Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko widziałaś ile posiłków tam jest, jaki jadłospis? Na bank się nie zagłodzisz 😘
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Beti, no! Ale super doktorek! Jak to nigdy człowiek nie może być pewien czego w życiu się spodziewać. Ty tam dobrze zabajeruj doktorka przed oględzinami, że dajesz sobie prawo do niezapowiedzianych bezterminowych wizyt 😁
I padłam z tekstu "porozmawialiśmy jak lekarz z lekarzem" 😂 Ale my byśmy super klinikę założyły. "Ah tak, ma Pani mutacje? Wyśle Panią na konsultacje do pani doktor Magdymbc", "Problemy z cukrem? Pani doktor AniOnka wszystko wyjaśni" itd 😂
Niezapominajko, piękny prezent. Super dziewczyny z tymi sesjami 💗 Poszlismy na dwie godziny na spacer po lesie, tak pięknie słonko przebijało przez drzewa i mówię, że mogłam tę sukienkę co miałam na ślub wziąć i zrobić kilka zdjęć z brzuszkiem. Ale jestem fajtłapa.
hahahaha, Lami, padłam! 😅💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Przedszko, kto ma to ogarnąć jak nie Ty, najbardziej fit mamuśka, druga choda! Przed Tobą mi najbardziej głupio, że tak tę pizzę żrę 🙈
Endo zrobione, obowiązek małżeński spełniony, owu, czekam na Ciebie 😈Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 00:29
Wik89, blair., Meggs, przedszkolanka:), VianEthel2, Słoneczko123, Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyMeggs wrote:Dzień dobry! Pięknego weekendu dla Was dziewczyny! Ja już pałaszuje śniadanko bo wstałam na takim głodzie jak nie wiem 😋
Meggs, Nikodemka, tęczova, VianEthel2, Słoneczko123, Wik89, blair., Szczęściara, Dośka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Glupia matka wita sie w 30 tygodniu..
Wczoraj nazarlam sie oscypkow i innych serow goralskich. Uwielbiam.. A poten się kaplam ze przeciez nie moge tego jesc.. Bo listeria...
Przedwczoraj beczalam caly wieczor bo jak zistawie mala a wczoraj caly bo zjadlam oscypki. Zrobilam se wczasy jak cholera.. Teraz bede caly czas myslec o tym , zwlaszcza , ze odpalilam internety i naczytalam sie jak babki w 30 tc sie zarazily i dzieci zmarly. Wiec mam super stresy. Masakra. Poradzcie cos zanim ocipieje.. -
A ja nadal nie zdecydowalam czy isc na ta wizyte, mam czas do 10.00.
Pozniej weekend na pelnych obrotach, zdjecia na Slubie, jutro Chrzest i dwie sesje dzieciece... Stresuje mnie troche jak bede sie czuc, bo szybko sie mecze i mam chyba delikatne mdlosci. Juz pokazuje mi sie przed oczami wizja jak rzygam w Kosciele 🙈 -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:A ja nadal nie zdecydowalam czy isc na ta wizyte, mam czas do 10.00.
Pozniej weekend na pelnych obrotach, zdjecia na Slubie, jutro Chrzest i dwie sesje dzieciece... Stresuje mnie troche jak bede sie czuc, bo szybko sie mecze i mam chyba delikatne mdlosci. Juz pokazuje mi sie przed oczami wizja jak rzygam w Kosciele 🙈Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z trójką z przodu 🤗😍
Blair dziękuję,już sobie czytam na dzień dobry😀 wczoraj nawet w jadlospisach od dziewczyn byla 1 parówka😀😂 musze wszystko podrukowac a później metoda prób i błędów.
Teczoba a Ty myslisz,że ja pizzy nie jadam?;p no może nie w takich ilościach a juz teraz jedynie Ty za mnie możesz co najwyżej zjeśc ,ale dobra pizza nie jest zla 😀
Monia ja sie nie znam ale oscypka mmm bym zjadla 😀
Nikodemko a idź. Jak wiesz w glowie,że serduszka i tak nie będzie bo jest za malusie a uspokoi Cię to np.źe jest pecherzyk w dobrym miejscu to nie zastanawiaj sie.
A rzyganko pod kosciolem to lepsza wizja? Bo z Pola mi się zdarzyło szukac krzaczka😂😂Nikodemka, Meggs, tęczova, Wik89, blair., Dośka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Jasne, jesli pojde, to nie po serduszko, a jedynie po pecherzyk w prawidlowym miejscu i ewentualnie zwolnienie, choc ten lekarz raczej mnie pogoni w tej sprawie.
Przedszko, nie pocieszylas mnie z tym rzyganiem pod Kosciolem. Znajac moje szczescie zachcialoby mi sie szukac krzaczka w momencie polewania glowki dzieckaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Fiorella musze wypróbować Twój sposób 😊 bo ja z reguły jak się obudzę przed 6 to leżę i czytam internety 😁
Nikodemko jak będziesz spokojniejsza to idź na wizytę. Tylko jakbys wziela l4 od dziś to w sumie na dzisiejszych sesjach nie powinno Cie być. Nie wiem czy to troche nie za pozno na odwołanie zleceń. Na pewno męczyć będziesz się teraz znacznie szybciej i dla mnie osobiście najgorsze jest stanie w bezruchu bo momentalnie robi się słabo. Także uwazaj na siebie. -
Nikodemko ja byłam na takiej wizycie pęcherzykowej bo się nasłuchałam od koleżanek o ciążach pozamacicznych i MUSIAŁAM wiedzieć, czy jest w dobrym miejscu. Oczywiście było widać sam pęcherzyk, w środku absolutnie nic. (38dc, jakieś 21dpo, nie określę dokładnie, bo nie wiem kiedy była a aplikacje twierdzą że ok 17dc).
Potem oczywiście się stresowałam że będzie pusty a kolejna wizyta była za 2 tygodnie i była już krudzynka 0.88cm i serduszko.
Jedyne co dobre z tej wczesnej wizyty to to, ze miałam ze sobą wyniki z badań krwi i dostałam od razu Euthyrox, bo mi tarczyca ciut zwariowała.
Teraz będę z niego powoli schodzić.
Jeśli sam pęcherzyk ma Cię uspokoić to oczywiście idź 😊 ale różnie to bywa. Ja chy a już bym więcej nie poszła, chyba że po leki lub l4.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy