X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytałam do końca.. mam wrażenie,że albo zagłodzę dziecko albo będę się bujać z cukrami do końca ciąży..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 18:03

Ani0nka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko widziałaś ile posiłków tam jest, jaki jadłospis? Na bank się nie zagłodzisz 😘

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f2c0948e86f8.jpg
    To jest moja tabelka, która stworzyłam. Zapisuj sobie dokładnie co jesz i zobaczysz co Ci nie służy 😘 dasz radę ❤️

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami wrote:
    Beti, no! Ale super doktorek! Jak to nigdy człowiek nie może być pewien czego w życiu się spodziewać. Ty tam dobrze zabajeruj doktorka przed oględzinami, że dajesz sobie prawo do niezapowiedzianych bezterminowych wizyt 😁
    I padłam z tekstu "porozmawialiśmy jak lekarz z lekarzem" 😂 Ale my byśmy super klinikę założyły. "Ah tak, ma Pani mutacje? Wyśle Panią na konsultacje do pani doktor Magdymbc", "Problemy z cukrem? Pani doktor AniOnka wszystko wyjaśni" itd 😂

Niezapominajko, piękny prezent. Super dziewczyny z tymi sesjami 💗 Poszlismy na dwie godziny na spacer po lesie, tak pięknie słonko przebijało przez drzewa i mówię, że mogłam tę sukienkę co miałam na ślub wziąć i zrobić kilka zdjęć z brzuszkiem. Ale jestem fajtłapa.

hahahaha, Lami, padłam! 😅

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami ja tez się uśmiałam 😂😂

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Wysłany: 26 lipca 2019, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze,że jesteście. Ciagle mnie na duchu podnosicie😚
    Anionka mam tez taka i jutro startuje 😫
    Niezapominajko oj zanim sie wyszkole perfect to mam nadzieję że zdazy Olek się urodzic;p

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • blair. Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 01:10

• tęczova Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszko, kto ma to ogarnąć jak nie Ty, najbardziej fit mamuśka, druga choda! Przed Tobą mi najbardziej głupio, że tak tę pizzę żrę 🙈

Endo zrobione, obowiązek małżeński spełniony, owu, czekam na Ciebie 😈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 00:29

Wik89, blair., Meggs, przedszkolanka:), VianEthel2, Słoneczko123, Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Pięknego weekendu dla Was dziewczyny! Ja już pałaszuje śniadanko bo wstałam na takim głodzie jak nie wiem 😋

fiorella82, Wik89, blair., Dośka lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs wrote:
    Dzień dobry! Pięknego weekendu dla Was dziewczyny! Ja już pałaszuje śniadanko bo wstałam na takim głodzie jak nie wiem 😋
    Hahaha, ja dziś wstałam o 5 z wilczym głodem, właśnie zaczynam oglądać drugi film. Uwielbiam takie soboty. Wstaje głodna, jem, piję herbatę i drzemka przed tv. I wstaje o 9 i wydaje mi się że to drugi dzień weekendu. Dzięki temu moje weekendy są trzy, albo nawet cztero dniowe 😁

Meggs, Nikodemka, tęczova, VianEthel2, Słoneczko123, Wik89, blair., Szczęściara, Dośka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glupia matka wita sie w 30 tygodniu..

Wczoraj nazarlam sie oscypkow i innych serow goralskich. Uwielbiam.. A poten się kaplam ze przeciez nie moge tego jesc.. Bo listeria...

Przedwczoraj beczalam caly wieczor bo jak zistawie mala a wczoraj caly bo zjadlam oscypki. Zrobilam se wczasy jak cholera.. Teraz bede caly czas myslec o tym , zwlaszcza , ze odpalilam internety i naczytalam sie jak babki w 30 tc sie zarazily i dzieci zmarly. Wiec mam super stresy. Masakra. Poradzcie cos zanim ocipieje..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal nie zdecydowalam czy isc na ta wizyte, mam czas do 10.00.
    Pozniej weekend na pelnych obrotach, zdjecia na Slubie, jutro Chrzest i dwie sesje dzieciece... Stresuje mnie troche jak bede sie czuc, bo szybko sie mecze i mam chyba delikatne mdlosci. Juz pokazuje mi sie przed oczami wizja jak rzygam w Kosciele 🙈

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    A ja nadal nie zdecydowalam czy isc na ta wizyte, mam czas do 10.00.
    Pozniej weekend na pelnych obrotach, zdjecia na Slubie, jutro Chrzest i dwie sesje dzieciece... Stresuje mnie troche jak bede sie czuc, bo szybko sie mecze i mam chyba delikatne mdlosci. Juz pokazuje mi sie przed oczami wizja jak rzygam w Kosciele 🙈
    Ja masz możliwość to idź. Trzymam kciuki jak za siebie:) Troszkę stresu z Ciebie zejdzie i łatwiej będzie funkcjonować. Tylko pamiętaj że ma prawo nie być serduszka, ale to wiesz😉 Chętnie bym z Tobą poszła😁

Nikodemka lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 lipca 2019, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z trójką z przodu 🤗😍

Blair dziękuję,już sobie czytam na dzień dobry😀 wczoraj nawet w jadlospisach od dziewczyn byla 1 parówka😀😂 musze wszystko podrukowac a później metoda prób i błędów.

Teczoba a Ty myslisz,że ja pizzy nie jadam?;p no może nie w takich ilościach a juz teraz jedynie Ty za mnie możesz co najwyżej zjeśc ,ale dobra pizza nie jest zla 😀

Monia ja sie nie znam ale oscypka mmm bym zjadla 😀

Nikodemko a idź. Jak wiesz w glowie,że serduszka i tak nie będzie bo jest za malusie a uspokoi Cię to np.źe jest pecherzyk w dobrym miejscu to nie zastanawiaj sie.
    A rzyganko pod kosciolem to lepsza wizja? Bo z Pola mi się zdarzyło szukac krzaczka😂😂

Nikodemka, Meggs, tęczova, Wik89, blair., Dośka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit; belly pokazuje mi 8 mc (czyli juz za tydzien oficjalnie!) I 70 dni do porodu :ooo

Wik89, blair., Dośka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, jesli pojde, to nie po serduszko, a jedynie po pecherzyk w prawidlowym miejscu i ewentualnie zwolnienie, choc ten lekarz raczej mnie pogoni w tej sprawie.
    Przedszko, nie pocieszylas mnie z tym rzyganiem pod Kosciolem. Znajac moje szczescie zachcialoby mi sie szukac krzaczka w momencie polewania glowki dziecka :D

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko powiem Ci tak- nie pytaj gdzie ja nie rzygalam i w jakich sytuacjach ;p ale wtedy wiesz,że z kropkiem wszystko jest ok ;)
    A l4 nalezy Ci sie !

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiorella musze wypróbować Twój sposób 😊 bo ja z reguły jak się obudzę przed 6 to leżę i czytam internety 😁

Nikodemko jak będziesz spokojniejsza to idź na wizytę. Tylko jakbys wziela l4 od dziś to w sumie na dzisiejszych sesjach nie powinno Cie być. Nie wiem czy to troche nie za pozno na odwołanie zleceń. Na pewno męczyć będziesz się teraz znacznie szybciej i dla mnie osobiście najgorsze jest stanie w bezruchu bo momentalnie robi się słabo. Także uwazaj na siebie.

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • VianEthel2 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja byłam na takiej wizycie pęcherzykowej bo się nasłuchałam od koleżanek o ciążach pozamacicznych i MUSIAŁAM wiedzieć, czy jest w dobrym miejscu. Oczywiście było widać sam pęcherzyk, w środku absolutnie nic. (38dc, jakieś 21dpo, nie określę dokładnie, bo nie wiem kiedy była a aplikacje twierdzą że ok 17dc).
    Potem oczywiście się stresowałam że będzie pusty a kolejna wizyta była za 2 tygodnie i była już krudzynka 0.88cm i serduszko.

Jedyne co dobre z tej wczesnej wizyty to to, ze miałam ze sobą wyniki z badań krwi i dostałam od razu Euthyrox, bo mi tarczyca ciut zwariowała.
    Teraz będę z niego powoli schodzić.

Jeśli sam pęcherzyk ma Cię uspokoić to oczywiście idź 😊 ale różnie to bywa. Ja chy a już bym więcej nie poszła, chyba że po leki lub l4.

👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
    Diana: 23.02.2021
    Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
    Okolice Warszawy
‹‹ 1291 1292 1293 1294 1295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ