycznych. Dobrze, że niedługo konsultacja.
Jeśli chodzi o ciążę na mecie, to moja dobra koleżanka ma prowadzoną tu we wro ciąże na metformaxie, z tego co pamiętam odstawiała bliżej połówkowych, teraz jest w 33tc.💙11.06.2019
💙 05.08.2021