Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe kurcze..taka rozbrykana? Ale jeszcze cgwilka tylko..
Niezapominajko mój ma czasem takie 3 dniowe uspokojenie. Nie raz zadziała słodkie a nie raz rzodkiewka ostra. Podokuczaj jej moze tez troszkeNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2, Cytrynowy sok, madziorek86, OlivkowaMama, Magda - mbc, sunshine03, talku, Dośka, tęczova, Ani0nka, Szczęściara, Nikodemka, viki_31, alex0806, Wik89, blair., Nona, przedszkolanka:), Słoneczko123, Domi_tur, Arashe, fiorella82, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
PierwiastkaZuza wrote:Dziewczyny, czekam w luxmedzie teraz na wizytę u gina bo internista nie miał pojęcia na temat szczepionki na krztusiec. Czy pamiętacie jak nazywała się ta wasza szczepionka? Boostrix albo Infarix?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs, zakochałam się w Twoim brzuszku 😍
Cytrynowy, musimy się zaprzyjaźnić - własna stadnina, dom na Lanzarote 😍😂 byłam dotychczas tylko na Teneryfie dwa razy, klimat wysp kanaryjskich jak dla mnie jest idealny!Cytrynowy sok, Meggs lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Cytrynowa, szacun za liczbę serduszek, no musi być z tego mała cytrynka“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Cytrynowy sok zaszalałaś z tymi serduszkami. To musi się udać
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Meggs u lala.. Piękna figurka😍
Cytrynowy sok ale szalejecie.😁😁
Mnie od rana boli podbrzusze.. Nie szaleje ostatnim czasem za bardzo a dziś to w ogóle nic nie robię przez ten upał..Cytrynowy sok, Meggs lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )