Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair oby Cię ten jajnik jeszcze zaskoczył 😄
No to Nikodemko nigdzie jechać nie musisz do gina, już masz potwierdzenie ciąży 😄😆😄
Przedszko u nas mają być burze od pn więc podobnie 😝😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 16:13
blair., tęczova lubią tę wiadomość
-
My korzystając z ładnej pogody i jakiejś mojej energii od rana zrobiliśmy dzisiaj ok 250 zdjęć w parku ;p oczywiście z tego ładnych ze 40 ale jestem zadowolona, wyszły tak fajnie naturalnie dopiero po zdjęciach widzę jak ten brzuch rośnie! Mąż nie za bardzo chciał pozowac więc mam tylko kilka zdjęć z nim ale pamiątka super pogoda ma się popsuć na weekend więc musieliśmy dzisiaj to ogarnąć.
Nikodemko mi wchodzi cała pizza jak u Meggs, ale w sumie w 1 trymestrze słabo z jedzeniem było. To dobry objaw!
Mi na endo działały migdały, żarłam je na kilogramy ;pblair., Pestkaa, Lami, Dośka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zjadłabym pizzę 🤭
Nikodemka, Wik89, Cytrynowy sok, Pestkaa, Lami, Dośka, Szczęściara, Arashe, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
😍 gdyby nie te głupie imieniny teściowej... od 14 szukam jej prezentu już w drugim centrum handlowym i zdążyłam kupić sobie sukienkę i spodnie. Jestem najlepszą synową na świecie 😂
Nikodemka, alex0806, blair., Wik89, Cytrynowy sok, Pestkaa, Szczęściara, Kasztanek, przedszkolanka:), Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pizzova może bon do jakiejś drogerii/sklepu z ubraniami ? Sama sobie wybierze co chce I z głowy
Nie No, też bym zjadła pizzę ;p może wyciągnę męża w weekend tutaj u rodziców to mamy niedaleko pyszną pizzę z kamiennego pieca, taką prawdziwątęczova, Nona lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dała mi 4 dni temu bon do zary, może jej oddam 😂
alex0806, OlivkowaMama, Wik89, przedszkolanka:), Arashe, Nona, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
My jutro mamy rodzinny obiad w knajpce i już wypatrzyłam że mają tam mega pizze więc będzie jedzone 😁😁
tęczova, Wik89, alex0806, przedszkolanka:), blair., Cytrynowy sok, Szczęściara, Ani0nka, Nikodemka, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Blair, rozumiem.. w sumie mam podobne obawy do Ciebie, ze nawet jesli u meza sie poprawi to za chwile u mnie cos wyjdzie. No ale musimy wierzyc bo inaczej to w ogole bez sensu. Dzis zaczelam pisac pamietnik na ovu z tego calego natloku mysli
Ile cykli bylas na clo?
Wierze, ze endo odbije przed owu czyli za 2-3 dni pewnie😘
Nikodemko no i super! 😁
Teczova szkoda ze jie mozna zmienic nicka na forum 😂
Beti jak u Ciebie? Udalo sie zrobic ten podglad?
blair., tęczova lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Domi, to Domi... ale kiedy do cholery urodzi Bozenka z Klanu?! Krupa ma juz taki wielki brzuch, a ta nadal w ciazy.
Nona, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Krupa to ma termin na listopad chyba ;p A Bożena nie urodziła już??
Mój wielki brzuch się dzisiaj pasie na działce, wymiękłam. Leżę na hustawce, obżeram się cheetosami bo wieki nie jadłam ;p chwilo trwaj
Domi, ja myślę że Ciebie to weźmie w najmniej oczekiwanym momencie weź się wyśpij, poleż w wannie jak masz taki chill nad chille:)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵