Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
sunshine03 wrote:Przedszkolanko u polowy kobiet z cukrzyca ciazowa nie ma zadnych czynników ryzyka. Po prostu cukrzyca się pojawia i tyle, nie ma sensu rozkminianie, dlaczego. Poza tym kolejna ciąża to jest jakby czynnik ryzyka sam w sobie
Gin Ci da skierowanie do diabo i szybciutko sobie wszystko ogarniesz masz tu spore cukrzycowe wsparcie na wątku
Lami czekam co mi lekarz powie,ale jak mamy jechac-a tego się trzymam,to muszę go mieć właśnie na już.
Olivkowa będzie dobrze u Ciebie ja miałam jakieś sygnały i stąd to .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 20:30
Dośka lubi tę wiadomość
-
Lami wieści super duża córeczka już
Ja idę na wizytę 7.08. I później już chyba będę męczyć gina żeby chodzić co 2 tygodnie bo mnie ta szyjka stresuje. Wczoraj ewidentnie kłucia były przez cały dzień z chodzenia i zmęczenia. Dzisiaj może ze 3 razy zakłuło i nadal tylko przy ruchach. Mojemu dziecku nie odpowiada jak matka za długo chodzi albo siedzi obstawiam że na kolejnej wizycie będzie miała te 2 kg. I urodzi się z max 3200 końcem sierpnia albo do 10 września tak jakoś wątpię że do terminu wytrzymam, skoro już nie mam siły. Czuje się jak staruszka, wszystko boliLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Alex ja to normalnie kopia Ciebie haha :d u mnie to samo,przez co wczoraj i dzisiaj praktycznie leżałam,magnez,no spa i dzisiaj brzuch idealnie, raz tylko twardnienie i zero kłucia. A mój gin idzie na urlop i kolejna wizyta chyba za 4 tyg.dopiero,to już w ogóle masakra
alex0806 lubi tę wiadomość
-
O kurczaki Lami 😁 zaraz rodzisz 😁
Ja nie wiem czemu Was straszą tymi szyjkami, moja na tym etapie też miała 2,5 i jakoś się nie rozprułam szybciej. Co więcej od ponad tygodnia chodzę z rozwarciem i nadal cisza 😂
Przedszko, współczuję tej cukrzycy, się przyczepiło ścierwo do fioletowej strony mocy
Ja dziś mam zamiar randkować z tą zakałą zwaną moim mężem 😂 tak mnie naszło na pizzę, że już o 16 zamówiłam dowóz na 22 heheh. Zaraz skoczę po duże dawki alkoholu bezalkoholowego, ale poszukuję jakiegoś dobrego filmu na Netflixie do tego... Oglądałyście jakieś mocne filmy ostatnio?sunshine03, blair. lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Wiki piękne ciuszki są w Kappahl Newbie też Z Hm też spoko.
Przedszko, Ty I cukrzyca? No nie mogę!!!
Idę na sport.
Lami, już bobas zaraz wylezie, nieźle! Super waga!
no widzisz..ktoś uznał,że taka zołza jestem,że trzeba mnie osłodzić na chwilę
Rzepakowe nie mam pojecia nawet o czym piszesz..ale fakt,też jestem ciekawa tych podstawowych pomiarów w ciągu dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 20:37
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra z mężem właśnie oglądają coś na netflixie strasznego A ja zrezygnowałam i leżę w wannie ;p ale w sumie nie wiem co, jakiś horror co w polecanych był na głównej stronie. Też mam w planach obejrzeć horror przed samym porodem żeby małą wygonić i zaspokoić męża seksualnie, chociażby czuła się jak słoń, bo później biedny nie dostanie kilka tygodni ;p
Na królu lwie wczoraj wyłam w strategicznych momentach ;p ale małej się muzyka podobałaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
przedszkolanka:) wrote:Alex ja to normalnie kopia Ciebie haha :d u mnie to samo,przez co wczoraj i dzisiaj praktycznie leżałam,magnez,no spa i dzisiaj brzuch idealnie, raz tylko twardnienie i zero kłucia. A mój gin idzie na urlop i kolejna wizyta chyba za 4 tyg.dopiero,to już w ogóle masakra
Ja właśnie jak leżę to nie mam twardego brzucha. Jedynie jak chodzę i czuję że ona się tak mocno rusza albo przekręca. Po wczorajszym dniu to już się bałam że fiknęła nogami w dół i dlatego tak mnie szyjka boli, ale dzisiaj czkała na doleprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
przedszkolanka:) wrote:no widzisz..ktoś uznał,że taka zołza jestem,że trzeba mnie osłodzić na chwilę
Rzepakowe nie mam pojecia nawet o czym piszesz..ale fakt,też jestem ciekawa tych podstawowych pomiarów w ciągu dnia. -
Nona chętnie bym obejrzała, ale w necie jeszcze nie ma :p może mój syn wczułby się w rolę i narodził jak mały Simba, tym bardziej że będzie lwem jak matka😂 taki by mi zrobił jutro prezent urodzinowy :p
Tymczasem jak król Lew odpada to może macie inne hity?Wik89 lubi tę wiadomość
-
Alex to u mnie wlaśnie najgorzej wieczorem jak leżę, to brzuch się spina.
A malutka grzebie tam rączkami hihi,pomachać chce
Rzepakowe dziękuję za wyjaśnienie. Rozumiem,że to badanie robisz sama dla siebie tak?
No powiem Ci,że ostatnio właśnie po słodkim sniadaniu słabo mi było,musiałam coś podjeść i było ok. Czasem jest ok a zdarzało się,że po śniadaniu słabłam i musiałam przekąsić owoc/ cukierka i dopiero mi było lepiej..
Ten glukometr kupię normalnie w aptece? -
Oj nie wiem czy będzie dobrze, ostatnio za dużo słodkiego mi wchodzi. Moja mama spytała, że co to za chłopak jak ciągnie mnie na słodkie. Na co mój tata śmieszek, że lgbt 😶🤐
Okaże się za tydzień jak ma się sytuacja.
Domi_tur lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Lami - cudowne wiesci! Nie moge uwierzyc, ze za moment rodzisz
Domi - ale zazdroszcze Ci tej randki... Ja z moim od dluzszego czasu sie mijam, wraca z pracy kolo 22.00 i zasypia. Marzy mi sie pizza, kino i popcorn z karmelem 🥰
Jesli lubicie kryminaly, to polecam „Contratiempo”.blair., Meggs lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Alex to u mnie wlaśnie najgorzej wieczorem jak leżę, to brzuch się spina.
A malutka grzebie tam rączkami hihi,pomachać chce
Rzepakowe dziękuję za wyjaśnienie. Rozumiem,że to badanie robisz sama dla siebie tak?
No powiem Ci,że ostatnio właśnie po słodkim sniadaniu słabo mi było,musiałam coś podjeść i było ok. Czasem jest ok a zdarzało się,że po śniadaniu słabłam i musiałam przekąsić owoc/ cukierka i dopiero mi było lepiej..
Ten glukometr kupię normalnie w aptece?