Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
My po rodzinnym obiadku, pizza wjechała 😁
Powiem Wam ze byliśmy w jakiejś mega celebryckiej knajpce bo same sławy koło nas siedziały 😁 spotkaliśmy:
Dżoanę Krupę
Marcina Tyszkę
Izabelę Janachowską z mężem i synkiem
Małżeństwo Kraśków
Hahahaha serio miałam wrażenie że tylko nas stolik się nie zna ze wszystkimi 😁😁tęczova, Nikodemka, alex0806, blair., Niezapominajka2, Dośka, przedszkolanka:), Słoneczko123, Wik89, Biegającą-mama, madziorek86, Beti82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Meggs - zazdro! 😍 Nie zazdroszcze tylko Janachowskiej. Kiedys mieszkalismy z nia w tym samym hotelu w Zakopanem i zachowywala sie okropnie. Byla tam ze swoimi rodzicami i strasznie nimi pomiatala. Taka gwiazdeczka.
Ale Dżoana... Dżoana to jest to! ⭐️ -
Restauracja Flaming & Co , jakaś celebrycka miejscówka! 😁
Ale nie polecam, piękny ogród, ale jedzenie bez szału a ceny z kosmosy i czeeeeka się mega długo!
A Dżoana to ma już niezły brzuchol 😁
Ale serio czułam się dziwnie, nie mój świat zupełnie , oni wszyscy tacy sztuczni 😋Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko 💓 super😍 rosnijcie spokojnie i zdrowo!!!!
Ja dzis znowu na Warmii, pelen reset, nie mysle w ogole o staraniach - pierwszy taki dzien od dawna
Milego wieczoru kochane!!!blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko gratuluję wizyty, pęcherzyka tam gdzie powinien być co do l4 to jakbym pracowała o pracę, a nie o dzieło, to nie ma mowy bym szkła do pracy z tymi teratogennymi środkami... Też by mi nie dał?
Co do zaparć, w 1 ciąży nie miałam wcale, cud miód. W tej ciąży, pierwszy raz miałam na wakacjach w 28 tygodniu ciąży przez tydzień (codziennie się udało, ale ciężko i mało...), potem miałam przerwę i ok do 35 tyg. Teraz wrócilo i trzyma na tej samej zasadzie. Tragedii nie ma jak u Alex, że 3 dni wcale (współczuję Ci Alex strasznie ), codziennie trochę, raz lepiej raz gorzej. Ale pierwsza ciąże liczyłam zima, to może nie byłam tak odwodniona.
Domi, pociesze Cię, że ja nie miałam żadnych zwiastunow porodu, zz tu nagle wybiła północ 40t0d i się zaczęło może Szymus punktualny chce byćDomi_tur lubi tę wiadomość
-
Tęczova - daję mojej owulacji jeszcze dwa dni, czyli we wtorek będzie u mnie 1 dpo ☺ Także będę testować 8.08 w urodziny Niezapominajki (dobrze pamiętam?). Testujesz ze mną? 😀
Nikodemko - piękny Kropek. Niech rośnie zdrowo 😘 Już niedługo zobaczysz ❤, ale super! 😊
Meggs - ale doborowe towarzystwo 😀 Ale szczerze mówiąc też dziwnie bym się tam czułaNiezapominajka2, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
U mnie też dzisiaj pizza! Pojechaliśmy z mężem we 2 do pizzerii trochę odpocząć od rodziców ;p bo jednak jak się już mieszkało samemu tyle lat to taki dłuższy urlop jest męczący. Dobrze że teściowie planują wyjazd nad morze na kilka dni bo ja tą kobietę kiedyś zamorduję...
Co do Janachowskiej to przed ślubem oglądałam "i że Cię nie opuszczę". I nasi znajomi brali w tym udział ;p byliśmy zaproszeni na ślub ale nie poszliśmy bo jechaliśmy do pracy do Holandii. I całe szczęście! Bo to było mega naciągane, ludzie się nawet pobawić nie mogli, wszystkiego 5 razy powtórka. I najlepsze jest to że niecały rok później byli już rozwiedzeni...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko, zapomniałam napisać, najpiękniekszy pęcherzyk jaki widziałam 😍
Słoneczko, moje owu się jakoś strasznie skrada, ale myślę, że możemy tak poswiętować urodziny Niezapominajki ☺😘Nikodemka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”