Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex - o prosze! Powinni zrobic edycje programu z dalszymi losami bohaterow W tym programie byla tez dziewczyna z moich okolic, mowila to samo, ze wszystko robione pod tv.
Teczova - dziekuje w imieniu Kropki 😘 owu sie skrada, ale mam nadzieje, ze Wy ze staraniami sie nie czaicie! -
Szzesciara umylam przed pierwszym i drugim..mam problem bo mi nie chce zbyt krew leciec. A pomiedzy bylo ok.10-15 min.przerwy.
Monia a ja czytalam,źe moźna wlaśnie pomidory,ogórki,kiszone, sałate i rzodkiewke bez ograniczen. Zwlaszcza,ze do obiadu mialam i pomiar ladny byl😣
Alex no to niezła historia! Ale wiadomo,że kreca to co w scenariuszu by sie publiczności podobalo.. -
Zapomniałam dodać, że dziś mam piękny płodny śluz 😀
A teraz spijamy Metaxę haha musiałam spróbować, skoro taka odprężająca i dodatkowo ma właściwości sprzyjające zapłodnieniu 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 22:28
Nikodemka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Ani0nka, Meggs, fiorella82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ja to nigdy płodnego nie mam ale conceive w pogotowiu ja dalej robię endo, zakrawa to już o alkoholizm...
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
No i tak sie robi bejbi dziewczyny 😎 U nas wystarczylo alko, nawet sluzu nie bylo :d
Słoneczko123, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dośka wrote:To może przez tą kukurydzę?🤔 Czytałam, że ma wysoki indeks glikemiczny
Pijcie ,pizzujcie i oblewajcie zdrowo staraczki!😀
Ja dzisiaj sie zegnam,jutro 3:20 pobudka i jedziemyyyy😀😀Słoneczko123, tęczova, Cytrynowy sok, Meggs lubią tę wiadomość
-
Przedszko miłych wakacji nie zostawiaj nas na tyle czasu i rób jakiś update co u Ciebie;)
No powiem wam że taki program z dalszymi losami bohaterów byłby spoko ;p mi się podoba ślub od pierwszego wejrzenia. I w sumie 2 parom się udało
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
przedszkolanka:) wrote:Nie mam pojęcia..to dopiero pierwszy dzien a juź mam dośc.
Pijcie ,pizzujcie i oblewajcie zdrowo staraczki!😀
Ja dzisiaj sie zegnam,jutro 3:20 pobudka i jedziemyyyy😀😀przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pizzova, ja już nie mogę z tą Twoją pizzą 😂 Powiem ci, że tyle razy o niej piszesz, że za każdym razem mam wrażenie, że ją jem. I w zasadzie chciałam podziękować, bo już tak dawno jej nie jadłam, bo się najadam czytaniem o niej i dzięki temu mogę wpierdzielić więcej słodyczy 😁
Przedszko, szetokiej drogi i duuuużo odpoczynku!przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszkolanko taka różnica może świadczyć o tym ze miałaś ręce niedokładnie umyte, serio to ma bardzo ogromny wpływ. W jakimś programie obejrzałam ze mamy tyle myć ręce czasu, ile trwa piosenka sto lat 😁 umyj ręce pod taka bardzo ciepła woda i jak mówią dziewczyny dużo nie wyciskaj, lepiej aby krew sama poleciała wtedy będzie trochę niższy cukier. Spokojnie Kochana początki są trudne. I systematyczne jedzenie, musisz się tego trzymać i nie ma podjadania ze godzinę po posiłku zjesz sobie np rzodkiewkę
-
Anionka a ja mam wrażenie, że głoduję bo ciągle glodna jestem.. i ręce szorować,oki!
Dzisiaj na czczo 85 😊
Dzięki dziewczyny! 😚 wpadnie i pizza i kręciołek zgodnie z zaleceniem dr😂
I nie znikam, będę na bieżąco 😀
Pozdrawiam z trasy! Ulice puste 😀Ani0nka, Słoneczko123, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
-
A my się witamy w 6 miesiącu 🥰
przedszkolanka:), Niezapominajka2, Nikodemka, Wik89, tęczova, Słoneczko123, Szczęściara, Dośka, Ani0nka, Cytrynowy sok, Beti82, blair., Arashe, madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość