Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Teczova - w takim razie trzymam kciuki zeby wyniki meza sie poprawily, a Wrona dal zielone swiatlo
Meduj nam tu wszystko!
Przedszko, Arashe - kciuki za wizyte :*
Arashe, tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja tez się gole po omacku😂😂 ale tylko z wizyty na wizytę 😁 plus dużego brzucha, ze właśnie nie widać włosów i się tak tym nie przejmuje, ze ogolić się trzeba 😃😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 08:51
alex0806, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 22:07
Słoneczko123, alex0806, Ani0nka, Lami, Meggs, przedszkolanka:), Szczęściara, Wik89, Niezapominajka2, OlivkowaMama, Pestkaa, blair., Nikodemka, tęczova, Arashe, Dośka, Nona, Cytrynowy sok, Domi_tur, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Słoneczko, Wiki, Tęczova - owocnych owulacji! 😊
Madzia, pewnie dlatego Jerzy taki nerwowy był wczoraj, wie co się święci 😊
Arashe, miłego słuchania serduszka. 😊 Swojego dzidzia słyszałam tylko trzy razy krótko podczas USG i raz na detektorze. I ostatnio jak pani położna przyszła z tą śmieszną trąbką i sobie słuchała, to trochę jej zazdrościłam. Oczywiście po jej wyjściu przeszukałem cały brzuch stetoskopem, bo tylko taki sprzęt posiadam, ale nic nie znalazłam 😁
Mi wczoraj popołudniu wróciły wszelkie siły witalne. Pośladek zregenerował się w 100%, brzuch i nie wiem spojenie łonowe nic nie ciągną. Czuję się jak nowonarodzona. Nawet w nocy wyprałam jeszcze w wannie dywan 😁 Ciekawe jak długo ta dobra passa będzie trwać.
Madzia, super brzuszek! Odpoczynku dużo dużo mimo gromadki dzieciaczków 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 09:02
przedszkolanka:), tęczova, Arashe, madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A dzisiaj zaczynam 35 tydzień! 😮
przedszkolanka:), Wik89, Szczęściara, blair., Pestkaa, Nikodemka, tęczova, Arashe, madziorek86, Dośka, alex0806, Magda - mbc, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Arashe to moja Polka taka byla i maly teź się już rozkręcił. Nie pociesze, taki charakterek 😀
Madzia pięknie rośniesz;) odpoczywaj!
Lami niech passa trwa jak najdłuźej :)ale z tym dywanem to Cie ponioslo😂
I gratuluję nowego tygodnia! Zaraz donoszona!:oWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 09:06
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
hej.
czy delikatne plamienie na brazowo i bol brzucha zdarzały sie wam w 10tc?wczoraj byłam u ginekologa wszystko ok a dzis plamienie i boli mnie brzuch...nie wiem czy panikowac czy przeczekać. -
Viki_31 a masz duphaston/luteinę i magnez? Najlepiej skontaktować się z lekarzem lub podjechać na ip, żeby wiedzieć, że wszystko ok. Być może plamienie po badaniu albo usg, a brzuch często między 10-16 tygodniem daje o sobie mocniej znać. Ale lepiej dmuchać na zimne 😊Szczęśliwa siódemka ❤️
-
przedszkolanka:) wrote:Dziękuję za kciuki!
Teczova gdzie się wybieracie na wakacje?
Arashe a skąd skoki takie? Szaleje tak?
Magda powodzenia!Meggs, przedszkolanka:), madziorek86, blair., Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajko a na jaki kolor postawiliście?
I jesteś pewna że dobrze wszystko policzyłaś? Moze wcale nie jest tak źle. Trzymam kciuki za Zosię, jak ma Cie to uspokoić to zgłoś się do tego szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 09:32