Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
blair. wrote:Beti no to super trafiłaś! Nawet Ci dziadziuś sprzęt nowy kupi 😊
Endo to na estrofemie mi podrośnie, bardziej mnie martwi owulacja z lewej strony, gdzie jajowód raczej niedrożny. Ale piję dziś więcej czerwonego wina, to już mi weselej -
Franca i Dziadzia dobry team 😎😂
No to dobrze Beti, co do tych kilku obok siebie, to ja w pierwszym cyklu z clo mialam dwa obok siebie na jednym janiku, na drugim jeden, no i ok, ciazy z tego nie bylo, ale owu byla prawdopodobnie z obu stron a wiec z ktoregos z tych dwoch przylegajacych do siebie tezBeti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Magda - mbc wrote:teczova ❤️❤️❤️
Beti, super 👨🏻🦳oczywiscie dajesz znac w pon po wizycie 🙌🏻 mam nadzieje, ze bedzie approved to nowe usg i bedziesz ganiac na podglady 🙌🏻
I to jest to wlasnie o czym kiedys pisalysmy.Jak lekarz pacjentowi tak pacjent lekarzowi...Lami, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na aromku jaka tam jest dawka leku 5 ? Tak jak clo?Dostalam lamette i tam jest dawka 2,5
Mysle brac od nastepnego cyklu.Ale nawet jakbym brala clo to po pół tabletki a nie cala.Nie chce 2 pecherzykow bo one sie u mnie zlepiaja -
Meggs wrote:Hahaha Beti no widzisz 😊 dziadzia cacy 😊 super! I powiedz mi czemu psioczysz tak na ten prawy jajnik? Przecież on drożny, sprawny co Ci tam w nim nie pasuje?
-
Godzina po zjedzeniu pizzy- 129 cukier! Juhuuuu (norma do 140) wiec jest dobrze 😁😁
blair., przedszkolanka:), Dośka, Cytrynowy sok, tęczova lubią tę wiadomość
-
[QU,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:22
-
Beti82 wrote:Meggs tak niby drozne mam oba.Ale jak zaszlam to mialam owu z lewego ahh i tak jakos mam nadzieje,ze ten lewy lepszy.Zdecydowanie czesciej mam z prawego.
Wik89, blair., Beti82, Cytrynowy sok, tęczova lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 18:03
Ani0nka, Słoneczko123, blair., Wik89, przedszkolanka:), Meggs, Beti82, alex0806, Nikodemka, Lami, tęczova, Nona, Szczęściara, Dośka, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Beti, jak to u mnie w pracy mówią "nie świruj" 😀 Wszystko się u Ciebie pieknie zapowiada i pyknie, zobaczysz ☺
Blair, endo podrośnie i będzie piękne, daj mu kilka dni ☺ a co do jajowodu, pewności nie masz, że niedrożny, także zawsze trzeba wierzyć i być pozytywnie nastawionym ☺
Domi <przytulam> ❤blair. lubi tę wiadomość