Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
OlivkowaMama wrote:Domi widać nastrój bardzo dobry haha. Masz świadomość, że za kilka dni młody będzie już z Wami? 😍
Właśnie przed chwilą ryczałam, że mnie po terminie położą w szpitalu i będą torturować niewiadomo ile dni zanim Kurczak przyjdzie na świat 😂 także samopoczucie perfekcyjne 👌
Nie wiem co gorsze, czy to czekanie, czy to że nie dociera do mnie powaga sytuacji 🙄 -
nick nieaktualny
-
Nona super opcja my jeździliśmy że znajomymi zanim oni mieli dziecko, a z drugimi zanim ja zaszłam w ciążę ciezko sie zgrać, kazdy ma jakies inne obowiązki. Jak wam sie udaje to zazdroszczę
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kurde, az chyba wejde na pudla przez Was heheh 😅
Beti💓 daj znaka!
Domi to już tuż tuż!
Edit. Ok wyczytalam, ze Dżona ma 40 lat. No to jest dla nas staraczek nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 19:40
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajko, nawet nie wiesz ile znaczy dla mnie Twoje zrozumienie 😂❤️ to trudne, kiedy masz termin na lipiec a tu 14 sierpniówek rozpruwa się dzień po dniu, wrzuca zdjęcia swoich Maluszków a Ty czekasz🙄 no ale luz, w 42 tygodniu będą musieli wywołałac mi poród 😂
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Uw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:21
Ani0nka, Domi_tur, blair., tęczova, alex0806, Nona, przedszkolanka:), Magda - mbc, Dośka, Niezapominajka2, Wik89, OlivkowaMama, Szczęściara, Meggs, Słoneczko123, fiorella82, sunshine03, Nikodemka, Lami, Arashe, madziorek86, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Blair gdzies mi sie Twoje endo mignelo.Tez mam slabe ale sie nie martwie bo wiem ,ze nawet w 3 dni potrafi ladnie podgonic.Tak jak dziewczyny pisaly przed sama owu najwiecej rosnie.
-
Domi, przytulić tak, żeby Delfinka wycisnąć?
Lami, kiedyś pracowałam w pizzerii, ciągle straty byly 😂
Bożenka rodzi? To ja chyba mam owu! Dawać mi jej brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 20:36
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jak piszę głupoty to przepraszam ale robię endo na imieninach teściowej 🍷
blair., Wik89, Słoneczko123, Nikodemka, Lami, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”