Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Na różu tez juz troche pomyszkowałam Pocieszyłam się, bo zdecydowana większość panikowała, jednak nie jestem sama 😂
Lami, Niezapominajka2, Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Hahaha, Niezapominajko, racja, dziwne to trochę jesteśmy wszystkie 😂 Kilkadziesiąt obcych sobie bab nastawia budziki na testowanie, wchodzi po kilkadziesiąt razy dziennie na wątek, który nie jest zabezpieczony żadnym hasłem i zostanie na zawsze na widoku dla świata 😂 Chyba, że znowu ruszymy temat jadu teściowych, to nam że 100 stron usuną.
Niezapominajka2, blair., przedszkolanka:), fiorella82, Wik89, Dośka, tęczova, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Jestem załamana. Po raz pierwszy nie mogłam dosięgnąć, żeby się ogolić i "przystrzyc". W pierwszej ciąży do samego końca sobie radziłam, nie wiem jak, skoro teraz w 30 tygodniu po prostu nie dam rady... Aż się poryczałam. Macie jakieś metody oprócz pomocy męża? Bo póki co jestem tym zażenowana.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj byłam w szkole rodzenia i było bardzo fajnie
Nie myślałam, że część zajęć to taki fitness dla ciężarnych!
Poczułam się trochę jak za starych dobrych czasów, jak chodziłam na siłkę na fitnessy ale mi tego brakuje!Meggs, Dośka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Było! 😀 A teraz leżę z tyłkiem do góry haha
Wik, jak u Ciebie? 😀Wik89, fiorella82, Meggs, Dośka, przedszkolanka:), Arashe, tęczova, Cytrynowy sok, Pestkaa, Lami, madziorek86, sunshine03, Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
-
Bylo bylo!
fiorella82, Meggs, Dośka, Słoneczko123, przedszkolanka:), Arashe, tęczova, Cytrynowy sok, Pestkaa, Lami, madziorek86, Nona, sunshine03, Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemka wrote:Teczova - co u ciebie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 08:01
Arashe, Słoneczko123, Pestkaa, Magda - mbc, Meggs, fiorella82, Lami, Nona, Wik89, blair., Dośka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszko kciuki za wizytę! Doczekałas
Wik i słoneczko, oby cykl był Wasz! I słoneczko powodzenia na krzywej
Ja już się gole po omacku nogi tylko krem da radę i zmywam gąbka.
Ja dziś na ktg... Trzymajcie kciuki, by dzidzia była grzeczna i nie miała skoków tętna 190...Słoneczko123, Pestkaa, przedszkolanka:), madziorek86, Ani0nka, Wik89, blair., Dośka lubią tę wiadomość
-
Ja też się gole po omacku i z pomocą lusterka ;p A że mam tylko wannę to jest mega utrudnienie jedną ręką trzymać lusterko A drugą maszynkę...
Przedszko kciuki za wizytę relacjonuj później;)
Arashe za kry też mocne kciuki;* niech spokojnie będzie i nie fika tak mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 08:12
Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵