Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko, czuje sie lepiej, ulzylo mi i caly czas patrze na zdjecie z usg, jak psychopatka :d
Nie zaluje, ze poszlam, bylo mi to potrzebne.
Fiorelko, masz jakies nowe objawy?
Ja nie radze sobie z sennoscia i rozkojarzeniem. Wlasnie sie zbieram do pracy, zamykaja mi sie oczy, boli mnie krzyz, do obawy przed publicznym rzygankiem dochodzi atak narkolepsji :dalex0806, Niezapominajka2, fiorella82, przedszkolanka:), Nona, tęczova lubią tę wiadomość
-
Nikodemko teraz tylko patrzeć jak po kolejnej wizycie będziesz nam relacjonować, że widziałaś bijące serduszko i się popłakałaś
Czy ktoś może mi polecić psychologa w Warszawie?Nikodemka lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nikodemko, zaraz się zacznie gąbczasty mózg. To będą jajca 😂 Sama z własnej woli zaczniesz w PS wklejać główki dzieci na sesjach ciążowych 😂😂😂
Cudownie, że jest pęcherzyk 😘
A ja właśnie jestem po rodzinnej akcji. Poszłam sobie sama na spacer i jadą dwa rowery. Zatrzymują się i młody facet zasiada idzie do mnie z uśmiechem i mnie wita i przytula. Okazało się, że to mój kuzyn. My kilka lat temu ucięliśmy kontakt z rodziną od strony mamy, bo oni byli tylko na siebie nastawieni. Najważniejsze było żeby cieszyć się z ich szczęścia i ich smutki przeżywać. Nasze mieli w dupie. To w ogóle były chore sytuację, ehh. Jedyne co nas łączyło to babcia, babcia zmarła rok temu, więc już definitywnie był koniec.
No więc kuzyn, młodszy ode mnie o 8 lat, pojawił się na horyzoncie, przyszłam z nim do domu do rodziców. Od słowa do słowa dowiedział się i o ślubie i o Nince, więc będą mieli rozkminę jak zaraz zajedzie do swoich i opowie swojej matce (moja "najbliższa" kuzynka) i babce (moja ciotka). Ale pójdą ploty, będą oburzone, że się nic nie mówiło. Ale mam nadzieję, że jak ochłoną to coś może to nich dotrze. Przykre to wszystko, że nawet nie miałam takiej potrzeby, żeby z rodziną najbliższą dzielić takimi ważnymi chwilami z życia.
Nikodemka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami - u mnie pol rodziny sie pogniewalo, bo nie zaprosilismy ich na wesele, standard! Jedna jedyna rada, to olac. Gdyby sie Toba interesowali, to wiedzieliby o Slubie i ciazy, a jak maja gdzies, to ich strata
Niezapominajko - no wlasnie szkoda, bo celowo nie przyjmowalam juz sesji... Szkoda pieniedzy, bo bede siedziec, a zus trzeba zaplacic, ale juz trudno, nic nie poradze. Tylko troche zastanawia mnie takie podjescie, bo nawet nie zapytal czym sie zajmuje. Po prostu zwolnienie daje od serduszka i juz. A gdybym miala prace jak Meggs, to tez by nie dal? Mowilam, ze dziwny on jest.
Z 10 razy powtarzal, ze mam nie korzystac z jacuzzi haha. -
nick nieaktualnyNikodemko, ja nowych objawów nie mam, ale czuję się ciut lepiej niż tydzień temu. Śpię sporo, ale wysypiam się, chodzę w tygodniu spać ok 19-20, wstaje o 5. Cycki mnie bolą jakby bardziej, zwłaszcza jak się schylam, choć nie są duże, to odczuwam grawitację coraz bardziej 😀 Mdli mnie czasem, ale da się żyć, no i szybciej się męczę. Czyli w sumie na razie do wytrzymania.
Trochę mi się bardzo chce bzykać. Nie wiem czy hormony, czy po prostu długa przerwa, bo w sumie nie było już od dwóch tygodni... Trochę się boję przed podgadem, bo się naczytałam różnych bzdur, ale tak na zdrowy rozsądek, skoro organizm się domaga, to chyba można, nie? -
Fiorella - mi dzis ten lekarz zakazal Kazal sie wstrzymac do wizyty serduszkowej i wynikow wszystkich badan. Nie wiem czy brac to na powaznie.
-
Anionka,Szczesciaro,Beti i słodkie dziewczyny mam pytanie. Czytając wczoraj co od Was mam to jakbym dzisiaj zjadla wczesniej kolacjo podwieczorek (kanapki z warzywami) i wedlug któregos jadłospisu przed snem (ale tak z godzine spokojnie przed) kajzerke z mlekiem wg.wytycznych to cukier kiedy zmierzyć? Po ostatnim posilku?
Cukier po obiedzie takim byle jakim bo na szybko (pakowanie od rana) 119 😊😊Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko po kolacji przed snem już się nie bada. Chyba że chce Ci się nastawić budzik 😂😂 najlepiej zejdz sobie przed spaniem kanapkę.. Bułki niestety mogą podwyższyć cukier szczególnie te z mąki pszennej..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Przedszkolanko mnie sie nie pytaj😂ja od pn na diete przechodze to sie Was bede radzic hah Dzisiaj imieniny meza robimy wiec nie moge byc na diecie😂
blair., przedszkolanka:), Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Szczesciara a tam coś bylo ,że własne jasna z tym mlekiem bo coś tam się wydziela?;o nie ogarniam,doczytam zaraz 😀 a zrobie po kolacji normalnej bo dalam masło😂
Beti no raczej! Ja na loda tez zrobie grzeszka albo urodzinowego torta :pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 17:33
Beti82 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Szczesciara a tam coś bylo ,że własne jasna z tym mlekiem bo coś tam się wydziela?;o nie ogarniam,doczytam zaraz 😀 a zrobie po kolacji normalnej bo dalam masło😂
Beti no raczej! Ja na loda tez zrobie grzeszka albo urodzinowego torta :p
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Co wejdę Was nadrobić to jest tysiąc stron!
Nikodemko ❤️ mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza.
Ja się turlam:) stwierdziliśmy z Szymonem, że taka opcja do 5 roku życia będzie dla mnie lepsza, nie będzie bolacych sutkow, nieprzespanych nocy, tylko brzuch będę wozić na taczce😁
Nikodemka, tęczova, alex0806, blair., Niezapominajka2, przedszkolanka:), Arashe, Słoneczko123, Wik89, madziorek86, Cytrynowy sok, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
A propos bolących sutków to mnie ostatnie dni Tak bolały że masakra. I zauważyłam dzisiaj kolejne rozstępy na piersiach idące spod sutków w dół właśnie;( takie grube mam nadzieję że to kiedyś zblednie. Smaruję A na cyckach masakra. Na brzuchu tfu tfu ale nie ma. Ale dzisiaj mam taki napęczniały, bolący brzuch że masakra. Żebra mnie rwąLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵