Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami ja uzywalam zwyklego ale na moje wisnie to lipa. Teraz na alli za 14.44 zamowilam i czekam na usztywniany😀 zobaczymy
Biegająca u mnie będzie taki otulacz(ciuszki jeszcze nie ogarniete wiec nie wiem;p):
Jakby ktoras byla chetna to mam taki otulacz rozm.S bawelna z velvet w autka - zrobilam Olkowi ale zmienilam koncepcje i mam dwa :psunshine03, blair., fiorella82, Biegającą-mama, Rodzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzestańcie już z tymi wagami, bo ja się tu przy was kompleksów nabawię. Wiem, że Cie to Biegająca nie pocieszy, ale ja teraz ważę 86 kilo. Zanim zaczęłam regularnie uprawiać sport ważyłam max 75, a kilogramów mi przybyło własnie odkąd zaczęłam biegać pare lat temu (mięśnie). Wię u Ciebie to na pewno nie jest waga tłuszczu, tylko właśnie mięśnie + bobo.
Nikodemko, czuję się normalnie, troche jestem przymulona, ale zwalam to na pogodę. Cycki+ delikatne skurcze w podbrzuszu - bez zmian. Korci mnie troche beta, ale wiem że to nic nie zmieni i na takim wczesnym etapie po prostu chyba trzeba zacisnąć zęby i czekać na tą wizytę serduszkową. -
A mnie szlag zaraz trafi. Wystawili mi recepte na neoparin i okazalo sie ze nie ma odziału nfz wpisanego i nie puszcza mi na refundacje i musialam poprawiac. Ok. Poprawilam u lekarza. Spoko. Ide dzisiaj a tam babka ze to stary blankiet recepty i im sie kody nie zgadzaja i mam przyjsc z nowa recepta jak chce refundacje 🙄 no trafi mnie, bo znowu musze tam jechac jak debil.... szkoda ze nie mogli mi ostatnio w tej aptece tego powiedziec. Dym zrobilam ze masakra 👿
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Piękny Przedszkolanko ten otulacz! Jestem zakochana w tym wzorze w kwiatuszki, u teściowej złożyłam zamówienie i dostałam w niego rożek, motylek i takie zestaw do wózka - cienka kołderka i mini podusia. Ale taki otulacz do fotelika jest czaderski 💗 Cholender, może wyciągnę też maszynę i spróbuję sił...
Nikodemko, tu ostrzeżenie! Przed ciążą zarzekałam się, że jak będę na L4 to wszystko uszyje, jeszcze ani razu nie wyciągnęłam tego ustrojstwa 😁 Więc jak tylko pójdziesz na zwolnienie, to postaw ją od razu na stole hahaha 😁przedszkolanka:), Nikodemka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyBiegającą-mama wrote:Mam prośbę, możecie pokazać swoje ubranka na wyjście ze szpitala głównie te dziewczyny które rozpakuja się tak ja wrzesień/październik ☺️
Pisalyscie tez coś o śpiworkach / otulaczach do nosidełka.. pokażecie o jakie wam chodzi ? Ja znalazłam coś takiego : https://allegro.pl/oferta/zaffiro-spiworek-5w1-spiwor-do-wozka-i-fotelika-7894539268?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=MjAxY2RlNTEtZjAzMi00MjY3LTllMDEtMGMxNzM5NTgzNjgxAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=af2c4df6-f7cf-41ee-9f49-7ca2d6a23dfd
Ale dostałam taki cały bawełniany z ociepleniem śpiworek Lodger to fotelika od koleżanki, więc już innego nie kupuję ten lodger, jak sprawdzałam niestety drogi, więc sama bym nie kupiła na pewno takiego, chociaż jest bardzo fajny -
nick nieaktualny
-
Lami - maszyna juz wyjeta Ja mam Łucznika.
Fiorella - no wlasnie... Ja postanowilam, ze jutro zrobie bete, bo akurat bede przy labie, ale teraz juz sama nie wiem czy jest sens. Moze wytrwam do wizyty. -
A u mnie te sportowe odpadają staniki 😓 Musiałabym zwijać cyce w rulonik i je tam upychać 😁 Wezmę do szpitala zwykły na fiszbinach, ale miękki, stanik, i trudno, będę ściągać. W domu to już inaczej będzie. Bo tak właśnie czuję, jak piszecie, że z tych rozpinanych to jakiś jeden ewentualnie można mieć.
Ja wizytuję za 5 h. Ale i tak niczego się nie dowiem odkrywczego hahaha 😁
Wczoraj miałam pracowita noc, do 2 siedziałam i obrabiałam wiśnie. Mam 20 dużych kompotów i 3 gigantyczne słoje naleweczki! Oj, porządzę w wakacje 😁 już widzę siebie wieczorkiem na hamaczku, świeczki zapalone, muzyczka cicho gra, naleweczka wypełnia po brzegi kieliszek 😁 Fajnie wczoraj musiałam wyglądać w biedrze z 3 spirytusami 😁
Też mam łucznik, Zofię jakąś z allegro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 11:36
fiorella82, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyNikodemko, ja przyznam, ze robiłam betę po tygodniu od pierwszych dwóch bet, bo miałam plamienia i się zestresowałam. Ale czekanie na wynik też było stresujące, bo popsuła się strona diagnostyki (a był piątek wieczór) i nawet nie wiedziałam, kiedy dostanę wynik
-
Lami wrote:A u mnie te sportowe odpadają staniki 😓 Musiałabym zwijać cyce w rulonik i je tam upychać 😁 Wezmę do szpitala zwykły na fiszbinach, ale miękki, stanik, i trudno, będę ściągać. W domu to już inaczej będzie. Bo tak właśnie czuję, jak piszecie, że z tych rozpinanych to jakiś jeden ewentualnie można mieć.
Ja wizytuję za 5 h. Ale i tak niczego się nie dowiem odkrywczego hahaha 😁
Wczoraj miałam pracowita noc, do 2 siedziałam i obrabiałam wiśnie. Mam 20 dużych kompotów i 3 gigantyczne słoje naleweczki! Oj, porządzę w wakacje 😁 już widzę siebie wieczorkiem na hamaczku, świeczki zapalone, muzyczka cicho gra, naleweczka wypełnia po brzegi kieliszek 😁 Fajnie wczoraj musiałam wyglądać w biedrze z 3 spirytusami 😁
Też mam łucznik, Zofię jakąś z allegro. -
To prawda, nie ma to sensu, ale do mojej wizyty jeszcze rowne 2 tygodnie, a ja mam poczucie braku kontroli, przy ktorym wariuje Sprobuje zacisnac zęby i wytrwac, a za hajs, ktory mialabym wydac na bete pojde na Króla Lwa.
fiorella82, Dośka, sunshine03, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dośka wrote:Beti wiem, z tymi cukrami można oszaleć... Ja wstaje, mierze i po tym letrox. Ale mam ten sam problem co Ty bo rano no nie ma opcji, żeby mi krew sama wypłynęła...
Dla mnie straszna lipa z tym braniem tabletki rano poniewaz:
1-wiem,ze sie gorzej wchlania wtedy mam to przebadane chyba .ze po niej mam 2 h nic nie jedzenia i picia
A ja lubie rano po przebudzeniu kawe I tu niestety nie bede mogla -
Beti no i super, ze Ci sie udalo umowic na ten piątek do dziadka! Wazne zeby bylo usg. Kurcze powiem Wam, ze mysle sobie, ze facet jakby dostal info ze malowanie i koniec to by na tym poprzestal bo sie „nie da”. A dziewczyny to jednak są zaradne i nie daja tak latwo za wygrana
Beti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023