Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Moja piłka zakończyła żywot w ten sam dzień kiedy to życie dostała. Mój owczarek chciał na niej poskakać i mu nie wyszło 😂 zamiast piłki robię przysiady i bujam się na kucaka... Nie wystarczy? :p modlę się o poród tej nocy bo jutro moja położna jest ostatni dzień przed urlopem 😂😂😂a to taka konkret babka, że ze względu na respekt do niej urodziłabym w godzinę 😁
Nikodemko, za tydzień masz moje wizytowe błogosławieństwo😂 -
Seks nie pomaga ziemniaków nie mam, ale oglądam tv w pozycji "słowiańskiego przukucu" 😂 sutki od masowania chyba mi odpadną zanim Mały się do nich dorwie.
Punktów poszukam, dawaj co tam jeszcze jest do sprawdzenia, jestem gotowa na wszystko 😂Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Seks nie pomaga ziemniaków nie mam, ale oglądam tv w pozycji "słowiańskiego przukucu" 😂 sutki od masowania chyba mi odpadną zanim Mały się do nich dorwie.
Punktów poszukam, dawaj co tam jeszcze jest do sprawdzenia, jestem gotowa na wszystko 😂Wik89 lubi tę wiadomość
-
Próbowałam wczoraj laktatora, ale siary tyle zaczęło lecieć, że się wystraszyłam 🙄
Nie mam oleju rycynowego w domu, ani niczego ostrego, mam 20 butelek kropli zoladkowych i nifurksazyd w syropie bo teść w Hasco-leku pracuje 😂
Jestem nieprzygotowana 🤦♀️ -
Domi juz za chwileczke juz za momencik 🥰 kciuki! ✊
Wizualizuję sobie, ze kiedys tez bede w ciazy i bede probowala trickow na wywolanie, hah na razie jest to po tych dlugich staraniach jakas abstrakcja dla mnie... 😅
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Domi_tur wrote:Próbowałam wczoraj laktatora, ale siary tyle zaczęło lecieć, że się wystraszyłam 🙄
Nie mam oleju rycynowego w domu, ani niczego ostrego, mam 20 butelek kropli zoladkowych i nifurksazyd w syropie bo teść w Hasco-leku pracuje 😂
Jestem nieprzygotowana 🤦♀️Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Przegladam sobie strony od poczatku wątku, Wasze ciążowe wspominki, pierwsze emocje...ach 😁
Wik89, Pestkaa, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Przegladam sobie strony od poczatku wątku, Wasze ciążowe wspominki, pierwsze emocje...ach 😁
I motto nadane przez None 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 20:43
Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023