Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze,nie pamiętam..gdzieś w moim koncie ustawiałam i mi zmieniło rabat. Ale może dlatego,że moja już niezbyt aktywna była bo Pola ukończyła dawno 3 latka? Teraz weszłam by sprawdzić i mam tylko "rezygnuję" przycisk no to nie sprawdzę..
-
Dziękuję za wszystkie Wasze miłe słowa. Podczas czytania postu Lami, aż łezki mi popłynęły ze wzruszenia. Jesteście takie serdeczne, no kochane po prostu 😘 Niby wiele już wiem i cieszę sie, że mogę korzystać z Waszych doświadczeń, ale stałam sie chyba obojętna na starania i już mi nie zależy. Nie wiem czy to dobrze czy źle..
Umówiłam się na wizytę u hematologa na 10.08. A jutro lecę z rana na krzywe.
Wiki, do boju!!! ✊✊
U mnie dziś też będzie seks, no musi być haha bo za długa przerwa już 😀
Edit. Dotarł do mnie dupek od Alex i Oliwkowej. Jeszcze raz dziękuję 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 21:22
OlivkowaMama, Nona, Wik89, Pestkaa, Lami, alex0806, fiorella82, Domi_tur, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No jak to jakie?! 😍 Środa dzien 🍦
U mnie dzis BYLO, bez loda ;P
Domi_tur, Lami, Słoneczko123, przedszkolanka:), Pestkaa, Nona, Dośka, blair., tęczova, Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Słoneczko, odreaguj w takim razie 😘 Może krótki urlop? Chociaż weekend z jakimś zwiedzaniem albo plażingiem? A po cichutku i tak idziemy po marzenia 😊
W sierpniu dużo będzie w takim razie u mnie placków ziemniaczanych 😂 Będę nawet na przykucu ucierać ręcznie te ziemniory.
Domi jeszcze ten napar z liści malin.
Nikodemko, na której już jesteś stronie? 😁 Ja już że trzy razy przeleciałam swoje wpisy na grudniowym watku, jak się udało, zawsze się wzruszam jak czytam o dziecku spod choinki. Muszę to w ogóle zapisać w takiej książeczce "Mój pierwszy rok", co dla małej nabyłam.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Podpowiedzcie mi proszę, bo nie wiem co robić. Nie idę teraz na żaden podgląd do gina, więc nie wiem kiedy będzie owulka, bo z testów owu to nie wiem co mi wyjdzie. I nie wiem od kiedy brać dupka i tą heparynę. A właśnie, jak z tą heparyną jest, kiedy się kłuć - rano czy wieczorem czy jak? Czuję się z tą całą niewiedzą do kitu 🙍
-
Lami wrote:Słoneczko, odreaguj w takim razie 😘 Może krótki urlop? Chociaż weekend z jakimś zwiedzaniem albo plażingiem? A po cichutku i tak idziemy po marzenia 😊
Lami, u mnie urlop ani nawet weekend na odpoczynek jest nierealny. Musiałabym na zwolnienie iść. Pracuję 3 z 4 (a nawet 4 z 5) soboty w miesiącu. Mam oddawane za jedną i naprawdę nie mam chwili, by się w pełni zregenerować. Jestem tą pracą zmęczona, ale najważniejsze, że ją mam. Choć rozglądam się już za inną. -
Lami wrote:Nikodemko, a zwolnienie to i tak chyba na początku od internisty najprędzej, takie 80%. Niektórzy 100% dopiero wypisują przy karcie ciąży dopiero.
Ale może któraś dostała bez, mi nie dali 😋 -
Słoneczko123 wrote:Podpowiedzcie mi proszę, bo nie wiem co robić. Nie idę teraz na żaden podgląd do gina, więc nie wiem kiedy będzie owulka, bo z testów owu to nie wiem co mi wyjdzie. I nie wiem od kiedy brać dupka i tą heparynę. A właśnie, jak z tą heparyną jest, kiedy się kłuć - rano czy wieczorem czy jak? Czuję się z tą całą niewiedzą do kitu 🙍
Kłuj się kiedy chcesz. Ja się kułam na wieczór Kłuć się możesz od kiedy chcesz - np. od 10dc do końca, heparyna Ci nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 21:54
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs - pewnie jak ja powiem, ze prowadze wlasna dzialalnosc i, ze jestem fotografem, to nie dostane wcale przez caly okres ciazy 😂 Przeciez przy wlasnej dzialalnosci ma sie wolne na zawolanie, a robienie zdjec, to nie praca. No dobra, mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle :d
Lami - poddalam sie poki co, doszlam do momentu pierwszych tygodni ciazy Meggs, ale jak juz bede miala kupe czasu, to wroce do tego z jakims notesikiem i napisze ksiazke, na podstawie Waszych doswiadczenWik89 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 18:05
Ani0nka, Lami, Nikodemka, Słoneczko123, Wik89, przedszkolanka:), madziorek86, blair., Nona, Domi_tur, fiorella82, sunshine03, Meggs, Dośka, Arashe, tęczova, Pestkaa, Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość