Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair ale endo rośnie przed sama owulka. Ja kiedyś w 3dc miałam 5,7 a potem w 15 dc (przy pęcherzyku 19mm) nadal 5,7 a już przy owu ponad 7 mm. Także jeszcze nie panikuj i daj mu czas 😊 ja z endo 7mm jestem w tej ciąży , także da się!
Cytrynowy sok, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blair - poczekaj jeszcze, podrosnie, daj mu szanse A moze owulka jednak bedzie pozniej? Z reszta jak nie chcesz, to nie wierz. Ja tak mocno wierze w Twoj cykl, ze wystarczy
blair. lubi tę wiadomość
-
Mandacik zaplacony,dodatkowa oplata na poczcie 12 zl-bajka! Za glupote sie placi ;p
Teraz co pamiętam:
Sunshine,Alex bardzo Wam dziekuje! Ja porownywalam juz wszystkie usg plus te z Polą i nakrętka gotowa. A wiem,że Olek się kręcil,ziewał i był nisko więc bląd pomiaru jasne ze może być..ale wtedy waga niższa nie? Ale kij z tym,mam.zdrowe dziecko i noc mu nie wkręcam!!
Niezapominajko jak tylko szpital,pierdyluon innych badań Cię uspokoi-idź. Twój spokój i dziecka najważniejszy!
Cytrynowa ale bosko😍
Podobno nad morzem ma lac przyszly tydzien ale i tak sie jaram😀😀
Blair no to wino,migdały i sex! Co to w ogóle za wymowki są ja nie wiem. Pecherzyk piękny,korzystać jest mus!
Dośka gratuluje ostatniej prostej!
Sloneczko brawo Ty 😀
Ja koncze salatkę ,kawę i pierwszy pomiar cukru za godzine:o
Lami poptosze na pewno ale to dopiero za 4 tygodnie buu. Ale zleci moze bo wakacje,pozniej ogarniam na glanc pranie i wyprawke,malowanie mamy,lozeczko rozkladamy,jeszcze tv przenosimy bo na przewijak mam wnęke specjalna a tam teraz stoi i urodziny po drodze😀
Arashe bardzo się cieszę,ze wszystko okazalo sie falszywym alarmem
Arashe, blair., Dośka, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblair. wrote:Endometrium to na lekach na pewno jeszcze podrośnie, gorzej z tym niedrożnym jajowodem, no bo obstawiamy, że jest niedrożny
Haha Niezapominajko sprawiłaś że się uśmiechnęłam, będziemy się bzykać i tak 😊Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Blair a planujesz powtórzyć to hsg? Czy lekarze przyjmują, że oba są drożne?
Sunshine dobrze, że w lutym na zwolnieniu nie byłam jeszcze 😁 Nie pamiętam czy pisałaś - jak tam wypadł przewijak na komodzie z Ikei? -
Hej blair, spokojnie kochana, z endo tak jak pisza dziewczyny (wiem, tez czasem smece nad moim, bo tez jest bez rewelacji), na pewno do samej owulki podskoczy, a co do jajowodu to naprawde nigdy nic nie wiadomo, nie masz informacji, ze jest niedrozny a tylko tak podejrzewacie, nie ma co na tym sie koncentrowac w zwiazku z tym, a juz tym bardziej nie mysl, ze iui nie ma sensu, przeciez nie wiesz z ktorej strony bedzie owu za miesiac! J jednak trzymam kciuki jeszcze za ten cykl😘
Jestes teraz na Clo?
Clo troche oslabia endometriumblair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Blair kochana i witamina E w kropelkach i c do tego! Koniecznie! Nawet przeczytałam gdzieś kiedyś, że u osób z endometriozą są zaniżone wartości tych witamin w organizmie nie potrafię racjonalnie wytłumaczyć o co dokładnie chodziło.
Ja leciałam na samych suplach i witaminach, bez wspomagania typu migdały i wino i endo rosło jak głupie.blair. lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dośka ja za 2 dni wchodzę w 3 trymestr czyli 27+0 wg tego tu kalendarza ciąży, wiec spokojnie zaraz wskoczysz za mną 😁😘
Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oficjalnie oglaszam, ze ciazunia weszla. Zjadlam 2 kawalki pizzy i pass. Ja i tylko dwa kawalki pizzy, tosz to szok! 😳 Na Krola Lwa nie pojechalismy, bo chce mi sie spac... Zegnaj stare zycie!
przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Ani0nka, alex0806, blair., Słoneczko123, Nona, Magda - mbc, tęczova, Arashe, Wik89, Szczęściara, VianEthel2, madziorek86 lubią tę wiadomość