Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, pewnie suwaczek chodzi dobrze, bo one pokazują dni, które już skończone. Ja też pomyślałam, jak wystawiałam, że chodzi źle i ostatecznie przedstawiłam datę o jeden i teraz mój suwak się spieszy o dzień i pokazuje ciążę w dniu obecnym, a nie skończonym 😁
To jest takie fajne jak na początku każdy dzień jest na wagę złota 💗💗💗
Trzymamy kciuki, daj znać od razu po wizycie 😊
Wczoraj popraliśmy i naszykowaliśmy wózek po moim chrześniaku. Dzisiaj zamawiamy ostatnie rzeczy, materac do łóżeczka u małej w pokoju i prześcieradła i pończochy uciskowe dla mnie na poród i już chyba wszystko.przedszkolanka:), Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Ja jego napisałam długiego posta i nacisnelam anuluj brawo ja..
Napisze w skrócie.
Sunshine03 nie chce zwalać winy na witaminy ale odkąd je zażywam mam problemy..
Co do brania czegokolwiek na bóle też nie jestem za. Ale dziś spróbuję może to przez to ciągle odczuwam te bóle..
Co do warzyw jem ich bardzo dużo nawet powiedziała bym że dużo więcej niż przed ciążą.. Ogórki kiszone bym mogła jeść codziennie.. No i pomidory na kwasno.. Słodyczy nie jem chipsy też nie.. Fastfood zdarza się ale rzadko...od kilku dni zjadłam jabłko ale nie widzę poprawy.. No i były też śliwki..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko no i super!
Nikodemko hah no to faktycznie jakis specyficzny gin, ale zobacz Beti tez nie byla przekonana do Dziadzia a poszla i pelen sukces 😁😁przedszkolanka:), Beti82, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
alex0806 wrote:Beti haha śniłaś mi się dzisiaj ;p że za 2 h masz mieć owulację, wszystkie tutaj czekały aż wykorzystasz. Nad twoją głową latał taki znicz jak w Harrym Potterze i on oznaczał owulację, jakby się zatrzymał to miałaś wykorzystać męża;p i centralnie było odliczanie od tych 2 h. I ty stwierdziłaś że do seksu potrzebny ci jeszcze lidlomix bo on ci szybko dziecko zrobi i jechałaś do Lidla po niego.
Powracają mi psychiczne sny ;p
Dobrze pokazać na wizycie że kobieta jest świadoma i ciemnoty jej nie ścianie żaden lekarz. Mój też się śmiał że po takich przejściach mogę z powodzeniem iść na medycynę albo położnictwo bo wszystko wiem i sobie wyliczyć potrafię -
nick nieaktualny
-
Wyszłam. Zrobił usg, wyliczyło mu, ze to 5t5d.
Jest pęcherzyk i powiem Wam, ze to mi wystarczylo, poki co jestem spokojniejsza. Jak zobaczylam, ze siedzi w tej macicy, to odetchnelam z ulga. Oczywiscie kazal sie nie cieszyc, bo nie wiadomo jak zachowa sie miesniak i moze byc roznie.
Zwolnienia nie dal, mowi ze daje dopiero od wizyty serduszkowej, czyli czeka mnie caly tydzien bimbania bez l4.
Co do infekcji, to mowi, ze zolty sluz jest normalny, w ogole sie tym nie przejal -_- Zapytam jeszcze tego drugiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 11:43
Niezapominajka2, Szczęściara, Rodzynka, Meggs, blair., Biegającą-mama, przedszkolanka:), Beti82, OlivkowaMama, alex0806, Ani0nka, Lami, fiorella82, Domi_tur, Kasztanek, Magda - mbc, Dośka, sunshine03, madziorek86, Nona, Pestkaa, tęczova, Arashe, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Ja wiedziałam ze kropka sie tam ładnie zagniezdziła ale ciesze sie ze jestes spokojniejsza 😁 czeekamy teraz do 6 na serduszko ❤
A co do śluzu to u mnie codziennie jest tak że raz biały, raz kremowy, raz żółty , przy czystym posiewie tak samo więc chyba w ciąży moze tak być.Nikodemka lubi tę wiadomość
-
A dziewczyny kiedy zaparcia zaczęły Wam dokuczać w ktorym tyg pamiętacie?
U mnie w tej kwesti jak przed ciążą. Punky 6 rano budzi mnie brzuszek bo ciśnie i trzeba do toalety. I liczę że tak zostanie 😁fiorella82 lubi tę wiadomość
-
No i super Nikodemko jest wszystko ok teraz mozna spokojnie czekac do wizyty serduszkowej.A kropka niech w spokoju rośnie
-
Nikodemko super oczywiście że możesz się cieszyć. Pewnie na gbura trafiłaś zmęczonego swoją pracą, mojej koleżance też jeden staruch ostatnio powiedział że ma się nie cieszyć i jeszcze jej szansę na 70% wyliczył! Skąd on to wziął to ja nie wiem. Ciesz się, pozytywne myślenie to podstawa
Za tydzień idziesz do swojego?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵