Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszko - odpoczywaj i wyslij nam jakas wakacyjna focie 😘
Meggs - gratuluje 6 miesiaca!
Ja mam brzuch jak w 4 miesiacu 😭 Az mama jak mnie zobaczyla dzis rano krzyknela „Boze, a co Ty masz taki wielki brzuch, od tego malego bąbelka?!”. To jakies koszmarne wzdecie...
przedszkolanka:), fiorella82, Dośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPobiłam rekord, poszłam spać o 16, wstałam przed chwilą 😁 Dzień dobry:)
Wik89, tęczova, Meggs, przedszkolanka:), Słoneczko123, Biegającą-mama, Nikodemka, Szczęściara, Dośka, alex0806, Domi_tur, Ani0nka, Cytrynowy sok, Beti82, blair., Nona, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Haah Nikodemko Fiorella no to ciążunie pelna para
Teczova, Sloneczko, ja to samo, jak tylko mam okazje to rzucam sie na wino czerwone (w glowie tylko „nie zaszkodzi a pomoze na endo”) haha wczoraj na obiedzie rodzinnym pierwsza wyzerowalam swoj kieliszek 😅
A u mnie bylo wczoraj i dzisiaj, sluzu nie mam od dwoch dni, temp trooooszke skoczyla, wiec chyba po owu. Zaczynam dzis dupka
Przedszko idanego wyjazdu!
Meggs super ale ten czas leci
Ja dzis jeszcze na Warmii na „zjezdzie” rodzinnym wiec z doskoku pod zytywac bede, jutro Was nadrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 07:44
tęczova lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hahah Fiorella ciążunia pełną parą 😁
Nikodemko wzdęcia w ciąży to koszmar! Moja największa zmora w pierwszym trymestrze. Ja po kanapce miałam brzuch jakbym pizze xxl zjadła w całości! Także niestety współczuje, ale proponuję sie przyzwyczaić 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 07:59
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sunshine zjem ryby ociekającej tluszczem z frytami,kebaba i gofra i jestem pewna,że mi się od razu cukier poprawi 😂😂
Kombinuje ten tydzien (mam juz zapisany twarog, chrupkie pieczywo i tam z listy od dziewczyn) jak lipa to ide do dietetyka. Przeboleje to jakos, do porodu juz niedługo a maly jest najwazniejszy niz moj stres,nerwy,wysokie cukry itp..Biegającą-mama, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko czasem w ciazy tak może być, ze mimo dopiętej diety cukry szaleją... wtedy lepiej jednak ta insulinę wprowadzić, bobw cukrzycy nie chodzi o to żeby mało jesc, ale to mówię jeszcze za wczesnie na taka diagnozę, obserwuj!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja dziś dopijam kawkę nad jeziorkiem i kończę urlop, już mam dosyć mego męża 🤦♀️ Non stop razem heheh ale za to z plusów to z Mikołajkiem non stop 😍 Dzieci na wyjazdach tak szybko się uczą i zbierają nowe doświadczenia! Uwielbiam go obserwować. Madziorek tak wczoraj patrzyłam na mapkę przy porcie i jesteśmy bliziutko siebie bo ja w Wilkasach ale nad jeziorem Niegocinskim.
Boje się wejść na wagę po powrocie bo nawet ja wczoraj zjadłam pizzę, a przed wczoraj placka ziemniaczanego xxxl 😂 A ja tez z tych co od patrzenia tyją 😭 Ale wiem , ze mam dobra dyscyplinę i po porodzie jak hormonki się uregulują będzie pięknie !
Z ciążowych notatek miałam przez dwa dni niekontrolowane popuszczanie moczu w czasie spacerów zgaga codziennie to pewnie przez spory brzuch, zdarzają się takie ostre bóle w samym dole chyba młoda tam napieraprzedszkolanka:), Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Meggs gratulacje! 😀
Przedszkolanko udanego wyjazdu! Mam nadzieję, że te cukry zaraz się unormują.
Nikodemko u mnie też były wzdęcia, ale mimo że na początku to były tylko jelita strasznie mnie cieszył powiększony brzuch 😄
Fiorella to prawda, poszłaś na rekord 😂przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim. Powiedzcie mi czy są jakieś opcje łagodzące dla ciężarnej?? No ubije tego dziada 🤪🤪
Już trzecia noc do d..py.. Jak dziecko spało całą noc u siebie to ten dawał swój koncert😡😡
Nie pytajcie jak wyglądam dzisiaj😳😳
Fiorellko jak ja Ci zazdroszczę tego spania ja tylko marzę przespać noc a tyle godz to luksus..
Meggs cudownie ♥️ ♥️
Przedszkolanko nie martw się. Dopiero się uczysz nie wiesz co Ci może podnosić cukier?? Kiedy masz wizytę u diabetologa??
Udanego urlopu. Odpocznij i nie martw się cukrami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 08:44
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A ja się z Wami witam w 3 trymestrze 😱❤️
alex0806, Meggs, tęczova, Szczęściara, Cytrynowy sok, Dośka, Słoneczko123, blair., sunshine03, Wik89, przedszkolanka:), Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. A ja się witam w 1265467 dniu ciąży 🤦♀️
alex0806, Meggs, tęczova, fiorella82, Nikodemka, Cytrynowy sok, Ani0nka, Magda - mbc, Dośka, Szczęściara, Słoneczko123, Beti82, blair., Lami, sunshine03, Wik89, przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro A ten dziad to twój mąż? ;p nie ubijaj, przyda się
Anionka leci ta twoja ciąża;)
Domi, jeszcze chwila Może dzidzia chce faktycznie punktualnie w 40 tc wyjść;p albo jednak woli sierpień
Ja się witam z rana, po ledwo przesłanej nocy bo siku co 5 minut dzisiaj. I przez upał spać nie szło. Miało padać wczoraj A zagrzmiało 3 razy i koniec. Dzisiaj od rana chmury, ale duchota znowu i nie da się oddychać. Najgorzej że przez zatkany nos i ucisk na płuca zaczęłam chrapać;(Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko - gratuluję wizyty Wspaniałe wieści i piękny pęcherzyk.
Teraz coś na poprawę humoru z rana Któraś coś wspomniała że po 2 tygodniach w końcu BYŁO. No to teraz hit. U mnie po 9 miesiącach w końcu BYŁO! I jakoś chyba nie jestem jednak zwolennikiem seksu w ciąży. Nie mogłam się skupić na niczym innym tylko że mi mąż stuka dziecko w głowę (wiem wiem, to chore Chociaż możliwe bo podobno młoda nisko), albo że mi gniecie brzuch i nampewno Julie zmiażdży To chyba nie dla mnie
Nie chcę urodzić mięsa mielonego albo dzieciowego shake'a ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 09:44
alex0806, Ani0nka, Meggs, tęczova, Słoneczko123, Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Haha Julia, nieźle Ja to juz się nie mogę doczekać tego wypędzania dziecia, bo na razie znowu posucha przez luteinę i moją ociężałość. Ale już powiedziałam, że choćby skały srały to od 36-37 tc jakoś zaczniemy działać Bo później znowu posucha. Dziecko jest dobrze chronione
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵