X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova - ale zazdroooo 😍 wyslij nam jakas piekna fote. To beda Wasze ostatnie wakacje we dwoje!
    My planujemy jakis krotki wypad nad morze pod koniec sierpnia, ale nawet tego nie moge sie doczekac.
    Lucek znowu sie zgubil -_-
    Niezapominajko - rob wszystko, zeby byc spokojna. Na pewno wszystko bedzie dobrze.

tęczova lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • viki_31 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami wrote:
    Viki_31 a masz duphaston/luteinę i magnez? Najlepiej skontaktować się z lekarzem lub podjechać na ip, żeby wiedzieć, że wszystko ok. Być może plamienie po badaniu albo usg, a brzuch często między 10-16 tygodniem daje o sobie mocniej znać. Ale lepiej dmuchać na zimne 😊
    biore luteine, progesteron, estrofen, clexane i różne takie...

starania od 2014r Gyncentrum
    On-słabe nasienie 1%prawidłowych, HLA C1 C2
    Ona-problemy immunologiczne, MTHFR_1298A-C homozygotyczny, PAI-1 heterozygota, KIR AA,
    2IUI☹klinika Bocian,1IUI Accofil Invimed☹
    Start In-vitro kwiecień
    l07m0sk.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 18:05

Wik89 lubi tę wiadomość

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry nie ma to jak obudzić się a za oknem koszą. Wrr.. Oszaleli chyba od 7.. Jeszcze nie ciekawą noc miałam bo moje dziecię dostało gorączki na wieczór.
    Przedszkolanko Arashe kciuki za wizyty😉
    Madziorek miłego wypoczynku.. Gdzie się urlopujesz?? No już nie widać że to ciąża spożywcza 😂😂
    Lami jeju już na wylocie.. Cieszę się że wszystkie boleści odeszły i możesz działać☺️
    Tęczova oby dzisiejszy strzał okazał się trafny.. Jak ja Wam zazdroszczę tych urlopów..
    Niezapominajko kochana nie zadreczaj się tym poczekaj do wizyty. Wiem że to łatwe ale postaraj się nie kalulować.. Najważniejsze są przepływy. Trzymam kciuki za twoją Zosienke.

przedszkolanka:), tęczova, Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Lami Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko, w szpitalu mogą Cię zostawić, musisz się z tym liczyć. Zrób tak, jak czujesz. Ja bym chyba podjechała i zobaczyła, co na samej izbie zrobią i powiedzą.

Niezapominajka2 lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, badania i szczepienia!!!

Tęczowa, Madziorek udanych wakacji!! Ja od poniedziałku też zaczynam urlop :D

Niezapominajko, zobaczysz to może tylko był chwilowy alarm i zaraz się okaże, że Malutka pięknie nadgania.

U mnie lepiej z cukrami :) Wczoraj po obiedzie 95, po kolacji 77. Na czczo 77 i po śniadaniu 74 :)

blair., Wik89, przedszkolanka:), tęczova, Niezapominajka2, madziorek86, Ani0nka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko powodzenia!
    Dośka no i super :)
    Niezapominajko rowniez powodzenia, trzymam kciuki za dobre wyniki😘
    Teczova aaaaaaa wspaniale! Baw sie dobrze i czekamy na fotki 😁
    A ja dzis bylam u fryzjera i sobie strzelilam grzywke, rewolucja na glowie totalna :D oby i w zyciu niedlugo nastapila :D

Dośka, przedszkolanka:), tęczova, blair., Nona, Cytrynowy sok, Słoneczko123 lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs wrote:
    Dziewczyny a czy któraś leczyła infekcje intymna antybiotykiem? Bo ja globulki już nie zastosuje, bo na bank bede plamić.
    Ja! Glownie Zinnatem :)

Meggs lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Teczova - ale zazdroooo 😍 wyslij nam jakas piekna fote. To beda Wasze ostatnie wakacje we dwoje!
    My planujemy jakis krotki wypad nad morze pod koniec sierpnia, ale nawet tego nie moge sie doczekac.
    Lucek znowu sie zgubil -_-
    Niezapominajko - rob wszystko, zeby byc spokojna. Na pewno wszystko bedzie dobrze.
    Haha to tak jak ja czekam na wizytę by sie zgodzil na kilka dni by morze zobaczyc😂

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka2 wrote:
    Przedszkolanko mam wrażenie, że minęły wieki od Twojej ostatniej wizyty 😁 a zawsze wydawało mi się, że masz je co chwilę. Cieszę się,że to już 😊 czekam na wieści!
    Haha mam tak samo 😂 a teraz będę miala prawdopodobnie dopiero za 3 tyg.to dopiero wiecznosc😣😣

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    Ja! Glownie Zinnatem :)
    Ooo robie screena i może poproszę o to gina 😊 a w ciąży tez go stosowałaś? Jest bezpieczny? Bo ja dzisiaj znów czuje ze coś nie gra, ale lekarz powiedział ze jak plamie to globluki nie, więc marne pole do popisu mi zostaje 😔 a chcialabym sie pozbyc na dluzej tego dziadostwa.

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, Wiki, no jasne, że wyślę Wam fotki :) najbardziej liczę na piękną fotkę pozytywnego testu od Domi na tle oceanu... ech marzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 10:38

Lami, Arashe, Wik89, blair., przedszkolanka:), Nikodemka, Słoneczko123, Domi_tur lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety mam skierowanie na ktg jutro do szpitala, bo tętno nawet 200, a średnio 175 jakoś... Może później pokaże Wam zapis... Pewnie mnie zatrzymaja...

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png

Wysłany: 25 lipca 2019, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wysłany: 25 lipca 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe trzymaj sie! Juz ostatnia prosta
    Niezapominajko, no to chyba warto teraz sprawdzic, kciuki za to zeby bylo wszystko dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 11:08

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Lami Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe, dokładnie tak, jak pisze Niezapominajka. Już jesteś daleko, na spokojnie, dobrze, że miałaś takie ktg zalecone i że wiedzą, żeby reagować i obserwować Ciebie i maleństwo. Nie denerwuj się, odpocznij dzisiaj 🤗

Niezapominajko, woda z ogorasów, owoce i coś słodkiego. Tak kazała mi położna, żeby co jakiś czas serwować, bo przecież moja to taki leń. Po szklarnie wody z ogórków ma czkawkę, a tak to rzadko kiedy czułam. Przynajmniej przeponę ćwiczy.

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 11:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko u mnie nic tak nie działa na rozruszanie bejbi w brzuszku, jak pół paczki żelek haribo. W stresujących chwilach polecam zjeść :) u mnie rusza się wtedy, jak szalony

• tęczova Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe, Niezapominajko, trzymam mocno za Was kciuki! Już niedługo będziecie, jak Domi, pytać o sposoby na przyspieszenie akcji porodowej :) na wszelki wypadek kupujcie już ziemniaki! Trzymajcie się dzielnie!

Niezapominajka2, blair., Wik89, Arashe lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
‹‹ 1275 1276 1277 1278 1279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ