Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka wrote:
    Zawsze się zagapię ;) Wchodzimy w 7 miesiąc i 3 trymestr :)
    Dośka mi wszystkie apki pokazują że 7 msc i 3 trymestr jest dopiero od 28+0 😊

Magda - mbc, Ani0nka lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair ale endo rośnie przed sama owulka. Ja kiedyś w 3dc miałam 5,7 a potem w 15 dc (przy pęcherzyku 19mm) nadal 5,7 a już przy owu ponad 7 mm. Także jeszcze nie panikuj i daj mu czas 😊 ja z endo 7mm jestem w tej ciąży , także da się!

Cytrynowy sok, blair., Wik89 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs wrote:
    Dośka mi wszystkie apki pokazują że 7 msc i 3 trymestr jest dopiero od 28+0 😊

No właśnie na różnych stronach, różnie podają i już czasami nie wiem, której wersji się trzymać ;)

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • blair. Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 10:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka wrote:
    No właśnie na różnych stronach, różnie podają i już czasami nie wiem, której wersji się trzymać ;)
    W większości jest, że 27+0 lub 28+0, także jeszcze chwilę musisz poczekać :D

Dośka lubi tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair - poczekaj jeszcze, podrosnie, daj mu szanse :) A moze owulka jednak bedzie pozniej? Z reszta jak nie chcesz, to nie wierz. Ja tak mocno wierze w Twoj cykl, ze wystarczy :)

blair. lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 18:06

blair., Wik89 lubią tę wiadomość

• blair. Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandacik zaplacony,dodatkowa oplata na poczcie 12 zl-bajka! Za glupote sie placi ;p

Teraz co pamiętam:
    Sunshine,Alex bardzo Wam dziekuje! Ja porownywalam juz wszystkie usg plus te z Polą i nakrętka gotowa. A wiem,że Olek się kręcil,ziewał i był nisko więc bląd pomiaru jasne ze może być..ale wtedy waga niższa nie? Ale kij z tym,mam.zdrowe dziecko i noc mu nie wkręcam!!

Niezapominajko jak tylko szpital,pierdyluon innych badań Cię uspokoi-idź. Twój spokój i dziecka najważniejszy!

Cytrynowa ale bosko😍
    Podobno nad morzem ma lac przyszly tydzien ale i tak sie jaram😀😀

Blair no to wino,migdały i sex! Co to w ogóle za wymowki są ja nie wiem. Pecherzyk piękny,korzystać jest mus!

Dośka gratuluje ostatniej prostej!;)
    Sloneczko brawo Ty 😀
    Ja koncze salatkę ,kawę i pierwszy pomiar cukru za godzine:o

Lami poptosze na pewno ale to dopiero za 4 tygodnie buu. Ale zleci moze bo wakacje,pozniej ogarniam na glanc pranie i wyprawke,malowanie mamy,lozeczko rozkladamy,jeszcze tv przenosimy bo na przewijak mam wnęke specjalna a tam teraz stoi i urodziny po drodze😀

Arashe bardzo się cieszę,ze wszystko okazalo sie falszywym alarmem ;)

Arashe, blair., Dośka, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, Słoneczko123 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blair. wrote:
    Endometrium to na lekach na pewno jeszcze podrośnie, gorzej z tym niedrożnym jajowodem, no bo obstawiamy, że jest niedrożny :)

Haha Niezapominajko sprawiłaś że się uśmiechnęłam, będziemy się bzykać i tak 😊
    Polubiłam zamiast zacytować. Tak jak dziewczyny radzą, kup winko orzechy i nie zniechęcaj się, Endo podrośnie, jajeczko jeszcze małe, więc kilka dni wzrostu Endo zostało, ja też ostatnio miałam 5mm w 10 DC, a skończyło się na 12 mm w 15 DC. Endo rośnie tuż przed i tuż po owu. Masz czas 😃

nick nieaktualny, blair. lubią tę wiadomość

• Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 18:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka2 wrote:
    Blair a planujesz powtórzyć to hsg? Czy lekarze przyjmują, że oba są drożne?

Sunshine dobrze, że w lutym na zwolnieniu nie byłam jeszcze 😁 Nie pamiętam czy pisałaś - jak tam wypadł przewijak na komodzie z Ikei?
    czekam cały czas na przesyłkę z przewijakiem :( zamawiałam w zeszły piątek i już powinnam ją mieć, a nadal nie przyszła :( jak tylko przyjdzie to się pochwalę :D

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej blair, spokojnie kochana, z endo tak jak pisza dziewczyny (wiem, tez czasem smece nad moim, bo tez jest bez rewelacji), na pewno do samej owulki podskoczy, a co do jajowodu to naprawde nigdy nic nie wiadomo, nie masz informacji, ze jest niedrozny a tylko tak podejrzewacie, nie ma co na tym sie koncentrowac w zwiazku z tym, a juz tym bardziej nie mysl, ze iui nie ma sensu, przeciez nie wiesz z ktorej strony bedzie owu za miesiac! J jednak trzymam kciuki jeszcze za ten cykl😘
    Jestes teraz na Clo?
    Clo troche oslabia endometrium

blair. lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Lami Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair kochana i witamina E w kropelkach i c do tego! Koniecznie! Nawet przeczytałam gdzieś kiedyś, że u osób z endometriozą są zaniżone wartości tych witamin w organizmie nie potrafię racjonalnie wytłumaczyć o co dokładnie chodziło.
    Ja leciałam na samych suplach i witaminach, bez wspomagania typu migdały i wino i endo rosło jak głupie.

blair. lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka ja za 2 dni wchodzę w 3 trymestr czyli 27+0 wg tego tu kalendarza ciąży, wiec spokojnie zaraz wskoczysz za mną 😁😘

Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2019, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 11:31

• blair. Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie oglaszam, ze ciazunia weszla. Zjadlam 2 kawalki pizzy i pass. Ja i tylko dwa kawalki pizzy, tosz to szok! 😳 Na Krola Lwa nie pojechalismy, bo chce mi sie spac... Zegnaj stare zycie!

przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Ani0nka, alex0806, blair., Słoneczko123, nick nieaktualny, Magda - mbc, tęczova, Arashe, Wik89, Szczęściara, VianEthel2, madziorek86 lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko witaj w ciąźy 😀 jeszcze nie jedna rzecz Cię zdziwi 😀

tęczova lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Nikodemko no to jakaś lipa 😋 u mnie cały czas wchodzi cała pizza 🍕🍕🍕

tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
‹‹ 1286 1287 1288 1289 1290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ